Liczba postów:780
Niewiele osób? Wszyscy,którzy grali w gothica z 2 razy to wiedzą :D
Liczba postów:16
No bez jaj. Nawet gdy weszłem od strony wody to też jest kara? A co z 500 expa za pomysł ominięcia strażników od Laresa?
Liczba postów:10.999
Cytat:Moglibyście to odpuścić,
nie
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:31
Dobra chłopie nie marudź. Przyjdź o 7 rano do Farima gdy będzie wykonywal animacje mycia sie to dostaniesz te swoje 500 expa.
Jako przyszly Mroczny Wojownik warto w mane przypakowac, czy lepiej skupic sie na siłce, zręce i broni?
Necro 59 odkąd zamienił awatar z śmiertki na kucyka stał się płaczliwy i bezradny jak dziecko
wstyd
instrukcję przechodzenia przez jezdnię też ci podać?
A tak z innej beczki. Mam 5 lvl, chcę grać Mrocznym Magiem, ale wydałem 30 PN na broń 2h (mam 25%), i 5 PN wolnych. Dodatkowo wyuczyłem się otwierania zamków oraz skórowania. Teraz pytanie. Czy zrobiłem dobrze, czy raczej cofnąć się przed wydaniem tych PN i rozdysponować je inaczej? Nie grałem nigdy Mrocznymi, więc nie wiem jak wygląda hybryda u Maga.
Liczba postów:747
Przeniesiono do odpowiedniego działu. Bez konsekwencji, ale pamiętaj, że sprawy buildu postaci umieszczamy w tym dziale.
Necro
Przeznaczenie to nie strategia planszowa ani zjebany przez Tizgara Rebalance Dla Ubogich
naprawdę nie kompromituj się takimi pytaniami bo nie warto
dzieciaki nie zadają takich pytań, a ty zadajesz?
no wstydź się :!:
kurwa, graj po prostu ;)
Liczba postów:637
Necro - jeśli planujesz walczyć bronią 2h to jak najbardziej dobrze zrobiłeś, jeśli jednak 1h, to polecam się cofnąć. Jeśli planujesz używać głównie łuków/kusz to też lepiej wczytaj. Póki nie będziesz łapał wszystkich srok za ogon powinieneś spokojnie przejść grę. Mag z 2h bronią to dość klasyczny build z tego co widzę.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
Liczba postów:345
Nic nie straciłeś, many jest dostatecznie w późniejszym etapie dzięki różnym bonusom. Zrezygnowałem z gry Mrocznym Magiem, dlatego nie mnie oceniać całość rozgrywki, aczkolwiek testując wszystkie czary, to cóż, wrażenie - szałem beliara można co najwyżej zabić chrząszcza, ale za to Kradzieżą można podbić świat w pojedynkę nie wysilając się.
Jak ktoś przeszedł/przejdzie grę Mrocznym Magiem, proszę o opinie i wrażenia.
Cytat:ale za to Kradzieżą można podbić świat w pojedynkę nie wysilając się.
pod warunkiem, że się wie jak to zrobić i ma się do tego cierpliwość
Mhm. No z tego co widzę to nic nie straciłem. A do ilu polecacie mi dobić walkę 2h? Sam chcę narazie tylko 30% żeby bezi trochę płynniej machał żelastwem. Pakować do iluś tam w siłę? Bo z 20 siły (wymaganej do skórzanego pancerza i laski Xardasa) nie wiem, czy podbije 1 rozdział.
Liczba postów:747
Czy Memorius nie wyraził się jasno? Na dodatek przypomnę ci pewną niezwykle trafną sentencję: mniej pytania, więcej grania. Powodzenia.