25.04.2017, 14:17:46 

Wie ktoś może gdzie jest Stomir?

| 

Epilog - problemy z zadaniem

| 

| 

25.04.2017, 14:30:15 

Rabusie często czyhają przy moście ;d

25.04.2017, 15:23:50 

By znaleźć klucz w zadaniu "Brudne pieniądze" trzeba użyć jakiegoś przełącznika czy leży on luzem ?

"Tubylcy to mieszkają w pokoju Gepsia, a nie w Koloni na bagnach" 
                                                                                    ~ Opos 

25.04.2017, 15:32:55 

2 razy pudło. 

Klucz do skrzyni w skrzyni, o ironio. 
		Ktoś ogarnął jak zrobić skręta "Zew Nocy"? :D

26.04.2017, 10:02:38 

Czy przypadkiem tej receptury nie zdradzał Shrat na początku gry? 

To taka wskazówka ode mnie. Prawdopodobnie przepis jest taki sam, co w Przeznaczeniu, a tam nie było utrudnień w tworzeniu :D 

26.04.2017, 15:24:38 

Tropiciel, czy pojawia się od razu po dialogu z Demetriusem ? Bo przeleciałem 2 razy całą wyspę i ni widu ni słychu o nim.

26.04.2017, 15:28:06 

Szukaj nieopodal miejsca dla Magów ważnego, obecnie przez złe siły opanowanego  

~ Opos 

26.04.2017, 15:37:20 

Szczerze powiedziawszy, to to było 1 miejsce, do którego się udałem, bo tam przeczucie mnie skierowało, jednakże ani w jaskiniach, ani w zaroślach go nie ma, biegam z świętą strzałą, żeby go namierzyć.

26.04.2017, 15:40:24 

(26.04.2017, 15:37:20)XaroN napisał(a): Szczerze powiedziawszy, to to było 1 miejsce, do którego się udałem, bo tam przeczucie mnie skierowało, jednakże ani w jaskiniach, ani w zaroślach go nie ma, biegam z świętą strzałą, żeby go namierzyć. Powiem tak, udaj się w stronę lasu niebezpiecznego tam spotkasz jegomościa szukanego  
                                                                                    ~ Opos 
		Kolejna próba stworzenia skręta "Zew Nocy": Próbowałem zmieszać tytoń jabłkowy z miodem, mułowym grzybem oraz bagiennym zielem myśląc, że może o to chodzi, ale jednak nie  

26.04.2017, 17:45:04 

chyba z okazji tej nieporadności jakaś nowa emotka na forum dojdzie...  

„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!" 

26.04.2017, 18:28:42 

Nie ukrywam, że ja też nie potrafię tego skręta zrobić. Specjalnie wczytałem swój sejw z Przeznaczenia, aby zapoznać się z recepturą i mowa tam było po podwójnym i potrójnym przetworzeniu. O ile wiem do skrótów potrzebne bagienne ziele i w przypadku Zielnego Nowicjusza rdest polny. Co tu więc należy przetworzyć?

26.04.2017, 19:53:06 

Udało mi się znaleźć u Majesa ten przepis. 

"Nie należy dopuszczać do pracy niedoświadczonych nowicjuszy - oni zużywają podwójną ilość ziela na ten sam rezultat, jeśli wogóle coś otrzymują. To jest niedopuszczalne!" Spróbujcie robić to ziele do skutku i dajcie znać jak poszło   (ja jeszcze tego nie testowałem, ale wydaje mi się, że może zadziałać)

Hail the apocalypse...

| 
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

|