Liczba postów:199
A czy czytałeś mój drogi dialogi z Imperanonem dotyczące tych kwestii? Czy uświadomił cię on, jakie warunki musisz spełnić, by poczynić kolejny krok w swojej podróży? Jeśli tak, to znasz odpowiedź, a jeśli nie, to nie wiem czy jesteś wiernym uczniem.
Liczba postów:9
Mam problem, mam misje dotyczaca znalezienia 4 straznikow przywolania znalazlem 3 zostal tylko straznik wojny, mam go szukac w siedlisku czarnego trolla przeszukalem cala okolice i nic nie znalazlem, w samym legowisku tez go nie ma
Liczba postów:10.999
nie wiem
to zadanie działa prawidłowo
pozostaje wczytać wcześniejszy zapis, bo możliwe,że twój komp nie doczytał skryptu z insertem dialogowym
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:11
Byłem u Hagen po klucz do gd, po czym poszedłem do Imperanona który walnal gadke, i kazał mi iść do Baron Von Walkenberga, bo ma ważne zlecenie. Kiedy byłem z nim pogadać ma on tylko możliwość nauki broni jednoręki
Liczba postów:199
Droga trwa otwarta zostanie, gdy klucz do portalu w Jarkendarze zdobędziesz i członkiem tajemnej organizacji wody zostaniesz.
Liczba postów:11
To klucz potrzebny zdobyć jak najprędzej muszę,Dzieki Mistrzu Yoda
Liczba postów:17
Gdzie mniej więcej znajduje się orkowy totem?
Liczba postów:2.942
Na bagnistym terenie.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:18
Mam problem z zadaniem Demoniczne Ostrze. Dostałem co trzeba od Waltera, w ekwipunku mam wszystko o czym rozmawiałem z mistrzem, a jednak nie mogę tego pociągnąć dalej. U Imperanona i reszty też żadnych opcji dialogowych, a w dzienniku nic pomocnego. Jakieś wskazówki?
Mam jeszcze pytanie odnośnie statuetki przymierza z Beliarem. Ta, o której mówi Apogeon to jest statuetka którą wykonał dla nas kowal? Może tu chodzi o coś innego i dlatego stoję w miejscu. Aczkolwiek nie było CHYBA nic mówione o innych statuetkach. No cóż, mam nadzieję, że ktoś rozwieje moje wątpliwości.
Tak, to ta statuetka, którą zrobił ci kowal. Zadanie Pan wieży mgieł zrobione też, tak? Po oddaniu wszystkiego Apogeonowi idziemy do Imperanona i wracamy znowu do Apogeona...
Liczba postów:10.999
rozumiem że nie zaistniał dialog
"Mam już wszystkie artefakty.";
jesli tak to masz niewłaściwe Łzy Innosa
jeśli nie, to nadal nie wiem , bo tam dalej jest kilka następnych etapów posrednich i nie wiem jaki wpis był ostatni
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
najlepiej, gdybyś podał save na pw
No właśnie... Łzy Innosa pewnie?!