08.05.2017, 17:09:07
masz ukłony w sb i PR na koncie
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Platforma miłośników Kucy(ków) Pony
|
09.05.2017, 07:10:59
jak widać i na TM są ludzie potrafiący dokonywać utylizacji umysłowych produktów trolli
PR dla Simona w kwestii "kont zerowych" Nie usuwaliśmy nic od 5 maja , celowo, by dokazać Oposowi niesłuszność jego jego tezy Zarejestrowało się prawidłowo 15 użytkowników i żaden z nich nie napisał ani jednego posta, co więcej większość się już nawet nie pojawiła. Usuwamy więc wszystkich, z nadzieją że zarejestrują się tacy, co jednak będą chcieli i umieli napisać tu coś od siebie... ![]()
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
09.05.2017, 17:19:00
Widocznie masz rację, że nie są skłonni do pisania, ale czy usuwanie ich coś da?
![]()
09.05.2017, 17:20:44
A co ja zawsze mówiłem o sprzątaniu w pokoiku? nght
13.05.2017, 21:42:56
![]() rotl:
13.05.2017, 21:44:09
Boki rwać. Dobrze, że poleciał to wreszcie będzie trochę spokoju
![]()
13.05.2017, 22:06:15
Napisał, że ma u nas bana?
Przecież nie ma , kłamczuczek :D To "Community" jednak rozbraja.... ![]()
13.05.2017, 22:07:16
Toż to niedopuszczalne
![]()
13.05.2017, 22:28:36
Zertin to typ Gothiceła, Danylossa i Kuczaii, a tacy ludzie nie są mile widziani przeze mnie na forach, więc dobrze się stało, że w końcu zniknie z forum BG
![]()
13.05.2017, 22:32:41
Po prostu trzeba przywrócić godność i rangę for internetowych.
Całkiem nieodległe są czasy, gdy było miejsce spotkań ludzi na poziomie, którzy dzielili się tam swoją wiedzą spostrzeżeniami i prowadzili dyskusje. Od kiedy internet zasiedlili idioci ze srajfonami jest tak, jak jest. Kiedyś napisał Tituf chyba, że lepsze forum z kilkunastoma użytkownikami na poziomie niż z kilkoma tysiącami martwych kont i debilów piszących językiem "dyslektyków". Trollom, idiotom i bezreflekcyjnym konsumentom mówimy zdecydowanie NIE.
13.05.2017, 22:33:59
Ja też jestem załamany....
Jestem załamany że tacy ludzie jak Zertin chodzą po tym świecie i udzielają się na forach, no normalnie kolejny będzie puakał że ma bana ![]() "Tubylcy to mieszkają w pokoju Gepsia, a nie w Koloni na bagnach"
~ Opos
14.05.2017, 16:12:01
Przeczytałem temat od deski do deski (tak, lubię czytać co inni piszą, o czymś co lubię) i tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że scena Gothica ma się nie najgorzej i to po tylu latach od wydania G1.
Tragicznie to było, przed pojawieniem się Memoriusa na TM (przynajmniej mi się, to tak kojarzy). Wtedy to czekało się na modyfikację, a tłumaczenia modów można było policzyć na palcach jednej ręki. W tamtych czasach, ja nie mający dużo czasu na granie, miałem praktycznie wszystkie mody ograne. Teraz, m.in dzięki wypowiadającym się w tym temacie, to dla mnie niemożliwe. Dawkuję sobie Gothica i cieszę się, że mam w co grać, a będę miał jeszcze długo ![]() Jakby scena padała, nie byłoby tylu kłótni, sporów, rozwiązywania i zawiązywania nowych grup. Tylu grup!!! Rok sceny nie śledziłem i jak teraz pokręciłem się trochę po forach, to widzę powody do optymizmu. Już nie mówię o Was, weteranach, robiących naprawdę poważne i dopracowane projekty, ale o tych innych małych grupach, co jeszcze żyją marzeniami i co chwila zmieniają swoje zapowiedzi projektów. Wydają dema z 5 npc-ami, 20 bugami i zabierają za następnego moda. Tylko co z tego, złapią może bakcyla, kiedyś dojrzeją i następne pokolenie zabierze się na poważnie za tę kultową w Polsce grę. Krzywa Gaussa nie kłamie, nigdy nie będzie dużo tworzących, jedni będą odchodzić, ale na ich miejsce pojawią się inni. Za wiele osób zaraziliście swoją pasją, tworząc i tłumacząc modyfikacje, żeby scena teraz szybko wygasła. Z tej pogardzanej gimbazy większość też dorośnie, a niektórzy z nich może zapiszą się złotymi głoskami w moddingu Gothica. Z jednym się zgodzę tylko, co może nie zostało napisane wprost, ale daje się wyczuć żal twórców. Polskie projekty są u nas mało doceniane. Jakby Przeznaczenie, Złote Wrota, czy ER zostały wydane przez Niemców lub Rosjan, to mielibyście pierdylion próśb o tłumaczenie, gróźb i pytań o te mody, bo to jedne z najlepszych jakie powstały, ale ponieważ zrobili je Polacy, to hejtu doczekały się ostrego. Nie rozumiem i nie potrafię tego niestety wytłumaczyć. I tu faktycznie gracze mojego pokroju powinni uderzyć się w piersi. Ten hejt robi kilkanaście, osób, a pewnie takich graczy jak ja, co doceniają trud i cieszą z możliwości grania w te mody są setki, jak nie tysiące i powinniśmy na ten hejt częściej odpowiadać. (14.05.2017, 16:12:01)oldskool napisał(a): Z jednym się zgodzę tylko, co może nie zostało napisane wprost, ale daje się wyczuć żal twórców. Polskie projekty są u nas mało doceniane. Jakby Przeznaczenie, Złote Wrota, czy ER zostały wydane przez Niemców lub Rosjan, to mielibyście pierdylion próśb o tłumaczenie, gróźb i pytań o te mody, bo to jedne z najlepszych jakie powstały, ale ponieważ zrobili je Polacy, to hejtu doczekały się ostrego.Bardzo dobrze napisane ![]()
14.05.2017, 18:17:51
a przede wszystkim bugi, których, o zgrozo nie było
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|