Liczba postów:722
Wchodzisz i idziesz w prawo. W ostatnim pomieszczeniu masz przycisk który otwiera drzwi w lewo. Potem w jednym z pierwszych pomieszczeń po lewej masz przycisk na takim ołtarzyku czy coś. Otworzy Ci się ukryta wnęka w ścianie i masz tabliczke.
Liczba postów:345
Jestem w komnatach Adanosa, w 1 komnacie, gdzie powinienem w odpowiedniej kolejności przełączać "rysunki".
W G2:NK - według tablicy było: 3 ludziki, pułapka, słońce, rozumiem, że to nie NK tylko Przeznaczenie, ale żadna kombinacja mi nie działa, już tracę zmysły ;x
Bez uruchomienia pułapki udało mi się ustalić kolejność: 3ludziki, burza, klucz, pułapka - i tyle, po wciśnięciu słońca padają na nas kolce. Można prosić o jakąś pomoc?
Liczba postów:445
(14.08.2016, 18:04:09)XaroN napisał(a): Jestem w komnatach Adanosa, w 1 komnacie, gdzie powinienem w odpowiedniej kolejności przełączać "rysunki".
W G2:NK - według tablicy było: 3 ludziki, pułapka, słońce, rozumiem, że to nie NK tylko Przeznaczenie, ale żadna kombinacja mi nie działa, już tracę zmysły ;x
Bez uruchomienia pułapki udało mi się ustalić kolejność: 3ludziki, burza, klucz, pułapka - i tyle, po wciśnięciu słońca padają na nas kolce. Można prosić o jakąś pomoc?
jest jeszcze jeden, dalej sam sobie radź
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Liczba postów:2.942
masz jeszcze do kombinowania dźwignię, chyba za plecami...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:747
W Świątyni w Dolinie Przodków, przecież to nie tajemnica.
Liczba postów:96
Specjalna broń dla Gaana w Dolinie Przodków... jakaś podpowiedź?
Liczba postów:10.999
Można ją kupić za złotówkę od pewnego miłego handlarza.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:63
A'propos młotu Adanosa czy jak tam to się zwie... mam szukać go w jednej z siedzib budowniczych gdzie są kolorowe tabliczki jak mniemam czy znajduje się on w świątyni Adanosa?
Takich budowli jest więcej, chociażby w DP.
(15.08.2016, 14:57:38)Goloriado napisał(a): Dobra, już wiem gdzie. Zdobyłem ten legendarny miecz ale mam problem ze skrzynią w której pewnie jest ten młot. Byłem na pięterku (
) i dzięki odpowiedniej kombinacji rysunków pozbyłem się kolców i już te świeczki mi nie przeszkadzają. Tylko kurde te posągi czymają ten kufer w powietrzu. Znalazłem dwie dzwignio-pochodnie i z tego co czytałem jest ponoć jeszcze jedna. W którymś z pomieszczeń czy głównym holu? Może wtedy posągi puszczą kufer.
Gdybyś przejrzał temat, wiedziałbyś. Wystarczy użyć łuku /kuszy.