Wodny Krąg
Wchodzisz i idziesz w prawo. W ostatnim pomieszczeniu masz przycisk który otwiera drzwi w lewo. Potem w jednym z pierwszych pomieszczeń po lewej masz przycisk na takim ołtarzyku czy coś. Otworzy Ci się ukryta wnęka w ścianie i masz tabliczke.
Odpowiedz
Jestem w komnatach Adanosa, w 1 komnacie, gdzie powinienem w odpowiedniej kolejności przełączać "rysunki".
W G2:NK - według tablicy było: 3 ludziki, pułapka, słońce, rozumiem, że to nie NK tylko Przeznaczenie, ale żadna kombinacja mi nie działa, już tracę zmysły ;x
Bez uruchomienia pułapki udało mi się ustalić kolejność: 3ludziki, burza, klucz, pułapka - i tyle, po wciśnięciu słońca padają na nas kolce. Można prosić o jakąś pomoc?
Odpowiedz
Obszukaj pomieszczenie.
Odpowiedz
(14.08.2016, 18:04:09)XaroN napisał(a): Jestem w komnatach Adanosa, w 1 komnacie, gdzie powinienem w odpowiedniej kolejności przełączać "rysunki".
W G2:NK - według tablicy było: 3 ludziki, pułapka, słońce, rozumiem, że to nie NK tylko Przeznaczenie, ale żadna kombinacja mi nie działa, już tracę zmysły ;x
Bez uruchomienia pułapki udało mi się ustalić kolejność: 3ludziki, burza, klucz, pułapka - i tyle, po wciśnięciu słońca padają na nas kolce. Można prosić o jakąś pomoc?

jest jeszcze jeden, dalej sam sobie radź xD
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
masz jeszcze do kombinowania dźwignię, chyba za plecami...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Gdzie jest młot adanosa?
Odpowiedz
W Świątyni w Dolinie Przodków, przecież to nie tajemnica.
Odpowiedz
Specjalna broń dla Gaana w Dolinie Przodków... jakaś podpowiedź?
Odpowiedz
Można ją kupić za złotówkę od pewnego miłego handlarza.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
A'propos młotu Adanosa czy jak tam to się zwie... mam szukać go w jednej z siedzib budowniczych gdzie są kolorowe tabliczki jak mniemam czy znajduje się on w świątyni Adanosa?
Odpowiedz
Takich budowli jest więcej, chociażby w DP.

Odpowiedz
Jak dalej ruszyć zadanie ,,Sprzymierzeniec". Jestem już po rozmowie z Saturasem i mam szukać jakiegoś gościa w obozie bandytów, pogadałem że wszystkimi i nic ciekawego się nie dowiedziałem :/
Mogę prosić tylko o wskazówkę, gdyż nie chce być prowadzony za rączkę 
Z góry dziękuję :)
Odpowiedz
Poszukaj w kopalni.

Dobra, już wiem gdzie. Zdobyłem ten legendarny miecz ale mam problem ze skrzynią w której pewnie jest ten młot. Byłem na pięterku ( :) ) i dzięki odpowiedniej kombinacji rysunków pozbyłem się kolców i już te świeczki mi nie przeszkadzają. Tylko kurde te posągi czymają ten kufer w powietrzu. Znalazłem dwie dzwignio-pochodnie i z tego co czytałem jest ponoć jeszcze jedna. W którymś z pomieszczeń czy głównym holu? Może wtedy posągi puszczą kufer.
Odpowiedz
(15.08.2016, 14:57:38)Goloriado napisał(a): Dobra, już wiem gdzie. Zdobyłem ten legendarny miecz ale mam problem ze skrzynią w której pewnie jest ten młot. Byłem na pięterku ( :) ) i dzięki odpowiedniej kombinacji rysunków pozbyłem się kolców i już te świeczki mi nie przeszkadzają. Tylko kurde te posągi czymają ten kufer w powietrzu. Znalazłem dwie dzwignio-pochodnie i z tego co czytałem jest ponoć jeszcze jedna. W którymś z pomieszczeń czy głównym holu? Może wtedy posągi puszczą kufer.

Strzel z łuku lub kuszy w tą skrzynię.

Odpowiedz
(15.08.2016, 14:57:38)Goloriado napisał(a): Dobra, już wiem gdzie. Zdobyłem ten legendarny miecz ale mam problem ze skrzynią w której pewnie jest ten młot. Byłem na pięterku ( :) ) i dzięki odpowiedniej kombinacji rysunków pozbyłem się kolców i już te świeczki mi nie przeszkadzają. Tylko kurde te posągi czymają ten kufer w powietrzu. Znalazłem dwie dzwignio-pochodnie i z tego co czytałem jest ponoć jeszcze jedna. W którymś z pomieszczeń czy głównym holu? Może wtedy posągi puszczą kufer.

Gdybyś przejrzał temat, wiedziałbyś. Wystarczy użyć łuku /kuszy.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości