Przebudzenie - problemy z zadaniami
Niestety nie, wszystko przez bagiennego trolla!
Odpowiedz
Witam, wykonuję zadanie "Dobry uczynek" mam przy sobie czarne perły, wodę święconą, krucze ziela u kogo następnie szukać pomocy?
Odpowiedz
Spróbuj u któregoś orkowego szamana, ewentualnie u Edgara. Niestety bardzo słabo pamiętam ten wątek.
Odpowiedz
W zadaniu "Gorączka złota" zostawiłem kopalnie dla siebie do kogo się zwrócić by pchnąć zadanie dalej wysyłam zrzuty przy okazji co zrobiłem już w trakcie tego zadania
Odpowiedz
Po rozmowie z Carnerem idziesz do Alepha, zadanie ruszy po zrobieniu Stary Kopacz, też dalej u Alepha chyba.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Mam kłopot i nie jestem pewien czy coś zrobiłem nie tak w zadaniu "Zjednoczeni przeszłością" dotarłem do momentu aż przekazałem pierścień Lesterowi i mam zawiadomić natychmiast Tondrala lecz nie mam z nim dialogu. Wklejam wpisy z dziennika co udało mi się zrobić w tym zadaniu. Dodam, że pokonałem orków w obozie Śniącego. 
Odpowiedz
a co z zadaniem "Demony Donato" - to ważny i łączący wątek (u Tondrala)

Odpowiedz
To czyli to jest moja luka, a gdzie mogę znaleźć Donato bo akurat jakimś cudem nigdzie mi się nie napatoczył.
Odpowiedz
powinien być

Odpowiedz
Nie mam pomysłu co robić dalej zostały mi zadania:
Nordmarska broń
Nienawiść: ostatni wpis, że Askvill przyjął pierścień
Do krwi ostatniej: Dałem każdemu to co chciał
Przebudzenie: Ostatni wpis, że mam podsumować z Ur-Shakiem co do tej pory osiagnąłem
Najwyraźniej jeszcze nie spełniłem jakiegoś warunku. Pokaże też swoje wykonane zadania.
Odpowiedz
Nordmarska broń
Wykuwasz 6 broni. Potem musisz jeszcze chyba 2 wykuć. Nie wiem na jakim jesteś etapie.
Nienawiść:
Tutaj raczej trzeba z Thorusem porozmawiać.
Do krwi ostatniej:
Jak każdy ma to co chciał, to chyba dalej Ur-Shak, ale musi tu być jeszcze jakiś warunek, bo domyślam się, że z nim próbowałeś mówić z okazji zadania Przebudzenie.

Tylko tyle mogę Ci pomóc.
Odpowiedz
Wykonałem zadanie Nordmarska broń. W zadaniu nienawiść Thorus nie ma mi nic do powiedzenia. Odnośnie zadania Przebudzenie ,Ur-Shak także nie ma żadnej opcji dialogowej ostatnie co mu powiedziałem to o rytuale.
Odpowiedz
Na 'Nienawiść' jeszcze nie pora, ale to dziwne, że po załatwieniu wszystkiego przyjaciołom nie masz kontynuacji u Ur-Shaka. Na pewno wszystko oddałeś? Skręta dla Lestera też?

Odpowiedz
Zgadza się, Milten zwój, Diego szczypce, Gorn winogrona, Lester skręta.
Odpowiedz
a może post 432 coś rozjaśni?

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości