12.11.2016, 18:47:15
50 zadań i 40-60 godzin :O Niespodziewałem się aż tak długiego epilogu.Czyli będziemy mogli liczyć na długie zadania tak?
![[Obrazek: qAYZlrP.gif]](http://i.imgur.com/qAYZlrP.gif)
Epilog - przebieg prac
|
12.11.2016, 18:47:15
50 zadań i 40-60 godzin :O Niespodziewałem się aż tak długiego epilogu.Czyli będziemy mogli liczyć na długie zadania tak?
![]()
12.11.2016, 19:04:15
To wszystko się jeszcze wyklaruje samo - może to będzie trochę mniej godzin? Może 30?!
„Primus in orbe deos fecit timor..."
12.11.2016, 19:54:57
Aktualne wyniki czasu rozgrywki przy "surowym" zadaniowo VA1 E oscylują między 8 a 10 h według relacji testerów.
Zapewne 30 h to bedzie czas graniczny do rozegrania całości. Z wielu rzeczy zrezygnowaliśmy , przy czym jednym z powodów jest mizerny ruch na forum , słabe ruch graczy wokół Przeznaczenia ( na forum, bo liczba pobrań jest bardzo nas zadowalająca). Nie bardzo jest to dla kogo robić. Zaznaczam, że w tym momencie wyrażam swoją opinię prywatną , a nie głos calej ekipy. Ja osobiście , mimo dużego cały czas zaangażowania jestem zdemotywowany i praca nad tym nie sprawia już mi większej przyjemności. Jest to raczej na pewno ostatni projekt w jakim uczestniczę.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
13.11.2016, 17:25:20
Zgadzam się z Memoriusem, łatwo jest pobrać finalny produkt z ewentualnym oczekiwaniem na patche, zamiast dodać kilka słów otuchy tym, którzy przyczynili się do zapełnienia tych kilku popołudni niezapomnianą dawką wrażeń. Aż sam się niechlubnie przyznam, że całkowicie zapomniałem (żeby nie powiedzieć niegrzecznie "olałem") o jakiejkolwiek, choćby małej sentencji na forum, staram się to więc jakoś zrekompensować. Przytoczę tutaj sobie wypowiedź administratora fanpage'a Gothic Polska, niejakiego Gorna: "Myślę, że niejeden fan ma tak duży zasób informacji, tylko nie każdemu się chce."
Wspominaliście o przynależności Bezimiennego do każdej gildii pobocznej, wobec tego czy wątek Gildii Łowców Nieumarłych zostanie poruszony w jakiś sposób? Czy nowy członek gildii, który mimo że nie występuje w zenie Khorinis odegra jakąś rolę?
13.11.2016, 17:57:41
Gildia Łowców Nieumarłych wiązała się i z Khorinis... będzie kontynuacja.
13.11.2016, 17:59:36
Tak, będzie zarówno nowy członek gildii i związane z nim zadanie , jak i dwaj inni znani członkowie gildii.
Mini wątek ŁN będzie ściśle powiązany z wątkiem głównym. Pojawią się też przedstawiciele WSZYSTKICH innych pobocznych gildii i frakcji znanych z G2 P oraz jedna nowa frakcja istotna dla wątku głównego. Włączymy też pewne elementy porzuconego projektu "Druid". Kilka rzeczy opartych na planowanych wczesniej nowych wizualach i akcjach skryptowych, w tym mini wątek Nordmarczyka niestety w grze się nie znajdzie.
13.11.2016, 18:59:37
Zmiana wyglądu czcionki jaką jest zapisany Epilog na pierwszej stronie coś sugeruje, czy po prostu stwierdziliście, że tak wygląda lepiej?
![]()
13.11.2016, 19:07:37
Szamoczemy się w tej kwestii. A nie wygląda lepiej?
13.11.2016, 19:57:55
Wygląda tak jakoś bardziej mętnie, jakby ociekało krwią czy czymś. Od razu sobie pomyślałem, że może to coś symbolizować. xd
Czy jest lepsze? Kwestia gustu. Moim zdaniem nie jest ani lepiej ani gorzej, po prostu inaczej.
13.11.2016, 20:05:52
(13.11.2016, 19:57:55)Dota napisał(a): jakoś bardziej mętnie, jakby ociekało krwią czy czymś.w takim razie spełnia swoje zadanie...
13.11.2016, 20:06:18
Czy "Druid" może mieć powiązanie z Casimiriusem?
13.11.2016, 20:08:44
nie, to po prostu próba wykorzystania pewnych rzeczy, które były przygotowane dla tamtego moda w Epilogu.
"Druid" nie powstanie, bo brak na to chęci , ale coś z tego tam było planowane chcemy jednak uratować dla gothicowej potomności.
13.11.2016, 21:29:40
Cokolwiek to będzie, będzie zajebiste, bo to już zdążyliście udowodnić nam wszystkim w "Przeznaczeniu"
13.11.2016, 22:32:29
Chyba po raz pierwszy w ekipie mamy problem "nadprodukcji pomysłów" , zarówno fabularnych jak skryptowych.
Mamy z czego wybierać i z pewnych rzeczy musimy zrezygnować, bo nie bardzo pasują do obecnej nieco zmienionej koncepcji. A koncepcja jest taka - Bond Gothic , pełen finezyjnych zadań, szpiegów, nieoczekiwanych zwrotów akcji i koronkowych powiązań, specjalnych itemów, bójek potyczek i bitew, choć bez nadmiernie wielkiej liczby uczestniczących w nich NPC. No i ścisłe, bardzo ścisłe powiązanie z Przeznaczeniem.
"Only The Strong Survive!" |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|