Epilog - przebieg prac
(14.11.2016, 23:06:06)Lewkooo napisał(a): Przecież to nie ma sensu XD
ktoś cierpliwy wyjaśni ten mechanizm logiczny koledze?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
(14.11.2016, 23:06:06)Lewkooo napisał(a): Naprawdę nie będzie? Przecież to nie ma sensu XD
każde zadanie nawet najmniejsze będzie miało swe znaczenie dla wątku głównego
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
Czyli teraz nawet zbieranie rzepy będzie miało sens? :D
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
(14.11.2016, 23:11:36)Lewkooo napisał(a): Czyli teraz nawet zbieranie rzepy będzie miało sens? :D
czy ja mam to podpiąć pod trolling ?
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
Nie wiem.Zwykłe pytanie ot co.
Odpowiedz
Prace nad Epilogiem weszły w fazę tworzenia zadań... I powiem, że dla mnie - bomba!
Na screenie port, który tylko na pierwszy rzut oka nie zmienił się...

[Obrazek: ct0hU0Q.jpg]
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Oceniając obecne tempo i postęp prac uważam, że na przygotowanie moda w całości potrzeba jeszcze co najmniej pół roku.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
A co ten Pan obok Beziego pije? Lol

Odpowiedz
(17.11.2016, 19:08:48)Opos napisał(a): A co ten Pan obok Beziego pije? Lol

Dowiecie się już niedługo, grając w Epilog  ;)
Odpowiedz
Skoro epilog to kontynuacja z perspektywy Mrocznych, to co z graczami, którzy ukończyli Przeznaczenie inną gildią? Zrobicie jakieś fabularne wprowadzenie, żeby nadrobili, co ich ominęło w podstawce?
Odpowiedz
(18.11.2016, 13:37:51)gediof napisał(a): Zrobicie jakieś fabularne wprowadzenie, żeby nadrobili, co ich ominęło w podstawce?
Słucham? Mam nadzieję, że to tylko nieudolna próba trollingu, a nie prawdziwe pytanie. Na razie bez konsekwencji, bo jeśli prawdziwa jest pierwsza opcja, to próba jest tak nieudolna, że aż wykażę litość.
Odpowiedz
Nie każde głupie pytanie to trolling :>
Odpowiedz
Jest przygotowany wstęp do Epilogu w formie kilku screenów i super krótkiego podsumowania tekstem - do przeczytania opisu tego, co było...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Starożytny Kult to już zamknięta brożka? Czy może pojawią sie jakieś odniesienia do tegoż wątku?
Staraj się, to ci się łydki uda. 
Odpowiedz
(24.11.2016, 21:16:50)Zgoreu napisał(a): Czy może pojawią sie jakieś odniesienia do tegoż wątku?

Odpowiem konkretnie, cytując klasyka:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości