06.05.2018, 19:24:50
Raczej można oddać.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Pancerze i Broń
|
08.08.2018, 21:42:28
Czy jest jakiś lepszy łuk od tego ostatniego, którego uczy Bosper?
08.08.2018, 21:54:16
Najlepszy to pojęcie względne, ale Szept Śmierci jest faktycznie najlepszy. Zadaje takie same obrażenia jak Smoczy Łuk, ale wymaga mniej siły o 20 i daje 15 bonusa do łucznictwa.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
09.08.2018, 05:27:09
A czy czasem nie było tak, że bonusy do łucznictwa coś były zbugowane i miały zostać całkowicie usunięte w aktualnej wersji gry?
09.08.2018, 14:20:39
Nie zauważyłem żeby było coś zbugowane przy bonusach, ale ja rzadko łucznikiem gram to może mi coś umyka.
W broniach białych to jak w zwykłym gothicu - założysz bonus i przejdziesz próg np wojownika i zdejmiesz to dalej masz ciosy wojownika mimo procentu poniżej 30
26.08.2018, 20:32:01
Witam, wie ktoś coś na temat toporów Benneta? Dokładnie chodzi mi o ich długość. Prosiłbym, aby ktoś zarzucił informacje jaki największy zasięg może mieć toporek do wykucia, których ów kowal naucza. Planuje sobie postać i zastanawiam się czy marnować punkty nauki na naukę, czy też nie. Pozdrawiam
![]()
26.08.2018, 20:36:44
Z większością nie ma problemu. Chyba tylko jednen, czy dwa są trochę krótkie.
Hail the apocalypse...
26.08.2018, 21:05:25
Dziękuję za info. Tylko prosiłbym bardziej szczegółowo, to jest kluczowe. Jako mroczny mag muszę zaplanować sobie rozwój postaci, żeby nie obudzić się z ręką w nocniku. Na ścieżce magii nie jest zalecane wykuwanie broni, ale cóż zrobić. Uwielbiam bronie unikalne w Przeznaczeniu i chciałbym odkryć wszystko u Benneta. Jako czeladnik Constantino, Harad u mnie odpada. Czy ten zasięg broni od kowala najemników będzie większy niż 110? Mój zasób punktów nauki pozwolił z ciekawości zrobić 3 próbne toporki i właśnie ten ostatni miał 110 długości. Będzie więcej? Pozdrawiam
![]()
26.08.2018, 22:51:34
Ja nie wiem. Musiałby się ktoś wypowiedzieć kto grał najemnikiem, albo te topory tworzył.
Na moje oko 130 to będzie góra w zasięgu przy ostatnim, ale zaznaczam, że strzelam.
27.08.2018, 06:24:51
No 130 to już byłoby zacnie. Jako mag powinienem olać te topory, ale ciekawość ich wyglądu zwyciężyła. No i te teksty Benneta przy nauce też są kapitalne.
27.08.2018, 07:34:14
Najmocniejszym toporem od Benneta jest Sługa Apokalipsy o zasięgu 120, zadający 200 dmg i wymagający 140 siły oraz dodający +10 do władania bronią dwuręczną
"Only The Strong Survive!"
27.08.2018, 12:36:11
Dziękuję za info. W sumie to chodziło mi tylko o zasięg, co do statystyk szczegółowych, to jednak wolałbym się sam przekonać. W każdym razie nie narzekam, najlepsze w tym wszystkim są i tak dialogi Benneta przy nauce, no i same tekstury toporów. Te 3 co wykułem zapowiadają, że będzie sztos
![]()
27.08.2018, 16:26:56
Bronie od Harada również kapitalnie się prezentują na plecach.
![]() ![]()
27.08.2018, 17:08:39
Harad będzie podczas trzeciej rozgrywki Paladynem. Teraz Constantino i mroczny mag lekka hybryda
![]()
09.09.2018, 17:47:39
(09.09.2018, 15:41:04)Klimek napisał(a): Jest to typowy opis postaci a nie odczuć z rozgrywki fabularnej i zastanawiałem się, w którym temacie go zamieścić jednak postanowiłem wybrać ten.jednakowoż niesłusznie wraca sprawa Pancerza z Magicznej Rudy onegdaj była taka dyskusja, że ten pancerz jest dostępny zbyt wcześnie, ma zbyt niskie wymagania oraz jest zbyt mocny zaznaczam, że w pierwotnej ostatniej wersji testowej był on dostępny dopiero w R 4, wymagał znacznie większej ilośco rudy na materiał i to tak znacznej,że niemożliwe było jego wykonanie bez pomocy rudy otrzymanej od Arto mocno się zastanawiam, czy drastycznie nie zwiększyć wymagań, kosztu w rudzie i momentu zdobycia tego pancerza stale widzę Magów, Mrocznych, a nawet Myśliwych i innych paradujących na screenach tylko w pancerzu z urdy chyba nawet od R3 To zaburza samą ideę pancerzy , czy szat gildyjnych w całej grze. IMO tak być nie może. Jakiś czas temu była na ten temat dyskusja w Teamie i została ona odłożona do chwili "wypuszczenia wersji wyższej niż 1.4". Taki moment się zbliża i chyba pora wspólnie ustalić tu, na ogólnym forum jakie są wasze wnioski i opinie w tej sprawie, bo pewne przeróbki będą wymagały włożenie w to określonego wysiłku umysłowego. Czekam tu na opinie wszystkich, którzy grali mieli ten pancerz.
"Only The Strong Survive!" |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|