Epilog - opinie i wrażenia
Tak było, potwierdzam.
Odpowiedz
Płonący Paladyni są o wiele za daleko, aby Magowie Wody lub Paladyni ich atakowali, jeśli przyciągniesz ich do swoich obrońców to wtedy jest jatka.
Poza tym, Czarni Paladyni też się nie bili z Paladynami - dopiero kiedy ja zaatakowałem jednego z nich rozpoczęła się walka.

Zresztą tak samo jest w późniejszej fazie gry - spoiler
Odpowiedz
To zaplanowana akcja. Magowie nie uczestniczą w walce na oczach gracza. W dialogu mówią tylko, że odcinali wrogowi odwrót.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Dobra, czyli jest wszystko OK

Odpowiedz
(30.04.2017, 20:22:04)XaroN napisał(a): W Górnym mieście, Fortuno, Liwiusz i Elvrich, jak to się świetnie spisali, jakie to spektakularne było.. a prawda jest taka, że nic nie zrobili.
wygląda na to, że zupełnie zrozumiałeś sensu tego zadania
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Zadanie Stracone złudzenia, po prostu brawo, genialne zadanie.  Piwko
Tego się Aldmir nie spodziewał.  Troll  popcorn
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
Ukończyłem Epilog. Zajęło mi to prawie 53 godziny i zrobiłem 51 zadań. Mod znakomity, świetne dialogi i zadania oraz kreacje postaci. Spodziewałem się tego w sumie już po przejściu Przeznaczenia ::D Jest to jeden z trudniejszych modów do Gothica i nieraz wymaga od gracza sporo cierpliwości i logicznego myślenia. Moim skromnym zdaniem przebija Velaya - Historia Wojowniczki. Szczególnie spodobała mi się końcówka gry, ta cała rebelia, a także niezwykle klimatyczne dialogi końcowe. Nie mogę uwierzyć, że Egill i Ehnim się pogodzili :>
Chciałbym podziękować całej ekipie DT za trud włożony w powstanie modyfikacji i pogratulować stworzenia dwóch najlepszych modów do naszej ukochanej gry (1 addon i 1 total conversion) :> Czekam już z niecierpliwością aż będę mógł zagrać w Przebudzenie. Chciałem także bardzo podziękować Oposowi za pomoc i wskazówki w niektórych zadaniach.

Tak oto prezentują się moje statystki końcowe:
[Obrazek: SoAdo7C.jpg]
Odpowiedz
25h na liczniku
W ciągu moich ostatnich rozgrywek udało mi się zabić złego porucznika i jego kompanów, zniszczyć fałszywą gildie kupców, odnowić handel na farmie Lobarta, zemścić się na pewnej Pani i zakończyć wątek gildii złodziei.
Spotkałem także starego przyjaciela z górniczej doliny...
Hail the apocalypse...
Odpowiedz
Ja też zakończyłem wątek pewnej Pani i zakończyłem wątek gildii złodziei. Język

Ale mam też nowy pancerz i zrobiłem KDP. :>

Po 32h ukończyłem 30 zadań, a zaczętych mam 16. Pierwszy raz w gothicu exploruje bardziej uważnie i to chyba przez to.

Dodam że itemy dla Tamiry były tam gdzie być powinny.

:>

W zasadzie zostało mi niedużo. Jutro albo w sobotę raczej skończę. Domknąłem dziś wątek gildii złodziei, farmy onara i najemników orków plus wykonałem sporo innych rzeczy. Na liczniku nieco ponad 35h

W wielu jaskiniach z goblinami są puste skrzynie. Ja wiem czemu. Ale skoro są tam znowu gobliny to coś powinno być też w skrzyniach.
Odpowiedz
Nie masz racji.
Skrzynie jako element folkloru goblinów to wymysł Returninga.

Odpowiedz
Można też w takim razie zapytać co robiły itemki w tych skrzynkach jak były tam gobliny w Przeznaczeniu Język
Odpowiedz
A co robiły w G2 NK?

Odpowiedz
I dlatego myślę, że gobliny są na tyle rozumnymi istotkami by chować itemy do skrzyń.

Zresztą - Kto w G1 schował almanach ukradziony Talosowi do skrzyni?

;)
Odpowiedz
53 godzin, 40 minut rozgrywki, po przeczytaniu Słowa Apogeona właśnie wszedł mi 22 poziom.  o_o
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
Analizowaliśmy tę możliwość ostatnio i faktycznie jest to możliwe przy wyjątkowo skrupulatnej grze.
Pozostawimy taką możliwość w wersji dla wszystkich graczy.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości