15.06.2024, 12:56:58
udaj się do tego, który uważa cię za Tymoteusza
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Imperium Popiołów - problemy z zadaniem...
|
15.06.2024, 12:56:58
udaj się do tego, który uważa cię za Tymoteusza
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
Jestem prawie przekonany, że któryś z handlarzy miał marchewkę na sprzedaż, ale nie mogę jej teraz zlokalizować. Ubzdurało mi się to, czy ktoś ją faktycznie ma?
@edit Dobra, nie przywidziało mi się. Orlan ma marchewki. Może się komuś to przyda na przyszłość.
10.12.2024, 14:55:47
Tak. Jest potrzebna do jednego z przepisów.
12.12.2024, 02:15:37
Zblokowałem się. Do tej pory, nawet jak momentami nie bardzo wiedziałem, co robić dalej, to czytanie dziennika mi pomagało, ale w tej chwili żaden wpis nic nie podpowiada. Mam wrażenie, że ta misja 'Obcy wśród swoich' już dawno powinna się ruszyć dalej, bo nic w niej nie drgnęło, odkąd Arlik wrócił do miasta, a to już było z połowę gry temu.
Jakaś podpowiedź, co przegapiłem? Dziennik: Jeśli potrzebne są konkretne wpisy, to powiedzcie z jakiej misji, bo nie chce mi się wszystkich screenować.
12.12.2024, 15:02:38
Odwiedzałeś ostatnio Calderona na wyspie?
12.12.2024, 15:07:18
Tak, nie mam z nim dialogów. Ostatni wpis jest taki, że jest drugi wspólnik, czy coś w tym stylu. To ten wpis, co się pojawił, jak przekazałem mu broń Arlika.
12.12.2024, 15:12:48
A Lustig w obozie na bagnie?
Raczej z nim nie mam dialogu, chyba że się akurat pojawił. Ostatni raz z nim gadałem po tym jak obóz opuścili ludzie z Blizną, to wtedy nic nie miał do powiedzenia.
Sprawdzę wieczorem, bo teraz nie mam dostępu do komputera.
12.12.2024, 15:19:34
Ogólnie to jest tak, że jak wykonasz zadanie "Sny o potędze" to u Lustiga pojawia się opcja dialogowa, po której dochodzi do walki.
Miałeś coś takiego?
12.12.2024, 16:21:44
Lustig to był ten w ubraniu obywatela w obozie na bagnie? Sny o potędze to był quest z Arto, jeśli dobrze myślę, to po tym jak się ludzie wynieśli z obozu miałem z Lustigiem tylko jakiś dialog, w którym mówił on, że zostaje w obozie, bo ma już opłacony pokój i tyle. Chyba, że ja kompletnie postacie pojebałem, to musiałbyś mi przypomnieć, który to był Lustig albo dopiero wieczorem sprawdzę.
12.12.2024, 16:56:00
Tak i ten dialog:
Cytat:AI_Output(other, self ,"DIA_Lustig_camp_15_01"); //Widzę, że się nigdzie nie wybierasz.plus dialog u Calderona Cytat:AI_Output(other, self ,"DIA_Calderon_andnow_15_01"); //I co teraz?odblokowuje finałowy dialog u Lustiga. Miałeś obydwa?
12.12.2024, 17:08:45
Tak. Te dwa na pewno miałem. Sprawdzę, jak wrócę. Może jakimś cudem przegapiłem ten follow up dialog u Lustiga.
Musiałem to sprawdzić jeszcze przed wyjazdem. Mam ten dialog z Lustigiem. Nie mam kurwa zielonego pojęcia, jakim cudem go wcześniej przegapiłem. No dzban I guess. Dzięki za pomoc, Erwin.
30.12.2024, 21:43:47
Uwolniłem Eremite z grobowca quarhodrona, mówił mi o bandytach na moście i bezi miał się ich pozbyć ale nie mam z nimi dodatkowych dialogów a po ich zabójstwie też nie mam dialogu z eremitą. Co mam z nimi zrobić? Tak po prostu wybić czy czekać bo pojawi się w jakimś momencie opcja dialogowa?
30.12.2024, 21:48:36
W tym zadaniu udział bierze Gritta, co z nią jest teraz?
„Primus in orbe deos fecit timor..."
30.12.2024, 21:51:56
No właśnie zauważyłem po chwili, że tak jest w dzienniku, wcześniej coś mi chyba umysł przyćmiło i patrzyłem na inne zadanie ? już sobie raczej poradzę ale dzięki
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|