Epilog - przebieg prac
Atmosfera w dziale roboczym Teamu w związku z testami pierwszej wersji wizualizacyjnej Epilogu bardzo gorąca.
Przypominają się stare dobre czasy prac nad kolejnymi wersjami testowymi G2 Przeznaczenie
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Jeszcze jeden screen:

[Obrazek: kE965Iu.jpg]

Wszystkim oczekującym na pokaz fajerwerków skryptowych bądź wizualizacyjnych muszę przypomnieć, że to początki prac, i że nowych światów nie będzie. Skupiamy się na wartkiej akcji w samym Khorinis.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Testowanie pierwszej wersji Visual 1 Epilog idzie bardzo sprawnie i większość rzeczy została sprawdzona a poprawki naniesione.
Najwięcej pracy pozostało w obszarze samych poprawek w zen, te myślę, zostaną dokończone zapewne w kolejnych wersjach.
Powiększa się także content o nowe dialogi i elementy zadań.
Z cała pewnością jeszcze wtym miesiącu zrobimy kolejną wersję Visual 2 Epilog, już rozszerzoną , w celu sprawdzenia nowej porcji content oraz efektywności naniesionych poprawek i zmian.

Odpowiedz
Co tu dużo mówić, wielki szacunek dla całej ekipy za prace nad tym z pewnością czasochłonnym projektem.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
Dokładnie tak.Jestem tego samego zdania co Jonxx :>
Powodzenia w dalszej pracy.
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Czekam, aczkolwiek z cierpliwością, w najbliższej przyszłości pojawi się najpewniej dużo lepszy komputer, więc rozrywkę będę mieć w sam raz na zimowe wieczory. OK
Odpowiedz
Zapowiada się ciekawie! Widać, że jest to czasochłonne i wymaga dużego zaangażowania. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w dalszej pracy.
Odpowiedz
Dziękujemy za wsparcie :) oj tak prace są bardzo czasochłonne i niekiedy nużące np. sprawdzenie czy znajdują się wszystkie postacie w Epilogu By Wiśnia xD albo zmiana kodowania By Memorius. Sprawdzenie jakiegokolwiek aspektu gry np. Handel, Nauka, Kradzież itp. trwa zazwyczaj od 1-2 godziny do czasem nawet 4-5 godzin to sobie podliczcie ile w sumie trwa przetestowanie całości w samym Visual 1 Epilog, a później dojdą jeszcze zadania i tego typu rzeczy... Ale generalnie samą grę testuję mi się z przyjemnością Język praca testera mi się bardzo podoba <3 Mam nadzieję że się okażę dobrym testerem ale to już zostawiam w ocenie Memoriusa. Postaram się wam również wrzucać jakieś smaczki w postaci screenów itp. Tak żebyście się trochę zniecierpliwili :> A może sami macie jakieś pytania odnośnie Epilogu ? Odpowiem na tyle na ile moje kompetencje mi pozwolą
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
Będzie jeszcze coś związanego z Gorem? :D
Odpowiedz
(09.11.2016, 07:27:38)Lewkooo napisał(a): Będzie jeszcze coś związanego z Gorem?  :D

Niewykluczone, ale samej postaci już nie spotkamy - sami wiecie, dlaczego.

Odpowiedz
Generalnie nie bardzo chcemy zdradzać konkretne szczegóły fabularne. Pewne rzeczy muszą gracza zaskoczyć a pewnych po prostu jeszcze do końca nie ustaliliśmy.

Odpowiedz
A tymczasem - zmieniło się nieco logo modyfikacji - #1

Odpowiedz
Wbrew  wcześniejszym zapowiedziom Epilog nie będzie miał 100 zadań a 50 lub liczbę zbliżoną.

Odpowiedz
A co się stało? :d
Odpowiedz
Po prostu nie będziemy sztucznie wydłużać czasu gry i dawać na siłę zadań, które potem zostaną podsumowane jako: 'przynieś-podaj'.
Myślę, że rozgrywka 40-60 godzinna nie będzie ich aż tylu potrzebować.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości