Korzenie Zła - problem z zadaniem...
Na pewno masz menzurkę, tytoń jabłkowy i miętę?
Odpowiedz
(17.02.2025, 16:43:01)Erwin napisał(a): Na pewno masz menzurkę, tytoń jabłkowy i miętę?

Menzurka ...byłem pewien że ją mam ..dobra dzięki poszło ...teraz jeszcze jedno pytanie na temat Sieddem dziewcząt z Abatrosa ...odnalzłem wszytskie , z każda pogadałem ...i nie mam zadnego dialogu ..coś przegapiłem ,o czymś zapomniałe?
Odpowiedz
Trzeba zakończyć 'Anatomia zbrodni", rozwiązać problem z trollem i pogadać z Teresą w obozie, sprzedać Sekstans latarnika, wykonać "Urocza gospodyni", znaleźć pancerz dla Rutgera. Wtedy Gloria zagada...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
(18.02.2025, 15:02:04)Tituf napisał(a): Trzeba zakończyć 'Anatomia zbrodni", rozwiązać problem z trollem i pogadać z Teresą w obozie, sprzedać Sekstans latarnika, wykonać "Urocza gospodyni", znaleźć pancerz dla Rutgera. Wtedy Gloria zagada...

Wszystkie z powyższych zadań wykonane ...dobra ruszyło, pomogłem Slayerowi i ruszyło z Brygida
Odpowiedz
Witam Serdecznie :) z racji że omyłkowo kliknąłem opcję wykonania ulu mulu nie mając wszystkich składników to móglby ktoś podać mi kod na niego? Swoją drogą dziwne, ponieważ zniknął mi kieł błotnego węża który ukradłem i dla tego wszystkich składników nie miałem.
Odpowiedz
Tu masz kod :

Odpowiedz
Witam, dotarłem do miejsca z którego niezbyt mam pomysł jak ruszyć dalej. Jestem przed samym złożeniem klucza do świątyni. W dzienniku wiszą mi jeszcze zadania z książkami dla zakonu i siła strachu i tutaj zaczynają się moje pytania. Mam tylko jedną książkę od żarłocznego kolegi Robina a z tego co czytałem na forum jeszcze Alex powinien mi wskazać miejsce następnych. Tylko ze u Alexa nie mam żadnych opcji dialogowych, kto lub co nakierowuje gracza na to że Alex powinien nam pomóc? A drugie pytanie odnośnie siły strachu, odnalazłem wszystkie "pułapki" w obozie, otworzyłem skrzynie zamachowca i pokazałem zawartość Midlasowi, niestety rozmowa z nim skończyła się na pytaniu od niego dlaczego owy myśliwy go zdradził i dalej mam tylko "koniec" podczas rozmowy z Midlasem. Gdzie mogę się dowiedzieć odpowiedzi na jego pytanie? Dziękuję serdecznie za podpowiedzi
Odpowiedz
Prawdopodobnie nie napiłeś się zatrutego cydru. Poszukaj w ekwipunku, wypij i wtedy Ci się obydwa questy odblokują. Szczegółów z kim tam dalej trzeba rozmawiac to już nie pamiętam, ale myślę, że już ruszysz z miejsca z tą wskazówką.
Odpowiedz
(20.02.2025, 14:58:40)Dota napisał(a): Prawdopodobnie nie napiłeś się zatrutego cydru. Poszukaj w ekwipunku, wypij i wtedy Ci się obydwa questy odblokują. Szczegółów z kim tam dalej trzeba rozmawiac to już nie pamiętam, ale myślę, że już ruszysz z miejsca z tą wskazówką.

Cydr już był pity, wszystkie trzy pułapki z obozu znalazłem, "zamachowiec" się odkrył, klucz mu ukradłem, jego skrzynię koło więzienia Salazara otworzyłem i zawartość pokazałem Midlasowi. Podczas dialogu z nim on się pytał między innymi bohatera o motywy zamachowca (czy jakoś tak to było) i właśnie po tym pytaniu dialog się skończył bo strzelam że prawdopodobnie Bezimienny nie zna tych motywów. I właśnie nie mam pojęcia jak to ruszyć dalej, kogo zagadać bądź co zrobić. Liczyłem że któreś inne zadanie to ruszy dalej ale teraz już zostały mi dosłownie książki, świątynia i te związane z nią których nie ruszę w tym momencie dalej
Odpowiedz
Znalazłeś woreczek w skrzyni? No to trzeba u Serrano o to podpytać ( kopalnia).

Odpowiedz
Tak, znalazłem woreczek (Serrano wyjaśnił co to za woreczek) , skrzyneczke i cydr. Ten moment zadania mam ogarnięty, jestem na dalszym jego etapie, gdy już okradłem z klucza zamachowca, znalazłem jego skrzynie koło więzienia, zebrałem wszystko z tamtej skrzyni i pokazałem Midlasowi z podaniem tożsamości zamachowca.
Odpowiedz
Rozmawiałeś z myśliwym Kilburnem? O Auguście? No to teraz trzeba go odszukać. Niedaleko Januarego (wieża na polanie).

Odpowiedz
Wiem już w czym rzecz, spojrzałem do ekwipunku i tam miałem nie otwartą "Ciężką złotą szkatułkę" a w niej między innymi była notatka z tożsamością zleceniodawcy naszego zdrajcy myśliwego i to było to co potrzebowałem by ruszyć dialog z Midlasem i by August uciekł z obozu. Dziękuję wam za pomoc :)
Odpowiedz
Jeszcze jedna prośba do Was ludzie ,gdzie się udać by znaleźć niebieska tablice ??
Odpowiedz
Jest w świątyni. Zrzuć wiszącą skrzynię, czyli zagadki z dźwigniami rozwiąż.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości