Zadania Magnata/Gubernatora
(29.11.2017, 20:34:46)spirytus47 napisał(a): To jak w końcu jest Arto przejmuje zamek w 4 czy 5 rozdziale ?
a skąd ty w ogóle wiesz że on cokolwiek przejmuje?
(29.11.2017, 21:20:51)spirytus47 napisał(a): tylko że ja nie mam żadnego wpisu "Ludzie górniczej doiny" ale ok jak 5 to 5
żeby dostać to zadanie trzeba być Gubernatorem
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
nie wiem tego czy przejmuje czy nie ale z jego rozmów wynika że chce zdobyć zamek więc tak zakładam
Odpowiedz
Rób wszystkie misje, a wyjdzie w praniu. Lepiej nie psuć sobie niektórych niespodzianek. Jeżeli czegoś nie da się wykonać od razu, to na pewno przed wypłynięciem na Irdorath się uda. Idzie się trochę nabiegać i trzeba co rozdział rozmawiać z "ważniejszymi" npc. Trochę z tym zachodu ale warto. :)
"Z tego cienia na podłodze, duszy mej już żadne ręce nie podniosą. Nigdy więcej!"

Odpowiedz
Czy mógłby ktoś wskazać dźwignie do przesunięcia półki w górskiej fortecy ? szukam szukam i znaleźć nie mogę...
Odpowiedz
Jest w drugim pokoju na tym samym poziomie. Bodajże wmontowana w bok szafki.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz
Czy zadanie Lojalni Słudzy Magnata można skończyć w 4R? Czy trzeba czekać do 5?
Odpowiedz
Odbywa się w tym samym rozdziale, w którym wziął. Można to zrobić w rozdziale 5.
Odpowiedz
Z tego co wyczytałem na forum, do skończenia potrzebne jest zadanie Ludzie z Górniczej Doliny. Da się je zdobyć w 4R?
Odpowiedz
(04.12.2020, 11:04:29)Urudin napisał(a): Z tego co wyczytałem na forum, do skończenia potrzebne jest zadanie Ludzie z Górniczej Doliny. Da się je zdobyć w 4R?

Tak.
Odpowiedz
W którym momencie w 4R można je wziąć? Poza mieczem Świstaka, marzeniem Gor Hanisa i wyczyszczeniem bractwa śniącego zostały mi się praktycznie tylko wątek główny i Starożytny Kult. Czy coś przeoczyłem, czy mogę sobie grać spokojnie dalej?
Odpowiedz
Ja to zadanie zawsze wykonywałem w 5R z tego co pamiątam.
Hail the apocalypse...
Odpowiedz
Nie wprowadzaj w błąd. Zadanie Lojalni słudzy Magnata jest podejmowane tylko w 4 rozdziale!
Kod PHP:
FUNC int DIA_Mud_SLUDZY1_Condition()
{
    if(
Npc_KnowsInfo(other,DIA_Garingor_whatnow) && (Kapitel == 4))
    {
        return 
TRUE;
    };
}; 

I dopiero po wykonaniu zadania Pancerz dla Magnata i rozmowy z Magnat Garingor X na zamku przy tronie

Jeśli odszedłeś w rozdziale 5, Quest nie bierze więcej.
Odpowiedz
(05.12.2020, 08:02:57)N1kX napisał(a): Nie wprowadzaj w błąd. Zadanie Lojalni słudzy Magnata jest podejmowane tylko w 4 rozdziale!

Ale kolega pytał o zadanie "Ludzie z Górniczej Doliny"
Hail the apocalypse...
Odpowiedz
Początkowo pytanie dotyczyło tego zadania.
A to zadanie jest podejmowane, gdy wykonamy zadanie Kopalnia Arto, Upadek Gubernatora, Szpieg na zamku, Sojusz z łowcami Smoków
Odpowiedz
Próbowałem przestudiować wątek, ale nie mogłem dojść do ładu i składu. Lojalni słudzy, brakuje mi jedynie kucharza, żeby mieć kucharza muszę wykonać questa Ludzie z Górniczej Doliny. Patrząc na warunki widzę, że brakuje mi jedynie questa Upadek Gubernatora, którego nijak nie złapałem w trakcie rozgrywki. Czy to zadanie uzależnione od rozdziału? Jeśli nie, to jak powinienem je zacząć (liczę na podpowiedź, niekoniecznie odpowiedź)
Ładne słowa nie wystarczą, aby zmienić świat.Lelouch Lamperouge
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości