Epilog - opinie i wrażenia
To nawet ja znany nie zbieracz i nie expowicz mam więcej roślin xd
Odpowiedz
(25.04.2017, 19:16:02)Jastrząb napisał(a): Aktualnie mam 23h

31 zadań wykonanych
11 aktywnych

Moje aktualne staty:

[Obrazek: jTp02]

Widzę, że nie okradłeś jeszcze pewnego Pana bo byś już miał inny pancerz :)) :))

Odpowiedz
Nienawidzę zbierać roślin, taka moja zmora, jak zbiorę jakiegoś serafisa to mam koszmary w nocy.
Skusiłem się zerknąć na słoneczny krąg, ale nie powitali mnie zbyt miło ;d
Odpowiedz
Ja okradłem :>
Odpowiedz
Po dzisiejszych 30 minutach gry nauczyłem się alchemi i wyekwipowałem się w Koncerz :)

20h na liczniku.
Dziś między innymi udało mi się  wejść do ratusza i odzyskać oko mocy :>
Hail the apocalypse...
Odpowiedz
Ja zbieram wszystko. Nieraz mnie to w Gothicu uratowało zwłaszcza w przypadku tak ovobowanych światów jak Dolina Przodków, Jarkendar, zeny z większą ilością roślin czy też labirynty. Tam gdzie wyzbierane roślinki, strzały, monetki - tam się było i zwiedziło, proste! Łatwiej się zorientować w terenie. Nie mówiąc o tym, że ja mikstur używam tylko i wyłączenie poprzez klawisz H, a po walkach leczę się właśnie jedzeniem i roślinkami.
Odpowiedz
Dla mnie jedynym słusznym stylem gry jest właśnie zbieranie wszystkiego co mi wpadnie w oczy. Oczywiście jest to moja subiektywna opinia. :)
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
No i jak tam Panowie? Ktoś już podjął się próby rozwiązania zagadki? Nie zalecam czekać do samego końca, bo w końcu to jedno z zadań, które można spokojnie wykonać na pierwszych poziomach.
Koniec kariery ~ emerytowany Arcymag Ognia
Odpowiedz
Tak, monitory są zagrożone przy tym zadaniu...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Zemsta na jednym z Baronów była iście słodka... pozostali też już niech się szykują. :>
Odpowiedz
O tym zadaniu aż się prosi napisać w innym temacie...

Odpowiedz
Aktualnie dziewiętnaście godzin rozgrywki za mną, muszę dokończyć jeszcze parę rzeczy i postaram się naskrobać większy post na temat mojej przygody. :)
Odpowiedz
Kartka A4 się przydała do tego zadania...

Odpowiedz
Zawiłe są meandry umysłu Brata Michała.

Odpowiedz
(26.04.2017, 08:07:13)Opos napisał(a): Kartka A4 się przydała do tego zadania...

Szkoda że nie widziałeś pierwotnej wersji. Wtedy to i kartka A1 by nie pomogła xD
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości