Korzenie Zła - problem z zadaniem...
Dobra ,dolazłem chyba do końca zostały 4 zadania których ruszyć nie mogę ..... 1.Znaki Czasu -Saturas uważa że kolorowe tablice to efekt zwirowań . 2.Świątynia -Starzec jest peweinże oba artefakty pozwolą złożyć klucz . 3.-Czerwone i czarne -jeden wpis od początku że głownym celem przybycia Barona jest obserwacja Serpentesa . 4.-Zapomniana Magia -wygląda na to że czeka mnie dłuższa wycieczka ,mam zdobyc pusty kamien runiczny( posiadam ),starzec nie kwapi sie z pomocą . Zgóry dziękuje za pomoc
Odpowiedz
4. Masz serce zepsucia. Potrzebujesz pusty kamień, podobno masz, do tego 500 szt złota i przy kapliczce Beliara tworzysz zaklęcie i zasuwasz do Starca...
Potem musisz mieć dialog z Martinem, czyli być posiadaczem klucza do windy i dostaniesz od Serpentesa wtedy kolejne zlecenie na odszukanie pewnego artefaktu... Latarnia...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Znowu utknąłem ...mam rzeczne oko ,ale nie mam już kamieni runicznych i nie mogę nigdzie znaleźć, gdzie go Panowie szukac ?

(23.02.2025, 17:12:46)Dynamind napisał(a): Znowu utknąłem ...mam rzeczne oko ,ale nie mam już kamieni runicznych i nie mogę nigdzie znaleźć, gdzie go Panowie szukac ?

Znaczy mam zrobic rzeczne oko ??
Odpowiedz
Kamień jest we wieżach mgieł, w skrzyni. Faretti też ma jeden. No i na farmie Artura jeszcze, w skrzyni k/ kapliczki.

Odpowiedz
(23.02.2025, 17:52:11)Tituf napisał(a): Kamień jest we wieżach mgieł, w skrzyni. Faretti też ma jeden. No i na farmie Artura jeszcze, w skrzyni k/ kapliczki.

Problem w tym że Wieże wyczyszczone ze wszystkiego ,na farmie też a Faretti nie ma dialogu na temat kamienia i jest możliwość kupna kamienia  ....jak włączę konsole to dialog się pojawia u niego ....dlatego pytanie moje czy trzeba spełnić jakiś warunek by ten dialog się pojawił, czy olać sprawę i wydusić dialog przez konsole
Odpowiedz
Po wstępnej rozmowie z Farettim o skupie od niego różnych rzeczy i gdy zadanie z magią jest rozpoczęte, powinna pojawić się opcja o kamieniu. Skoro tego nie masz, to albo wymuś ten dialog, albo przywołaj kodem z konsoli kamień.

Odpowiedz
Mam problem z zadaniem "Zwiadowca wodnego kręgu" mianowicie nie mogę otworzyć drzwi na dole drugie wierzy gdy podchodzę do tego przełącznika wyskakuje że nie mam odpowiedniego przedmiotu co jest potrzebne ?
Odpowiedz
Ciężko zgadnąć, o które dokładnie miejsce chodzi. Może nie zebrałeś czegoś po drodze. Jak wrzucisz screena to postaram się popołudniu sprawdzić.
Odpowiedz
(20.03.2025, 12:10:18)Erwin napisał(a): Ciężko zgadnąć, o które dokładnie miejsce chodzi. Może nie zebrałeś czegoś po drodze. Jak wrzucisz screena to postaram się popołudniu sprawdzić.

Już nie ważne wziąłem się za inne misje wróciłem i działa ale dzięki za chęci
Odpowiedz
Ktoś podpowie jak ruszyć zadanie uzurpator bo nie mam pomysłu mam zrobione wszystkie questy zostało mi pogadać z Saturasem w świątyni nie mam pojecia z kim pogadać czy może się zbugowało
Odpowiedz
Ciężko coś powiedzieć, bo nie napisałeś, na jakim jesteś etapie, ale strzelam, że nie kupiłeś wódki dla Dornbacha.
Odpowiedz
(20.03.2025, 21:48:40)Erwin napisał(a): Ciężko coś powiedzieć, bo nie napisałeś, na jakim jesteś etapie, ale strzelam, że nie kupiłeś wódki dla Dornbacha.

kupiłem a ostatni wpis mam taki że Egon mnie ostrzega żeby nie zabieral więcej ludzi z obozu
Odpowiedz
Jest załatwiony wątek Ogrodnika i pasa dla Olafa?
Odpowiedz
(20.03.2025, 22:25:01)Erwin napisał(a): Jest załatwiony wątek Ogrodnika i pasa dla Olafa?

tak
Odpowiedz
To teraz jest szereg warunków do spełnienia.
Musisz sprawdzić czego brakuje.

-ostrzeżeniu od Egona
-oddaniu pasa Olafowi
-przemieszczeniu się i dialogu ze Slayerem (koło Olafa)
-po akcji u Dornbacha z Alfieri
-zaliczeniu zadania 'Ścigany'
-Schnoor - po załatwieniu Topora Pięść Trolla
-zaliczone 'Miłosierdzie'
-dialogu z Florentyną o pomocy Gasparowi

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości