11.09.2017, 15:17:45
Jak mawiaja chińscy mędrcy, woda drąży skałę. Polecam poplywac po rzekach, żeby Bez i ochlonal trochę

Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!

Przebudzenie - problemy z zadaniami
|
11.09.2017, 15:17:45
Jak mawiaja chińscy mędrcy, woda drąży skałę. Polecam poplywac po rzekach, żeby Bez i ochlonal trochę
![]()
![]()
11.09.2017, 19:45:17
Miecz runiczny Ziemi ma swoją nazwę nie od parady, albowiem znajduje się on pod ziemią.
![]() Może i przez zadawanie pytań spadnę w rankingu ale co tam, liczy się zabawa a czasu już nie mam. Przekopałem chyba całą dolinę, zajrzałem pod każdy krzak i do każdej nory... tak mi się przynajmniej wydaje. ![]() Jakaś podpowiedź w poszukiwaniach Thanatodisa? /(*
12.09.2017, 03:39:03
Idź lepiej i zobacz co tam w kopalni teraz słychać.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
19.09.2017, 21:57:05
wkradł się niestety w ostatecznej wersji jeden błąd w nowo dodanej akcji
mianowicie nie należy pytać Sparka description = "Masz jakieś problemy z materiałami?"; ten dialog i następująca po nim akcja powinna być możliwa do uzyskania dopiero gdy Spark zmieni miejsce pobytu
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
20.09.2017, 21:00:50
Zadanie szósty zwiadowca -
Udało mi się wykraść pewnej osobie klucz do magazynu, widnieje na nim napis, że do wewnętrznych drzwi, niestety klucz nie pasuje do ani jednych ani drugich. Po rozmowie z zleceniodawcą twierdzi, że pewnie ograbiłem już magazyn, ten klucz jest przeznaczony do innego zamku? Czy coś nie tak?
20.09.2017, 21:06:56
Wszystko jest dobrze. Klucz jest do wewnętrznych drzwi magazynu, a klucz zewnętrzny jeszcze się pojawi.
![]()
20.09.2017, 21:07:09
Wszystko w jak najlepszym porządku. Tak ma być.
![]()
20.09.2017, 21:30:40
Ja tego klucza do wewnętrznego magazynku nigdy już nie mogłem odzyskać, zabrałem później od kogoś
![]() ![]()
20.09.2017, 21:31:49
Tak jest, klucza już nie odzyskasz. Ale w tamtym pomieszczeniu nie ma w sumie nic interesującego. Ciekawe skąd to wiem
![]()
![]()
20.09.2017, 21:35:03
Ja też wiem, że nie ma tam nic ciekawego.
![]() Ale dlaczego w takim razie tak to zostało zrobione?
21.09.2017, 08:46:53
Czegoś tu nie rozumiem.
W jaki sposób Draco mógł na tym etapie rozgrywki sprawdzić,że klucz nie pasuje do wewnętrznych drzwi magazynu? bawicie się kodami zamiast rozgrywać to tak jak należy testujecie moją sprawność logiczno -skrypterską ?- niepotrzebnie cieszcie się grą, a nie wyszukujecie jakieś dziwne nieistniejące problemy wewnętrzny składzik w magazynie pozostaje zamknięty do końca gry, bo tak zostało to ustawione
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
21.09.2017, 08:56:31
Wydaje mi się, ze Draco co innego miał na myśli. Probowal używając tego klucza dostać się do magazynu od strony od której stoi Pacho i od wewnętrznej korytarzem Za Fiskiem. Ale żaden z tych 2 zamków nie dal się otworzyć kluczem.
A potem Zwiadowca mówi mu, ze pewnie juz ograbił magazyn skoro ma klucz, wiec Draco pomyślał, ze na tym etapie powinien był się dostać już do magazynu, a nid udało mu się to.
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|