Epilog - opinie i wrażenia
Innos mnie od tego uratował  Piwko Piwko  Troll

Zadanie Oko Mocy: Kolejne świetne zadanie, wpierw długie poszukiwanie pewnego Pana, potem sprytne wykiwanie pewnych jegomości oraz zrobienie w bambuko Mrocznych  Fuck Fuck

Odpowiedz
Okradłem kogoś na potrzeby zadania i mi bezi mignął. Strzelam że nie mogę kraść bo nie zrobię questa dla Gora.

:>
Odpowiedz
Dziś udało mi się pokonać Flowera i pomóc Gildii złodziei.
Prócz tego wszedłem do górnego miasta :)
Hail the apocalypse...
Odpowiedz
(26.04.2017, 15:59:20)Dinozaur7 napisał(a): Okradłem kogoś na potrzeby zadania i mi bezi mignął. Strzelam że nie mogę kraść bo nie zrobię questa dla Gora.

:>

To raczej przypadek :>

Odpowiedz
Wichry wojny.. jest to zadanie, w którym gęsia skórka nie potrafi odejść. Dobra robota.

Dzisiaj było dużo emocji, same epickie zadania tj. 7 wspaniałych, Nowy Porządek, Oko Mocy, Wichry wojny.

~29h
39 zadań wykonanych
9 aktywnych
Odpowiedz
Wątek Rączki, przejęcia władzy i umacniania jego pozycji w gildii jest fenomenalny.
Odpowiedz
Też wybrałem tą opcję, jestem ciekaw jak wygląda druga :D

Odpowiedz
Ja doszedłem do momentu wyboru, ale jeszcze nie podjąłem decyzji. Szczerze, to jakoś mnie te dowody do końca nie przekonują... Z drugiej strony jest jednak sympatia do Rączki. :)
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
Ja żałuję, że nie zostawiłem save'a przed wyborem by sprawdzić drugą opcję Język

Odpowiedz
Nie spodziewacie się kto jest autorem jakich, zapewniam. A jakie wg was jest najlepsze? E głupie pytanie...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Jeszcze wszystkich nie zgłębiłem, ale jak na razie z tych co zrobiłem do końca Farma Mrocznego Barona wygrywa :>
Odpowiedz
Dwadzieścia godzin na liczniku, czas więc na ciąg dalszy mojej rozgrywki. :)

Od ostatniego sprawozdania odwiedziłem klasztor, resztę farm oraz większość okolicznych lokacji do których udało mi się dostać. Zebrałem i pociągnąłem wszędzie co bardziej oczywiste questy na ile dałem radę, a następnie wróciłem do Khorinis i tam zrobiłem to samo. Aktualnie biegam po całej wyspie robiąc zadania poboczne i (głównie) czyszcząc mapę. Powoli zbieram się do pójścia w okolice wieży Xardasa.

Jeśli chodzi o zadania szczególnie spodobały mi się dwa, zresztą dosyć podobne:

Dzika Banda - już po Przeznaczeniu był tu pewien niedosyt i świetnie było w końcu wyrównać rachunki. kat

Farma Mrocznego Barona - Jak wyżej, bardzo metodycznie przeprowadzona akcja.

Godny wzmianki jest też wątek z najemnikami orków, jestem bardzo ciekaw jak to się rozwinie.

Aktualne statystyki:
[Obrazek: ae20d3036e514d6aa955ad41c36c21c0.png]

Z godnych uwagi zmian ostatnio nauczyłem się reszty trofeów (już wszystkich) oraz mikstur zręczności. Swoją drogą smoczych korzeni mam 15, a jagód miałem tylko 9. :/
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
Cieszę się, że podobają się wam przygotowane przez nas zadania. :>
Były naprawdę długo szlifowane i cyzelowane , jak widać warto było poświęcić czas scenarzystów, skrypterów i testerów na te rzeczy.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Zdecydowanie Nagiel :>

A tak na serio to to chyba zadanie z Babo.
Odpowiedz
Dzisiaj ukończyłem bardzo wiele zadań:
Klucz do Prawdy - osobiście uważam, że te zagadki da się rozwiązać nawet nie czytając ksiąg. Wiele odpowiedzi można poznać na logikę albo po prostu znając lore Gothica. Udało mi się za pierwszym razem nie czytając podpowiedzi na forum.
Dzika horda - bardzo fajne zadanie. Nie wiem czemu, ale skojarzyło mi się z pojedynczym eliminowaniem bandytów z obozu w Velayi. Tam też był taki łańcuch.
Gorące serce - fajne było jak Babo na naszych oczach poleciał do jaskini. Spodziewałem się w sumie, że będzie tam Fowler.

To oczywiście nie wszystkie.

Dostałem się też do ratusza i bardzo mi przypadła do gustu rola Demetriusa i pielgrzyma w tym modzie. Demetrius dotychczas kojarzył mi się tylko z bardzo ciekawą walką w Przeznaczeniu, a w Epilogu miło mnie zaskoczył. Powrót Lariusa też mi się spodobał. Od początku gry zastanawiałem się gdzie jest Walker... Teraz już wiem :D
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości