17.02.2025, 16:43:01
Na pewno masz menzurkę, tytoń jabłkowy i miętę?
Korzenie Zła - problem z zadaniem...
|
17.02.2025, 16:43:01
Na pewno masz menzurkę, tytoń jabłkowy i miętę?
18.02.2025, 10:56:44
(17.02.2025, 16:43:01)Erwin napisał(a): Na pewno masz menzurkę, tytoń jabłkowy i miętę? Menzurka ...byłem pewien że ją mam ..dobra dzięki poszło ...teraz jeszcze jedno pytanie na temat Sieddem dziewcząt z Abatrosa ...odnalzłem wszytskie , z każda pogadałem ...i nie mam zadnego dialogu ..coś przegapiłem ,o czymś zapomniałe?
18.02.2025, 15:02:04
Trzeba zakończyć 'Anatomia zbrodni", rozwiązać problem z trollem i pogadać z Teresą w obozie, sprzedać Sekstans latarnika, wykonać "Urocza gospodyni", znaleźć pancerz dla Rutgera. Wtedy Gloria zagada...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
18.02.2025, 17:58:53
(18.02.2025, 15:02:04)Tituf napisał(a): Trzeba zakończyć 'Anatomia zbrodni", rozwiązać problem z trollem i pogadać z Teresą w obozie, sprzedać Sekstans latarnika, wykonać "Urocza gospodyni", znaleźć pancerz dla Rutgera. Wtedy Gloria zagada... Wszystkie z powyższych zadań wykonane ...dobra ruszyło, pomogłem Slayerowi i ruszyło z Brygida
19.02.2025, 13:33:42
Witam Serdecznie
![]()
20.02.2025, 10:46:40
Witam, dotarłem do miejsca z którego niezbyt mam pomysł jak ruszyć dalej. Jestem przed samym złożeniem klucza do świątyni. W dzienniku wiszą mi jeszcze zadania z książkami dla zakonu i siła strachu i tutaj zaczynają się moje pytania. Mam tylko jedną książkę od żarłocznego kolegi Robina a z tego co czytałem na forum jeszcze Alex powinien mi wskazać miejsce następnych. Tylko ze u Alexa nie mam żadnych opcji dialogowych, kto lub co nakierowuje gracza na to że Alex powinien nam pomóc? A drugie pytanie odnośnie siły strachu, odnalazłem wszystkie "pułapki" w obozie, otworzyłem skrzynie zamachowca i pokazałem zawartość Midlasowi, niestety rozmowa z nim skończyła się na pytaniu od niego dlaczego owy myśliwy go zdradził i dalej mam tylko "koniec" podczas rozmowy z Midlasem. Gdzie mogę się dowiedzieć odpowiedzi na jego pytanie? Dziękuję serdecznie za podpowiedzi
Prawdopodobnie nie napiłeś się zatrutego cydru. Poszukaj w ekwipunku, wypij i wtedy Ci się obydwa questy odblokują. Szczegółów z kim tam dalej trzeba rozmawiac to już nie pamiętam, ale myślę, że już ruszysz z miejsca z tą wskazówką.
20.02.2025, 16:31:17
(20.02.2025, 14:58:40)Dota napisał(a): Prawdopodobnie nie napiłeś się zatrutego cydru. Poszukaj w ekwipunku, wypij i wtedy Ci się obydwa questy odblokują. Szczegółów z kim tam dalej trzeba rozmawiac to już nie pamiętam, ale myślę, że już ruszysz z miejsca z tą wskazówką. Cydr już był pity, wszystkie trzy pułapki z obozu znalazłem, "zamachowiec" się odkrył, klucz mu ukradłem, jego skrzynię koło więzienia Salazara otworzyłem i zawartość pokazałem Midlasowi. Podczas dialogu z nim on się pytał między innymi bohatera o motywy zamachowca (czy jakoś tak to było) i właśnie po tym pytaniu dialog się skończył bo strzelam że prawdopodobnie Bezimienny nie zna tych motywów. I właśnie nie mam pojęcia jak to ruszyć dalej, kogo zagadać bądź co zrobić. Liczyłem że któreś inne zadanie to ruszy dalej ale teraz już zostały mi dosłownie książki, świątynia i te związane z nią których nie ruszę w tym momencie dalej
20.02.2025, 16:37:36
Znalazłeś woreczek w skrzyni? No to trzeba u Serrano o to podpytać ( kopalnia).
20.02.2025, 16:49:26
Tak, znalazłem woreczek (Serrano wyjaśnił co to za woreczek) , skrzyneczke i cydr. Ten moment zadania mam ogarnięty, jestem na dalszym jego etapie, gdy już okradłem z klucza zamachowca, znalazłem jego skrzynie koło więzienia, zebrałem wszystko z tamtej skrzyni i pokazałem Midlasowi z podaniem tożsamości zamachowca.
20.02.2025, 16:56:22
Rozmawiałeś z myśliwym Kilburnem? O Auguście? No to teraz trzeba go odszukać. Niedaleko Januarego (wieża na polanie).
20.02.2025, 17:02:29
Wiem już w czym rzecz, spojrzałem do ekwipunku i tam miałem nie otwartą "Ciężką złotą szkatułkę" a w niej między innymi była notatka z tożsamością zleceniodawcy naszego zdrajcy myśliwego i to było to co potrzebowałem by ruszyć dialog z Midlasem i by August uciekł z obozu. Dziękuję wam za pomoc
![]()
21.02.2025, 09:20:59
Jeszcze jedna prośba do Was ludzie ,gdzie się udać by znaleźć niebieska tablice ??
21.02.2025, 14:52:38
Jest w świątyni. Zrzuć wiszącą skrzynię, czyli zagadki z dźwigniami rozwiąż.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|