Łowcy Nieumarłych
Oczywiście że nie. Najlepiej jednak zrobić to maksymalnie w drugim.
Odpowiedz
Gdzie jest ten przeklęty nadzorca? Z rozmowy z Grantem i z wpisu do dziennika wynika, że jest on w opuszczonej kopalni. Wszedłem do niej od strony górniczej doliny i nigdzie go nie ma. Widziałem zabarykadowane przejście do doliny przodków. Jest tam dalszy teren tej kopalni?
Odpowiedz
(06.08.2016, 22:25:50)Crowney napisał(a): Jest tam dalszy teren tej kopalni?

Tak.
Odpowiedz
Po rozmowie z pyrokarem na temat zniwiarza mowi on mi ze ma zadanie dla gildii i sie chcialem zapytac czy to zadanie sie robi pozniej niz w 2 rozdziale?
bo nie mam zadnej tresci z nim?
Odpowiedz
(06.08.2016, 22:48:20)gaeltheboss4 napisał(a): czy to zadanie sie robi pozniej niz w 2 rozdziale?

Tak. Wnioskuję po Twojej wypowiedzi, że grasz magiem ognia skoro gadałeś z nim w drugim rozdziale. Inne gildie mogą dopiero wejść do klasztoru w rozdziale trzecim, więc myślę, że reszty możesz domyślić się sam.
Odpowiedz
zgadza się tak mnie to wciągnęło, że aż się zasmuciłem ale dzięki
Odpowiedz
(06.08.2016, 22:53:28)gaeltheboss4 napisał(a): zgadza się tak mnie to wciągnęło, że aż się zasmuciłem ale dzięki

Hehe, nie dziwię się. Wątek jest mega wciągający i za pierwszym razem też byłem zasmucony. A jeszcze tyle przed Tobą, bo będzie tylko ciekawiej. :)
Odpowiedz
Mam problem z zadaniem Nocne wyprawy mianowicie gdy przyjmuje to zadanie to ten Grant znika mimo że dopiero co piłował deski przy tym statku??? To jego znikanie to bug czy tak ma być ? i gdzie go znaleść bo cały obóz przeszukałem i gościa nie ma??
Odpowiedz
Wszystko jest w porządku. Poszukaj Granta niedaleko poza obozem.
Odpowiedz
Gdzie dokładnie szukać dziwnego shrata? Obleciałem z kuszą, by go wykryć cały las na wschodzie, łącznie z jaskiną, i nie znalazłem żywego, tym bardziej martwego ducha, cały teren obczyszczony tak , że nie ostał się żaden "potforek".
Odpowiedz
To chyba ta część lasu bliżej latarni, tamte dukty i przecinki...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Wykonałem misję nocne łowy, dołączyłem do łowców nieumarłych i poszedłem do starca, aby otrzymać klucz do skrzyni, ale nie mam u niego żadnej opcji dialogowej, co robić?
Odpowiedz
Ze starcem będziesz mógł porozmawiać dopiero gdy przejdziesz inicjację, musisz zmierzyć się najpierw z jednym z budowniczych obozu Myśliwych! (Zadanie powinieneś dostać od razu po nocnych łowach o ile pamięć mi jeszcze służy)
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz
W którym miejscu w opuszczonej kopalni w DP jest ten szkielet olbrzym? Całą przeszukałem i go nie ma.
Odpowiedz
Szkielet Olbrzyma jest przy wieży, niedaleko wyjścia z DP.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości