Imperium Popiołów - problemy z zadaniem...
Mam problem z Misją Wilka znalazłem w chacie Skipa książkę i list pogadałem z Fidelisem a dalej nie mam pojecia jak to ruszyć
Odpowiedz
Na tym etapie chyba trzeba było pogadać z Brahimem o kluczu, jeśli dobrze pamiętam, ale nie wiem, czy czegoś nie pominąłem. Nie pamiętam, co dokładnie się dowiadywałeś od Fidelisa.
Odpowiedz
Misja Wilka i książka z chaty Skipa, to dwie różne rzeczy.
Odpowiedz
(24.03.2025, 14:25:09)Dota napisał(a): Na tym etapie chyba trzeba było pogadać z Brahimem o kluczu, jeśli dobrze pamiętam, ale nie wiem, czy czegoś nie pominąłem. Nie pamiętam, co dokładnie się dowiadywałeś od Fidelisa.

chyba chodzi ci o Baltrama to mam już ten klucz ale nie mam pojęcia co dalej

(24.03.2025, 16:24:59)Erwin napisał(a): Misja Wilka i książka z chaty Skipa, to dwie różne rzeczy.

a no chyba że to co zrobić gdy wziąłem ten klucz od Baltrama bo te wpisy w dzienniku nic nie mówią
Odpowiedz
No to teraz musisz przeszukać miejsce, gdzie kręcił się Samuel i sprawdzić, czy czegoś nie zostawił.
Wskazówka co do lokalizacji tej miejsca była w dialogu:
"...podobno często wypływał łódką z okolic swojej jaskini gdzieś niedaleko i czasem łowił ryby na płyciźnie przy skałach."
Odpowiedz
(24.03.2025, 18:02:25)Erwin napisał(a): No to teraz musisz przeszukać miejsce, gdzie kręcił się Samuel i sprawdzić, czy czegoś nie zostawił.
Wskazówka co do lokalizacji tej miejsca była w dialogu:
"...podobno często wypływał łódką z okolic swojej jaskini gdzieś niedaleko i czasem łowił ryby na płyciźnie przy skałach."

no i miałem animacje kopania obok jaskini Samuela ale nic tam nie było
Odpowiedz
Zgadza się. To miejsce było wykorzystane w tej misji w wersji 1.0. W wersji 1.1 to zadanie zostało przebudowane, samo miejsce zostało, ale wyczyszczone.
Założyliśmy, że i tak nikt go nie znajdzie bez wskazówek.
Odpowiedz
(24.03.2025, 18:22:47)Erwin napisał(a): Zgadza się. To miejsce było wykorzystane w tej misji w wersji 1.0. W wersji 1.1 to zadanie zostało przebudowane, samo miejsce zostało, ale wyczyszczone.
Założyliśmy, że i tak nikt go nie znajdzie bez wskazówek.

czyli musze szukać dalej
Odpowiedz
Stań na końcu plaży i płyń w morze przy skałach. Powinieneś trafić.
Odpowiedz
A co zrobić w misji myśliwskie wyzwanie oddałem kły Heywoodowi i stanąłem w miejscu
Odpowiedz
Tam są dwa rodzaje potworów do ubicia. Nie wiem, które ubiłeś, ale są jeszcze rozlokowane gdzieś inne. Jedne były chyba tam przy teleporterach, gdzie w 2 są Magowie Wody, a drugie na bagnach przed wejściem do jaskini prowadzącej do kanionu, jeśli dobrze kojarzę.
Odpowiedz
(26.03.2025, 12:49:44)Dota napisał(a): Tam są dwa rodzaje potworów do ubicia. Nie wiem, które ubiłeś, ale są jeszcze rozlokowane gdzieś inne. Jedne były chyba tam przy teleporterach, gdzie w 2 są Magowie Wody, a drugie na bagnach przed wejściem do jaskini prowadzącej do kanionu, jeśli dobrze kojarzę.

Dzięki właśnie ogarnąłem a od razu zapytam co zrobić z bronia Uriziel jest jakaś misja ?
Odpowiedz
Możesz pokazać go Saturasowi.
Odpowiedz
A potem go zezłomować, żeby kilka groszy wpadło XD
Odpowiedz
(26.03.2025, 15:26:19)Erwin napisał(a): Możesz pokazać go Saturasowi.

a to u mnie już za późno bo się teleportowali a co z misja ''Odpłynąć'' można ja ukończyć czy kończy się ją wraz z grą ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości