Liczba postów:10.999
Mag , czy to Wody, czy Ognia w R3 to nadal skromny Mag a nie pancerna kukła.
Skok jakościowy nastąpi wtedy, gdy będzie to naprawdę konieczne i gdy na to realnie zasłużysz.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:17
Nauczyłem się tworzenia dwóch łuków od Bospera. Po zrobieniu ich sprzedałem je Kevinowi i nie mogę stworzyć kolejnego egzemplarzu. Rozumiem, że nie jest to możliwe bo były by to za łatwe pieniądze na początku?
Liczba postów:780
Te łuki są unikatowe i można każdy stworzyć tylko raz
Liczba postów:445
Miliony rodzai broni i pancerzy , no ale zawsze każdy znajdzie coś dla siebie. Tym razem krótko, które bronie i pancerze najchętniej nosicie założone, "Posłaniec bogów" plus zbroja królewska i " Pan lasu " a może " Uriziel " plus magiczna kusza i Pancerz z rudy ?
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Liczba postów:445
To napisz swój ulubiony set a nie propagande mi tu robisz
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Liczba postów:104
Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale zapytam, czy będąc u myśliwych najlepszy pancerz jaki możemy zdobyć w grze to jest ciężki orkowy pancerz? Jako, że grę ukończyłem to zastanawiam się czy umknęło mi kilka smaczków. Teraz to już raczej kwestia ciekawości dla mnie.
Liczba postów:2.942
(07.10.2016, 15:25:49)Draco napisał(a): będąc u myśliwych najlepszy pancerz jaki możemy zdobyć w grze to jest ciężki orkowy pancerz?
To pytanie paść powinno chyba w temacie z Myśliwymi... ale co tam - tak, to najlepszy ich pancerz. Bardzo zbliżone staty ma Pancerz z rudy.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:31
Kto sprzeda mi pancerz cienia? Huno ani Scatty nie mają żadnych opcji dialogowych. (Tak Bloodwyn nie żyje)
Liczba postów:427
Fisk, ale tylko jeśli zrobisz dla niego questa z wytrychami, przy czym nie otworzysz paczki.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.