Epilog - problemy z zadaniem
(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 1.Nowy porządek..na gorzałe i dziewuchy ,Dymitr mi nie ufa ostani wpis ...
Tutaj trzeba iść do Midlasa i pociągnąć wątek orkowych najemników oraz znaleźć zagubioną grupę Myśliwych w jaskini przy przejściu do Doliny Przodków ( tam, gdzie polujemy z Bartokiem, potem skręcamy w prawo w taką wąską drogę.

(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 2..Ludzie honoru ..Midlas zaczął działać, walka u boku łowcy orków to zaszczyt ,mam zlecić Fangilowi dowództwo nad ekipa ,ale nie mam z nim dialogu 
Pisałem o tym wczoraj. Jak masz wpis "Midlas wreszcie zaczął działać! Walka u boku Łowców Orków to prawdziwa przyjemność!" i masz iść do Fangila, to tylko dodatkowym warunkiem dialogu jest zagadanie Fangila o naukę łuku.

(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 3.Piraci z khorinis ...Bill został przyjęty do załogi, Vance otrzymał kostur ,Carl to ważna postać...wi dowództwo nad ekipa ,ale nie mam z nim dialogu 
Tutaj trzeba pociągnąć wątek Gedara i ataku na klasztor. Po zwycięstwie trzeba z nim porozmawiać i będzie wpis, że trzeba iść do Harada.

(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 4.Kręte sciezki ...tu tylko jeden wpis ze Gor mi cos zostawił...
To jest zadanie, które rozwiąże się dopiero przed finałem.

(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 5.Bumt słabych..przekazałem Haradowi wieści na temat sił do walki w klasztorze i dalej nic...
Ciężko mi coś doradzić. Może trzeba teraz ruszyć opcję donosiciela z portu ----->Kardif

(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 6.Prawo i pięść..zabicie Giselli może sparaliżować sądy w mieście..
Wątek Zwiadowców i Kordelii. Być może tearz trzeba ukraść klucz Giselli, otworzyć skrzynię i przeczytać pamiętnik.

(27.09.2025, 09:47:53)Dynamind napisał(a): 7Droga w mroku ..w krypcie pogadałem z Gadarem i zaproponował mi sojusz ,byłem w klasztorze i dalej nic ...

Musisz mieć zakończoną misję z paladynami żeby porozmawiać z Pyrokarem.
Odpowiedz
Ludzie honoru, Nowy Porządek zakończone...Bunt słabych, nie mam dialogu z Kardifem,Prawo i Pięść ,pamiętnik dawno przeczytany, Droga w mroku, zadania z Palladynami zakończone...
Odpowiedz
To jest zbyt skomplikowane, żeby szukać rozwiązania tak trochę po omacku.
Wrzuć tutaj zapis, muszę na grze zobaczyć, jak to wygląda.

Przeczytałem maila i nie bardzo rozumiem, w czym problem.
Kopiujesz ostatni zapis gdzieś na pulpit, pakujesz jakimś zipem i wrzucasz na hosting, a link na forum.
Na 100% jest folder z zapisami tam, gdzie jest zainstalowana gra niezależnie od platformy.
Odpowiedz
https://chomikuj.pl/tomaszgamus/savegame...p(archive)
Odpowiedz
Zacznij od tego, że masz w ekwipunku notatkę, której nie przeczytałeś.
Chodzi mi o listę podejrzanych. To zablokowało "Bunt słabych"
Odpowiedz
(29.09.2025, 17:04:43)Erwin napisał(a): Zacznij od tego, że masz w ekwipunku notatkę, której nie przeczytałeś.
Chodzi mi o listę podejrzanych. To zablokowało "Bunt słabych"

je j...e ,miałem pod ręką...,tyle razy plecak trzepałem i tego nie zauważyłem  ....total full porażka z mojej strony ...dzięki Erwin
Odpowiedz
Poszukaj wtyczki, która oznacza nieprzeczytane dokumenty.
To, że nie przeczytałeś tej notatki, prawdopodobnie zablokowało całą grę i mam nadzieję, że ze względu na zawiłości skryptowe wszystko będzie w porządku i uda się dokończyć modyfikację. 
Tak jak myślałem, bez spojrzenia na zapis znalezienie problemu nie byłoby możliwe.
Odpowiedz
(29.09.2025, 17:32:05)Erwin napisał(a): Poszukaj wtyczki, która oznacza nieprzeczytane dokumenty.
To, że nie przeczytałeś tej notatki, prawdopodobnie zablokowało całą grę i mam nadzieję, że ze względu na zawiłości skryptowe wszystko będzie w porządku i uda się dokończyć modyfikację. 
Tak jak myślałem, bez spojrzenia na zapis znalezienie problemu nie byłoby możliwe.

Witam, przepraszam że teraz odpisuję, ale dopiero wczoraj zajrzałem do gry ....tak gra ruszyła z kopyta po przeczytaniu tej listy...moje nie dopatrzenie było...obecnie jestem już po,, czystce,, w Górnym Mieście, także myślę lada moment zakończę modyfikacje, dziekuje za pomoc

(05.10.2025, 08:12:11)Dynamind napisał(a):
(29.09.2025, 17:32:05)Erwin napisał(a): Poszukaj wtyczki, która oznacza nieprzeczytane dokumenty.

Witam, przepraszam że teraz odpisuję, ale dopiero wczoraj zajrzałem do gry ....tak gra ruszyła z kopyta po przeczytaniu tej listy...moje nie dopatrzenie było...obecnie jestem już po,, czystce,, w Górnym Mieście, także myślę lada moment zakończę modyfikacje, dziekuje za pomoc
Tak przy okazji wyczyściłem miasto i nie mam dialogu ,gdzie się udać by z kimś pogadać??
Odpowiedz
Podałeś zbyt mało informacji, żebym mógł coś podpowiedzieć.
Muszę widzieć listę zadań i ostatnie wpisy.
Odpowiedz
(05.10.2025, 10:48:24)Erwin napisał(a): Podałeś zbyt mało informacji, żebym mógł coś podpowiedzieć.
Muszę widzieć listę zadań i ostatnie wpisy.

1.Droga w mroku ..wyczyściłem górne miasto ,oddałem pierścienie Saturasowi ,i kazał mi przekazać tą wiadomość innym ,którzy na nią oczekują 
2.Prawo i pięść....Wulfgar nie zaprowqdzi do miasta sędziego dopóki Mroczny okupuje...tutaj akurat wybiłem wszystkich ,a on czeka przed brama ..dodam że Larius odnaleziony
Odpowiedz
1. Liwiusz, Fortuno, Elvrich, Gerbrandt, Uriel.
2. Spróbuj pogadać z Gedarem w krypcie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości