Wodny Krąg
a może coś za złotówkę?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
To znaczy?
Odpowiedz
jest pewna bardzo dobra broń, a sprzedawca ma ją w ofercie za 1 szt zł
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Jak należy poprawnie przejść tą świątynię w Jarkendarze, gdzie są zombi? Niby do świątyni wskoczyłem nim się drzwi zamknęły, ale potem wyjść nie mogłem. Zamieniłem się w ścierwojada i przebiegłem przez tekstury ^^ A normalnie to co trzeba zrobić? Bo ciekawy jestem :D
Odpowiedz
Musisz znaleźć przełącznik który te drzwi otwiera. Jest on na zewnątrz budynku.

Czy pomocnik Carla udał się do obozu piratów w Jarkendarze? Jeśli tak to kiedy się tam zjawi? Na razie mam tam nikogo nowego.
Odpowiedz
dostałeś info od Laresa w porcie i gadałeś ze strażnikami bramy w obozie piratów?
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Jest może w grze 5 pergamin? Jeśli tak to gdzie go szukać. Potrzebny jest do misji od Rhena.
Odpowiedz
jest w pewnej skrzyni w pewnej kopalni

Odpowiedz
Witam mam problem, mianowicie jestem w tych ruinach DP gdzie miał być mot Adanosa. Kliknąłem już na świeczkę, 3 zgaszone pochodnie i przełącznik w pierwszym pokoju po lewej. Następnie otworzyło się pomieszczenie dźwigniami, gdy użyłem jednej z nich, ziemia zaczęła się trząść i nic się nie zmieniło. Dedukuje że skrzynka w głównym pomieszczeniu powinna zjechać w dół. Coś przeoczyłem czy to bug?
Hail the apocalypse...
Odpowiedz
U was jak nie umiecie czegoś zrobić to to jest zaraz bug.
Skrzynia aktywuje się systemem przełaczników podobnych do tych w Światyni w Jarkendarze umieszczonych na piętrze.

Odpowiedz
Użyłem wcześniej przycisków i schowały się kolce, to już też miałem ale nadal nie wiem co zrobić aby skrzynia zjechała w doł :/
Odpowiedz
strzelić xD

Odpowiedz
Gdzie szukać Nicolaia?
Odpowiedz
handlowałeś z nim jak sądzę

Odpowiedz
Witam, co się stało w Jarkendarze z tablicą z budynku w kanionie? Nie potrafię jej znaleźć, jest to jedyna tablica, z którą mam problem.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości