Epilog - przedpremierowe granie
Gratulacje Jonxx :> Relaks Piwko

Podajcie resztę kryteriów i listę Język

Ja tesz gratuluje Język
Ja także gratuluję!  Relaks popcorn Faja
Dziękuję ;)
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Tak, potwierdzam. :>

Wygrał Jonxx, który jako jedyny zdobył Amulet z Jarkendaru.
Wyżej punktowany Miecz Zmiennokształtnych nie zadecydował o zwycięstwie.

Gratulacje OK 
Jonxx otrzyma specjalnie 10 PR oraz własny kolorek Zwycięzcy Klubu Epilogu.

Co do pozostałych miejsc - róznice były minimalne i ostateczną klasyfikację poda Tituf.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Ocena wg następujących kryteriów:
1/ Pancerz od Gora
2/ Posiadanie Miecza Zmiennokształtnych
3/ Posiadanie Amuletu z Jarkendaru
4/ Posiadanie Czarnego Pastorała
5/ Oddanie księgi 'Herezja'
6/ Odnalezienie i dialogi końcowe z Gerbrandtem, Lariusem

*wymagane było posiadanie w eq tych 'fantów'

1. Jonxx
2. XaroN - brak Amuletu z Jarkendaru
3. AhnBael - brak Amuletu z Jarkendaru i ostatniego dialogu z Gerbrandtem
4. Opos, Dinozaur7, MaQo - Miecz Zmiennokształtnych, Amulet, dialog z Gerbrandtem
7. Jastrząb - brak 'Kręte Ścieżki Przeznaczenia', dialogu z Gerbrandtem
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Po dialogu z Gerbrandtem i Hortensją w jaskini był jeszcze jakiś? :>
jest wyrzucenie z dialogu i gracz musi jeszcze raz zagadać
przyjęliśmy taką brutalną i szczegółową analizę, bo wiedzieliśmy, że poziom będzie wyrównany... ale to naprawdę szczegół - zwróćcie uwagę, że zaważył na IIm
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Gratuluję, Jonxx. Typowałem cię od początku do ścisłej czołówki i nie myliłem się. Pokazałeś klasę i za to duży szacunek OK
II miejsce i tak dobre, nie czuję się przegrany bo w końcu i tak ugrałem Epilog przedpremierowo co było dla mnie zaszczytem ;d A no i w najkrótszym czasie zrobiłem prawie wszystko, trochę mnie to ździwiło ;p
 No i gratulacje dla  Jonxx
A ja powiem tak.
Moralnie wygrali wszyscy bo ukończyli grę niełatwą chyba, z którą wielu graczy będzie miało i już ma - spore problemy.
Różnice są minimalne a mała liczba pytań o zadania pokazał, że wybraliśmy do rozgrywki dobrą ekipę.
Klub pomógł w przygotowaniu finalnej wersji, rozwiane zostały pewne wątpliwości, która nas w Teamie nurtowały.
Rozgrywka przebiegła w przyjaznej atmosferze wzajemnej pomocy, a wyłonienie Zwycięzcy nie budzi wątpliwości.
Liczę,l że zawodnicy nadal coś więcej napiszą we Wrażeniach , teraz uwolnieni od kwestii spojlerowania i niechcianych podpowiedzi.
:>
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Tak jest, szczere gratulacje także dla wszystkich, którzy ukończyli Epilog, a tym samym grając w Klubie przyczynili się dodatkowo do jego jeszcze bardziej dopracowanej, finalnej wersji. Nie mogę się doczekać, aż sam zmierzę się z tym cackiem!
Osobiście chciałbym pogratulować wszystkim uczestnikom, i podziękować organizatorom za świetną zabawę. ;) Nie dość, że grało się wyśmienicie, to do tego końcówka była naprawdę emocjonująca. OK
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Ja również chciałbym pogratulować wszystkim uczestnikom za sprawiedliwą walkę oraz organizatorom za zorganizowanej przyjemnej rozgrywki :>

Ja również chciałbym pogratulować @Jonxx 'owi oraz wszystkim którzy ukończyli Epilog  :>
           "Tubylcy to mieszkają w pokoju Gepsia, a nie w Koloni na bagnach"
                                                                                    ~ Opos

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości