12.01.2025, 01:46:13
Na te założone napisy troszkę pomaga zmiana rozdzielczości. Przynajmniej u mnie jak gram w jakiegoś moda przetłumaczonego EGMT.
|
Narzędzia, skrypty, problemy techniczne
|
|
12.01.2025, 01:46:13
Na te założone napisy troszkę pomaga zmiana rozdzielczości. Przynajmniej u mnie jak gram w jakiegoś moda przetłumaczonego EGMT.
12.01.2025, 08:22:57
Wygląda jak błędnie zainstalowana gra, być może na zaśmieconą innymi modami wersję Gothic.
Najlepiej by było, jakby kolega odinstalował grę i ręcznie usunął to co zostało, nawet jeśli jest to Steam. Będzie to ścieżka .......\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common. Potem instalacja wszystkiego od nowa najlepiej poza folderem Program Files. Dla pewności niech ustawi w skrócie, uruchom jako administrator. Z tym oknem statystyk, to trzeba w pliku systempack.ini ustawić w sekcji INTERFACE Scale=0
02.07.2026, 09:30:19
Już któryś raz mam taki problem, że Bezi traci z jakiegoś powodu umiejętność skradania się. Jak dobrze pamiętam, to Erwin kiedyś podawał kod na elikir który dodaję tę umiejętność. Ten kod oraz eliksir zadziałają w Przeznaczeniu czy był stworzony na potrzeby któregoś konkretnego moda? Jeśli zadziała w Przeznaczeniu to mogę poprosić o przypomnienie tego kodu albo o inny pomysł jak tą umiejętność przywrócić?
02.07.2026, 16:53:10
Ale to jak to działa z ciekawości? Wywala Ci z karty postaci tą umiejętność i pod B masz, że nienauczony, czy niby nauczony, ale skradać się nie da?
1. Wejdź w systempack.ini i ParserExtenderAlwaysOn ustaw na true.
2. Pobierz ten plik i wrzuć go do folderu.......system/autorun w grze. Ma symbol takiego kółka zębatego. https://mega.nz/file/lmkDgbRI#pd5SI6DcMW...Ono-0C5R0g 3. Daj znać, czy pomogło.
03.07.2026, 12:48:06
(02.07.2026, 16:53:10)Dota napisał(a): Ale to jak to działa z ciekawości? Wywala Ci z karty postaci tą umiejętność i pod B masz, że nienauczony, czy niby nauczony, ale skradać się nie da? Po prostu wymazało tą umiejętność z posiadanych. Nie ma ani w karcie postaci ani fizycznie nie da się skradać. Erwin, udało mi się rozwiązać ten problem z poziomu gry, na szczęście dało się nauczyć skradania ponownie u innego nauczyciela. Dodałem sobie te 3PN kodami i poszło. Ale dobrze pamiętam, że w jakimś innym modzie też był ten problem i własnie podawałeś mi kod na eliksir który dodaje tą umiejętność. BTW, nie pokazuje mi nowych postów na forum, nawet nie wiedziałem, że pisaliście. (03.07.2026, 12:48:06)Klimek napisał(a): Erwin, udało mi się rozwiązać ten problem z poziomu gry, na szczęście dało się nauczyć skradania ponownie u innego nauczyciela. Dodałem sobie te 3PN kodami i poszło. Ale dobrze pamiętam, że w jakimś innym modzie też był ten problem i własnie podawałeś mi kod na eliksir który dodaje tą umiejętność. Pamiętam tę sytuację i jedyne, co mogę powiedzieć, to to, że ten eliksir w normalnych warunkach nie istnieje ![]() Stworzyłem go na potrzeby chwili korzystając z możliowści pakietu Union ( zastrzyk dodający nową zawartość ), coś podobnego jak podałem wczoraj, tylko trochę w innej formie. (03.07.2026, 12:48:06)Klimek napisał(a): BTW, nie pokazuje mi nowych postów na forum, nawet nie wiedziałem, że pisaliście.Też mi się to rzuciło w oczy i pisałem o tym na sb. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|