Liczba postów:10.999
Zależy kto co uważa z ciekawe.
W stosunku do G2 NK zmiany są bardzo duże.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:1.205
W sensie na czyją korzyść jest obecny balans według Ciebie?
Dlaczegóż tak sądzisz? Ogólnie rzecz biorąc to rozumiem, że przeszedłeś już całą grę na najemniku oraz na magu ognia/wody, że wysnuwasz takie wnioski?
Liczba postów:780
Magiem jest zdecydowanie ciężej.Nie można za bardzo wydawać w siłę w walkę bronią też nie.I trzeba tak chodzić postacią która nic nie może do ok 15lvl. Bez Gora to już wogóle byłby dramat.Nie mówiąc o DP w której nic nie moge zrobić bo Gora tam nie mam.Patrzyłem także do ksiązki runicznej maga wody i nie było tam żadnych nowości choć mam nadzieje ze sie mylę.Taka jest moja opinia po 25h gry.
Liczba postów:96
Nie do końca jest tak jak mówisz. Z pewnością początek ma trochę cięższy od innych klas, ale da radę wszystko zrobić. Niektórzy czują frajdę jak jest bardzo trudny poziom rozgrywki, a początek gry magiem z pewnością takiego poziomu dostarcza. Można uczyć się walki bronią bo i tak później te statystyki ładnie rozwiniesz. Ja nie dając żadnego pkt w manę i rozwijając siłę do 50 skończyłem ze statystykami 200 many i 200 siły.
Nie mam żadnych punktów nauki.Nauczyłem się standardowo dla maga 30%dwuręki i dociągnąłem 30 siły z bonusów,no ale co z tego jak w DP będe mógł coś zrobić po zostaniu magiem.Bo z taką siłą moge pojedyńcze stworki ubijać.A nie chce tracić expa z misji w DP.
Liczba postów:96
Zapomniałem dodać. Znajdziesz w Górniczej Dolinie takiego sprzedawcę, który posiada bronie od many. Grając w mrocznych w 3 rozdziale zastanawiałem się czy nie zagrać magiem bo będąc adeptem posiadałem szpon beliara, który nie wymaga siły żeby go nosić, a broń jest naprawdę kozacka. Grałbym magiem i walczył szponem beliara, ewentualnie w późniejszym etapie gry może postanowiłbym go zmienić na runę.
Bez przesady. Nie ma tam aż takich wyzwań bitewnych, które byłyby nie do przeskoczenia dla przyszłego maga. Misji, które trzeba wykonać u myśliwych, a które znikają po dołączeniu do gildii, jest raptem kilka i chyba tylko jedna wymaga walki. Po za tym zawsze są zwoje, o których wspominałem już wcześniej.
Ale samo poruszanie się w DP jest ciężkie.Nie znam okolicy i szukam tego Irwina i Barsa lecz po drodze do nich jest sporo stworków.Przecież nie będe na każdą grupke 4 wilków po 3 zwoje zużywał.No Crowney tą bronią na mane to mnie zaciekawiłeś :D.
Liczba postów:637
Mała burza ognista kosztuje chyba 150 czy coś takiego, a kosi aż miło! Grałem wojownikiem, a w R1 w DP i tak rzucałem ją na grupki wilków, bo robiły ze mnie obiad w 5 sekund...
A broń na manę ma koksiarskie statystyki i największy chyba zasięg ze wszystkich broni! Mimo iż grałem wojownikiem, to i tak chciałem się nimi posługiwać, no ale za mało piwa miałem ;/
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
Liczba postów:17
Witam czy jest mozliwosc korzystajac z samych bonusów z jedzen /mikstur itp. zrobić porządnego mrocznego maga ? poki co mam jakies 70 sily 60many R2 30% 2h 2 krag . Jak na razie magi uzywam bardzo rzadko a jeśli już to zwoje typu grom/deszcz ognia ale nie na tym chyba powinna polegac gra magiem lecz z drugiej strony krwawa ofiara ssie bądź ja nie umiem jej używać. Drugie pytanie czy kostur dostaje jakiegoś upgrade z 3 R i na jakiej zasadzie i jaki efekt magiczny on daje bo bije i bije i nie moge zauważyć co ten kostur robi + fakt że już go nie używam gdyż lekki miecz dwuręczny z tym poziomem siły daje o niebo lepsze rezultaty. Jakieś podpowiedzi czy coś robie źle czy jak ;D Dzięki jeżeli ktoś odpowie.