16.10.2024, 07:37:23
Korzenie Zła - problem z zadaniem...
|
16.10.2024, 08:38:05
Do zdobycia tylko poprzez kradzież u Vanderberga. Minimum 50 zręczności.
22.12.2024, 00:08:05
Cześć, mam drobny problem w zadaniu ścigany. Mam iść na przystań, aby walczyć z zabójcami nasłanymi na lorda Andre, jest notatka aby iść pieszo. Gdy idę, to widzę przed przystanią Picassiego a na przystani są pozostali dwaj panowie w tej "chatce" siedzą Apolinary i Aldona, a wcześniej był dialog z Andre, że powinienem porozmawiać z Aldoną, tyle że z żadną z postaci nie ma żadnych opcji dialogowych. Czy powinienembył po drodze kogoś spotkać?
Dodatkowo pytanie odnośnie dwóch zadan: Skąd wziąć cynę dla najukochańszej kobiety w domku w lesie oraz skąd wziąć miedziany pręt aby naprawić łuk Miriam?
22.12.2024, 07:34:48
(22.12.2024, 00:08:05)Hob napisał(a): Cześć, mam drobny problem w zadaniu ścigany. Mam iść na przystań, aby walczyć z zabójcami nasłanymi na lorda Andre, jest notatka aby iść pieszo. Gdy idę, to widzę przed przystanią Picassiego a na przystani są pozostali dwaj panowie w tej "chatce" siedzą Apolinary i Aldona, a wcześniej był dialog z Andre, że powinienem porozmawiać z Aldoną, tyle że z żadną z postaci nie ma żadnych opcji dialogowych. Czy powinienembył po drodze kogoś spotkać?Lord Andre mówi nam w tym dialogu "Dopilnuj, by się jej nic nie stało." Idziesz na przystań i robisz rozpierduchę. Nie musisz z nikim rozmawiać. (22.12.2024, 00:24:22)Hob napisał(a): Dodatkowo pytanie odnośnie dwóch zadan: Skąd wziąć cynę dla najukochańszej kobiety w domku w lesie oraz skąd wziąć miedziany pręt aby naprawić łuk Miriam? Żeby znaleźć cynę, musisz pociągnąć wątek Chestera w "Problemy na farmie". Pręt miedziany chyba jest w tym samym miejscu, co cyna.
22.12.2024, 11:15:04
Dzięki, skończyłem wątek ze ściganym, jeżeli chodzi o problemy na farmie, to dawno rozwiązałem to zadanie, zaniosłem miecze jaszczuroludzi do Rumbora, ale już dalej nie mam żadnych możliwych opcji dialogowych ani z Chesterem, Rumborem, ani nikim innym na farmie. Snuję się po całej dolinie przodków z nadzieją, że będę mieć z kimś dialog
22.12.2024, 11:24:34
To jest tak.
Masz na farmie zabić jaszczuroludzi, a potem dostajesz zadanie, żeby zanieść ich miecze do kowala Rumbora. Wtedy on daje klucz do swojej skrzyni, gdzie są te fanty.
22.12.2024, 11:28:03
(22.12.2024, 11:15:04)Hob napisał(a): Dzięki, skończyłem wątek ze ściganym, jeżeli chodzi o problemy na farmie, to dawno rozwiązałem to zadanie, zaniosłem miecze jaszczuroludzi do Rumbora, ale już dalej nie mam żadnych możliwych opcji dialogowych ani z Chesterem, Rumborem, ani nikim innym na farmie. Snuję się po całej dolinie przodków z nadzieją, że będę mieć z kimś dialog Dobra, nieważne. Zacząłem grę od nowa i sprawdziłem to i owo. Mam już te pręty, musiałem trochę poszukać ![]() Mam jeszcze pytanie odnośnie dwóch zadań: 1. Cenniejsze niż złoto - po wyczyszczeniu kopalni znalazłem klucz i skrzynię, w której znajdowało się 95 kawałków Vanadium, tylko najbardziej zainteresowany nie ma żadnej opcji dialogowej i nie mogę mu tego sprzedać 2. Po wykonaniu zadania dla opiekuna lasu nigdzie nie mogę znaleźć Abelarda, szukałem wszędzie. Szukałem w okolicach obozu przybyszów, tam gdzie są orkowie i Micheasz, tam gdzie był Andre i nigdzie go nie ma. Jakieś podpowiedzi?
22.12.2024, 15:23:54
2. Abelard po przeteleportowaniu się stoi niedaleko windy prowadzącej do Wieży Mgieł, jeśli to jest ten etap rozgrywki. Stojąc prosto do windy na dole, jak pójdziesz w lewo, to jest takie podejście w górę, tam dalej jest chatka. Gdzieś na drodze stoi Abelard.
22.12.2024, 15:46:18
(22.12.2024, 15:18:42)Hob napisał(a): 1. Cenniejsze niż złoto - po wyczyszczeniu kopalni znalazłem klucz i skrzynię, w której znajdowało się 95 kawałków Vanadium, tylko najbardziej zainteresowany nie ma żadnej opcji dialogowej i nie mogę mu tego sprzedać W kopalni są dwie skrzynie z tymi pierwiastkami. Druga jest na ziemi za piecem. Pewnie trzeba mieć oba, żeby z nim pogadać.
26.12.2024, 18:04:47
Gdzie jest ta cholerna mięta?
![]()
26.12.2024, 18:54:46
Pojawia się w różnych miejscach Doliny Przodków. Wydaje mi się, że najwięcej można jej znaleźć na terenie od cmentarza za obozem Myśliwych do spalonych chatek z bandytami.
26.12.2024, 19:05:18
28.12.2024, 16:55:01
Cześć, mam problem z zadaniem Problemy na farmie, zrobiłem już praktycznie wszystko. Otworzyłem skrzynie, Pokonałem Jaszczuroludzi, Sprawa z zastępcą baromira ogarnięta i już jest na farmie, Ojciec Artura też jest już na farmie, Młyn ogarnięta został mi tylko Tengah, znalazłem już go, pogadałem z Olgierdem i mam wpis żeby spróbować załatwić to polubownie ale nie mam żadnej możliwej rozmowy z mieszkańcami tego obozu orków.. Wszystkie inne zadania mam zrobione poza głównymi znaki czasu i świątynia jak i właśnie bankierzy i bankruci i problemy na farmie i totalnie nie potrafie tego ruszyć dalej. Co mam zrobić żeby móc z nimi porozmawiać?
28.12.2024, 16:59:57
jak masz rozpoczęte zadanie "Nocni Łowcy", to najpierw pogadaj z Arlanem o więźniu
„Primus in orbe deos fecit timor..."
28.12.2024, 17:00:43
Masz otwarte zadanie Nocni łowcy i wpis:
"Dawny obóz orków zajmują teraz ludzie, których ich przywódca Arlan nazywa Nocnymi Łowcami. Interesujące towarzystwo..." ?? |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości