Starożytny Kult
Witam! Jestem nowy i to mój pierwszy post. Mam problem... Mianowicie gdzie mogę znaleźć broń którą będę mógł zabić Felera? Jedyne co znalazłem to pierścień Gomeza oraz Szatę Magnata.
Odpowiedz
(26.08.2016, 23:40:11)AgM1337 napisał(a): Mianowicie gdzie mogę znaleźć broń którą będę mógł zabić Felera?
A co mówił milten ?
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
Mówił zeby przeszukac podziemia zamku... Tylko że nic nie znalazłem, albo po prosyu nie potrafię szukac :/ Możesz mnie naprowadzic gdzie znajduje się owa broń? (okolice więzienia czy może tam gdzie jest duch Gomeza?)
Odpowiedz
Idziesz kompletnie złym tropem. Na jakim etapie tego zadania jesteś?
Odpowiedz
Na takim ze wiem gdzie jest feler, a milten wspominał o podziemiach zamku.
Odpowiedz
(26.08.2016, 23:48:58)AgM1337 napisał(a): Na takim ze wiem gdzie jest feler, a milten wspominał o podziemiach zamku.

Nie masz pewnie monety od Nędzarza, dlatego zlecił Ci zadanie odnalezienie jej w zamku.
Odpowiedz
(26.08.2016, 23:50:21)Crowney napisał(a):
(26.08.2016, 23:48:58)AgM1337 napisał(a): Na takim ze wiem gdzie jest feler, a milten wspominał o podziemiach zamku.

Nie masz pewnie monety od Nędzarza, .

Z tego co wiem nędzarz powinien być w porcie.... mimo to go nie ma. Co mam w takiej sytuacji zrobic?
Odpowiedz
Powinien Ciebie zaczepić jak wychodzisz z górnego miasta. Jak odmówiłeś mu dania 100 sztuk złota to nie wiem czy później możesz mu je wręczyć.
Odpowiedz
Cytat:Z tego co wiem nędzarz powinien być w porcie

skad takie info?
wcale nie musi tam być
 i nie feler a Faler
ponadto - Nędzarz do tego zadania nie jest do niczego potrzebny

kłania się niezrozumienie dialogów - Milten o żadnej broni nie mówi tylko o czymś co mogłoby pomóc w pokonaniu Falera
to coś tam jest w podziemiach i wystarczy to przynieść Miltenowi

mniej czytania forum , więcej czytania dialogów, uważniejsza rozgrywka w prostych oczywistych miejscach eksploracyjnych
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Cześć. Mam pytanie -> jak dalej ruszyć starożytny kult. Jestem na etapie że muszę znaleźć jeszcze 4 miecze (...), Vatras potwierdza słowa Xardasa ale nie wie jak mi pomoc.
Odpowiedz
Cześć. No przecież wiesz, kogo masz szukać i gdzie mniej więcej. Powinieneś wiedzieć w każdym razie. Podpowiem tak - rozejrzyj się po Świątyniach w Jarkendarze.
A jeśli chodzi o miecze to masz popytać w mieście zgodnie z dziennikiem.
Odpowiedz
Gdzie mogę przywołać strażników kultu?
Odpowiedz
chyba dostałeś mapę prawda?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Tak dostałm, już wiem.
Odpowiedz
hm nie wiem czy dobry wątek, wpadłem do 2 wież w dolinie przodków dotarlem do momentu w ktorym gadam z magiem i mowi ze kogoś przyzwał, potem mnie atakuje, jak mam go zabić jeżeli jest niesmiertelny ? pominąłem cos w zadaniu ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości