Liczba postów:11
Tak pojawiły się, nawet zabiłem je myśląc że coś to da
Nie wiem jak edytować więc dodam może w przyszłości komuś pomoże : nie grałem pare msc i wróciłem do moda - okazało się że nie miałem 3 urn i zabitych 2 orków obok talbina by ruszyć wątek z urshakiem. Generalnie posunąłem się dalej mam teraz problem w zamku i szukam kodu na tych orków bo nie ma opcji dialogowej z diego  Niestety wątek z wieżą mgieł dalej stoi i się nie rusza.
Liczba postów:1.328
27.09.2025, 17:10:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.09.2025, 17:10:29 przez Erwin.)
Powinien być dialog z Atenodorem, jak się przyniesie Buzdygan Wyzwolenia.
Kody na orków: ORCELITE_DRINK_ZAMEK OrcElite_Roam_ZAMEK
To może coś zepsułem w tym zadaniu, nie mam pojęcia. Buzdygan mam cały czas w ekwipunku. Miałem też jakąś potkę od tego atenodora to ją wypiłem ale to również niczego nie zmieniło. Dzięki za kod
Musiałbyś save podrzucić, żebym mógł spojrzeć o co chodzi.
Liczba postów:6
Wie ktoś gdzie jest Thanatodis, w misji "żywi i martwi". Nie mogę go nigdzie znaleźć..
(27.09.2025, 17:27:49)Koxu123 napisał(a): Wie ktoś gdzie jest Thanatodis, w misji "żywi i martwi". Nie mogę go nigdzie znaleźć..
Bardzo proszę nawet o spojler, gdyż utknąłem od wczoraj
Idź w stronę placu wymian.
(27.09.2025, 17:21:51)Erwin napisał(a): Musiałbyś save podrzucić, żebym mógł spojrzeć o co chodzi.
Przeszedłem właśnie moda z bugiem(?) więc już mniejsza o tę misję. Mam jednak pytanie co zrobiłem źle? Rozbiłem orków w zamku potem poszedłem na bagna pogadać z parvezem, potem zamek i na końcu ur shak. ur shak mi powiedział że mam iść pogadać z jakimś orkiem przy namiocie hoshpaka. Jak się okazało orków tam było dwóch. I opcji dialogowych u urshaka przed moim wyruszeniem też dwie. Skończyłem moda nie zabijając tego orka bo umarł z rąk swoich za rzeką ale jednocześnie miałem możliwość iść szukać go na jeziorze w nowym obozie. Która opcja jest poprawna? :D O co tu chodzi?
Coś się pobugowało.
Przebudzenie ma dwa zakończenia i wygląda, że u Ciebie to wszystko się wymieszało.
Hej, mam problem z misją Kopalnia Kompanii Górniczej. Mianowicie zabiłem Heriberta, dostałem też plany oraz bryłkę rudy dla Carnera, ale nie mam z nim żadnych opcji dialogowych? Prawdopodobnie jest to jakiś bug, da się to jakoś naprawić?
Liczba postów:2.964
jak masz plany i bryłkę, to po zabiciu Heriberta (wcześniej rozmowa) musisz zabrać jego miecz Dominator i dialog z Carnerem wtedy się pojawi
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"
A istnieje jakiś kod na przywołanie go? Kompletnie nie wiem gdzie jest
jaki kod? rozmawiałeś z Heribertem czy od razu go lałeś? w eq miał swój miecz więc bardzo dziwne, że go nie wziąłeś
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"
(30.09.2025, 17:16:05)Tituf napisał(a): jaki kod? rozmawiałeś z Heribertem czy od razu go lałeś? w eq miał swój miecz więc bardzo dziwne, że go nie wziąłeś
Właśnie to było na innym etapie gry i teraz nie wiem co się z nim stało, żaden z kupców go nie ma ?
czyli nie grałeś zgodnie z fabułą, bo nie było konieczności go zabijać wcześniej, a tak to wygląda - kod na miecz to ITMW_2H_DOMINATOR, ale nie wiem czy to teraz pomoże
Hej, mam problem, żeby ruszyć dalej z fabułą, mianowicie:
1. Symbol Władzy - jakiś trop gdzie go szukać?
2. Zakazana Miłość - od dłuższego czasu nie mogę znaleźć Inge po tym jak się wybrał do parki
3. Nienawiść - Askvil przyjął pierścień, co dalej?
4. Do krwi ostatniej - rozdałem prezenty ekipie i nie mam też żadnych dialogów z nimi
5. Przebudzenie - rytuał na bagnie się odbył, miałem poinformować Ur-Shaka, po czym pochwalić się co dokonałem, ale nie mam żadnych dalszych opcji dialogowych
To jedyne co mi zostało, proszę o jakieś podpowiedzi
(01.10.2025, 13:43:14)Koxu123 napisał(a): Hej, mam problem, żeby ruszyć dalej z fabułą, mianowicie:
1. Nienawiść - Askvil przyjął pierścień, co dalej?
4
2. Do krwi ostatniej - rozdałem prezenty ekipie i nie mam też żadnych dialogów z nimi
3.Przebudzenie - rytuał na bagnie się odbył, miałem poinformować Ur-Shaka, po czym pochwalić się co dokonałem, ale nie mam żadnych dalszych opcji dialogowych
To jedyne co mi zostało, proszę o jakieś podpowiedzi
E
|