Przebudzenie - problemy z zadaniami
Symbol władzy zrobiony?
Odpowiedz
Przeczytałem, że jest jakiś quest u druidów jeszcze po ukończeniu "Magia z zamierzchłej przeszłości" odnośnie zmiennokształtnych, ale nic takiego nie mamSmutny

(01.10.2025, 15:29:38)Erwin napisał(a): Symbol władzy zrobiony?

Już ogarnięte
Odpowiedz
(01.10.2025, 15:30:32)Koxu123 napisał(a): Przeczytałem, że jest jakiś quest u druidów jeszcze po ukończeniu "Magia z zamierzchłej przeszłości" odnośnie zmiennokształtnych, ale nic takiego nie mamSmutny

Wydaje mi się, że to zadanie jest dostępne tylko po odblokowaniu konkretnego zakończenia, jednego z dwóch.

Może to ten znany błąd. Prześlij zapis.
Odpowiedz
Kto może mi opowiedzieć coś o Zaśniedziałym pucharze ?
Mam wrażenie że przeszukałem w dłuż i wszerz całą dolinę i pogadałem z każdym ale nikt o ten temat mnie nie zaczepił
Odpowiedz
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"

Odpowiedz
Zatrzymałem się na kolejnej ścianie, zostały mi takie zadania
Nienawiść - Askvil przyjął wyzwanie ( z tego co czytałem muszę z tym muszę poczekać na wykonanie innych zadań)
Ludzie i księgi - Mam księgę z komnaty Gomeza, z wraku na wybrzeżu i z śnieżnego goblina( z tego co się dowiedziałem 2 pozostałe mam otrzymać z jakichś rozmów )
Zjednoczeni przeszłością - zdaje mi się że brakuje mi jaja smoka bo resztę oddałem i chyba znalazłem i przekonałem wszystkich z dawnego bractwa
Do krwi ostatniej - brakuje ziółka dla Lestera ( obstawiam że dostanę po zadaniu Zjednoczeni przeszłością )
Przebudzenie - oczekiwanie na wykonanie reszty zadań
Jakieś porady ?
"Jeśli masz wątpliwości to rób to co podpowiada ci instynkt. Nawet jeśli wpadniesz w główno to wpadniesz w nie w zgodzie z samym sobą"
Odpowiedz
Clyde ma i sprzeda. Bertrand też, jak będziesz mieć pozostałe.
„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!"

Odpowiedz
Ten mod mnie dobije xD
Jestem na etapie po wydarzeniach w zamku od ur-shaka dostałem informację że mam się udać do zamku do ingmara później do toudiego a następnie do parveza. Wykonałem wszystko to co powiedział później do niego wrócił rozpoczął mi się dialog że chce ze mną się spotkać orkowy szaman, jednak nie chce mi zdradzić gdzie to jest dokładnie. Obejrzałem sobie zapis liva u kajmy i u niego pojawiła się opcja przyciśnięcia ur-shaka żeby powiedział gdzie to jest Aau mnie tego nie ma. Obstawiam że jeszcze czegoś nie zrobiłem tylko nie mam pojęcia czego
"Jeśli masz wątpliwości to rób to co podpowiada ci instynkt. Nawet jeśli wpadniesz w główno to wpadniesz w nie w zgodzie z samym sobą"
Odpowiedz
Żeby pojawił się dialog, w którym UrShak wskazuje miejsce spotkania trzeba skończyć wątek Druidów, a konkretnie akcję z trolem.
Odpowiedz
A jak zacząć ich wątek ? Jedynie co to załatwiałem dla ich ochroniarzy zbroje i łuki ale z samymi druidami nie miałem nic. Są przy nich jakiś przyciski ale jak je wcisne to wylatują kolce i padam
Odpowiedz
Masz Kostur Porozumienia w eq?

Odpowiedz
Mam, czyli jak rozumiem trzeba mieć go założonego rozmawiając z nimi tak jak z jaszczuroludzmi ?
Gdzieś słyszałem że jest taki problem ze nie wykrywa że jest w eq tylko trzeba założyć i pewnie o to chodzi.
Będę testował w weekend dzięki ?
Odpowiedz
To nie błąd. Celowo jest to tak oskryptowane, że ten kostur trzeba założyć.
Odpowiedz
Ewidentnie w tym modzie robię coś źle xD
Zakończyłem wątek druidów, pojawił się dialog u ur-shaka
Poszedłem na miejsce spotkania gdzie pojawił się orkowy szaman Tum-Arh który od razu mnie zaatakował jak tylko mnie zobaczył nie mogłem go niczym pokonać aż w końcu udało się Wieczną pochodnią
Nie pojawił się później żaden wpis ani nic nowego
Sprawdziłem u Kajmy i nie pojawił mi się jeszcze jednen ork Kash-Ghar i teraz pytanie czy znowu czegoś nie zrobiłem czy to jakiś błąd
Odpowiedz
(28.11.2025, 23:20:25)Jakobo napisał(a): Ewidentnie w tym modzie robię coś źle xD
Zakończyłem wątek druidów, pojawił się dialog u ur-shaka
Poszedłem na miejsce spotkania gdzie pojawił się orkowy szaman Tum-Arh który od razu mnie zaatakował jak tylko mnie zobaczył nie mogłem go niczym pokonać aż w końcu udało się Wieczną pochodnią
Nie pojawił się później żaden wpis ani nic nowego
Sprawdziłem u Kajmy i nie pojawił mi się jeszcze jednen ork Kash-Ghar i teraz pytanie czy znowu czegoś nie zrobiłem czy to jakiś błąd

O jakie miejsce spotkania chodzi? Jeżeli dobrze pamiętam, na klifie ork miał zagadać, ale niektórzy się skarżyli, że musieli się nachodzić zanim złapało odpowiedni WP do rozmowy.
Raz to przypadek. Dwa razy to zbieg okoliczności. Trzeci raz to działanie wroga.
Once is happenstance. Twice is coincidence. Three times is enemy action.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości