Mroczny Wojownik/Mag
Trzeba drugi raz jakiejś dźwigni użyć. Nie pamiętam już dokładnie jak to działa.
Odpowiedz
(23.03.2017, 22:18:45)Klimek napisał(a): Poddaję się i pytam.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Po rozpoczęciu drugiego rozdziału i pogawędce z Imperanonem o Xardasie ten wysyła mnie do Walkenburga, lecz nie mam z nim żadnego dialogu...  Hmm

Ach, teraz skojarzyłem, muszę zapewne wykonać zadanie z Kluczem do Portalu by następny dialog zaistniał?
Odpowiedz
Ta .
Odpowiedz
Chciałbym zapytać o następującą kwestię - jaka różnica względem szeroko pojętego lore jest między ścieżką Mrocznego Wojownika, a Maga. Jak się domyślam, w przypadku tego pierwszego naszym mistrzem zostanie kto inny, no i co? Zadania będą inne? Fabularnie będzie inaczej? Lore informacje będą inne?
Odpowiedz
Lore bzm,  arsenał jeno inszy. Czyli ubranko, czary.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Mroczny Wojownik nie otrzymuje pewnych zadań pobocznych, które otrzymuje Mroczny Mag i odwrotnie.
Mroczny Wojownik otrzymuje możliwość tworzenia broni, których nie stworzy Mroczny Mag no i oczywiście nie zrobi takich run jakie zrobi Mroczny Mag.
Zasadniczo jednak w samym wątku zadaniowym gildyjnym poza detalami większych różnic nie ma.
Odnoszenie niektórych NPC do Wojownika i Maga jest inne.
Jest też kilka innych różnic w lokacji DI oraz realnego korzystania z pewnych istniejących broni, np Złe Oko.
Są też inne różnice, o których tu pisać nie będę.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
A jak to jest rozwiązane względem Epilogu? Któraś droga jest kanoniczna, czy po prostu nie jest powiedziane bo nie musi?
Odpowiedz
W Epilogu gracz występuje jako Mroczny Wojownik z wielu powodów skryptowych i gameplaya, ale także dlatego że prawie nikt nie wybierał drogi Mrocznego Maga.

Odpowiedz
Czy u Mrocznego będzie występować jakiś wątek związany ze Szponem Beliara? Możliwość przerobienia na runę czy coś w ten deseń? Bo nie wiem co z nim zrobić.
Odpowiedz
Token no kuźwa graj.
Nie ciekawią cię meandry i zawiłości zadaniowe tego wątku?

Odpowiedz
Trzymaj szpon, bo nic zastępczego nie dostaniesz. Dla 2000 expa nie warto oddawać.
Odpowiedz
(06.04.2017, 18:40:12)Memorius napisał(a): Token no kuźwa graj.
Nie ciekawią cię meandry i zawiłości zadaniowe tego wątku?

Bardzo ciekawią i dlatego gram. :))
Odpowiedz
Mam problem z dwoma questami u Mrocznych. Mam końcówkę III rozdziału i zaraz mam zamiar naprawić Oko Innosa i zacząć IV.

Pierwsze zadanie to "Xardas Nekromanta". Wątek zakończył się na drugim wpisie do dziennika, w którym stoi, że informacja o magu ze Świątyni Śniącego zainteresuje Imperanona. Świątynie Śniącego załatwiłem już w II akcie, maga oszczędziłem tak jak kazał Imperanon, Xardasa okłamałem - wszystko zgodnie z planem i nie pojawiły się nowe wpisy w dzienniku. Czy ów przedmiot jaki mam dostarczyć Imperanonowi znajdę w późniejszych rozdziałach czy coś spartoliłem?

Drugie zadanie to "Orkowy totem". Otrzymałem to zadanie w III rozdziale, ale już dostarczyłem figurkę z Obozu Sekty Imperanonowi w II rozdziale i żadnego innego totemu nie mogę znaleźć. Pytanie jak powyżej: czy coś zjebawszy czy chodzi o inny totem? Szukałem już w wielu miejscach.
Odpowiedz
(01.05.2017, 22:31:56)Klimek napisał(a): Czy ów przedmiot jaki mam dostarczyć Imperanonowi znajdę w późniejszych rozdziałach czy coś spartoliłem?

Generalnie to poszukaj owego w miejscach, gdzie dawniej przebywał Xardas, ale powinieneś już to znaleźć w rozdziale II.

(01.05.2017, 22:31:56)Klimek napisał(a): Drugie zadanie to "Orkowy totem". Otrzymałem to zadanie w III rozdziale, ale już dostarczyłem figurkę z Obozu Sekty Imperanonowi w II rozdziale i żadnego innego totemu nie mogę znaleźć.

Orkowy idol to właśnie ta statuetka z obozu na bagnie, a zadanie te również robi się w rozdziale II.

Generalnie nie wiem, czy jeszcze uda ci się coś ugrać, przy takiej konfiguracji zadań tak późno. OWN wyda wyrok, gdy przybędzie albo i nie.
Koniec kariery ~ emerytowany Arcymag Ognia
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości