Liczba postów:1.346 

(18.10.2018, 23:13:00)nalcix napisał(a):  Nie widzę szansy na samodzielne odnalezienie, przeleciałam 5 razy mapę w poszukiwaniu ostatniego geparda, także brak pomysłów gdzie może być...    Z góry dziękuje.   
Jak dobrze pamiętam to: 
Jeden jest po lewej stronie jak się schodzi z tej pochylni przy wejściu do DP i poszukaj za byłą chatą Irwina, za stawem koło krzyżyka ze skarbem.

Liczba postów:2.967 

A najlepiej powiedz, których już odnalazłaś. Tylko nie mów znowu, że nie pamiętasz...    

„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!" 

Liczba postów:26 

(19.10.2018, 12:26:11)Tituf napisał(a):  A najlepiej powiedz, których już odnalazłaś. Tylko nie mów znowu, że nie pamiętasz...    
@Erwin, @Tituf - ziomki, przepraszam Was bardzo!    Źle skonstruowałam pytanie, chodziło mi o tabliczki kamienne że nie widzę szans na odnalezienie, gdyż przeleciałam mapę z 5 razy w poszukiwaniu ostatniego geparda, ale go znalazłam! :D I po prostu nie mam pomysłu już gdzie znaleźć tę ostatnią TABLICZKĘ.   
  (19.10.2018, 05:58:05)Wiwir napisał(a):   (18.10.2018, 23:13:00)nalcix napisał(a):   (17.10.2018, 18:31:50)Tituf napisał(a):  Jestem ciekaw, czy pamiętasz dialog z Dianą: 
'Jeśli chcesz zobaczyć jak tańczę, to przyjdź w nocy...' 

I to nie jest tylko literacka zapchaj-dziura... 

A gdzie najlepiej poszukać towarów dla gildii Tireona? Przecież nie tylko farmy takowe wytwarzają, co nie? 

No nie pamiętam, nie da się wszystkiego zapamiętać.   
Zadanie zrobione - dziękuję! 
Ale myślę ze nie ruszę reszty póki nie zdobędę czwartej tabliczki. 
Myślę (nie dam sobie ręki uciąć czy czegoś tam) że pierwsza była znaleziona w obozie. 
Może podałby ktoś lokalizacje wszystkich (chociażby na pw jak nie chce spojlerować)? 
Nie widzę szansy na samodzielne odnalezienie, przeleciałam 5 razy mapę w poszukiwaniu ostatniego geparda, także brak pomysłów gdzie może być...    Z góry dziękuje.   

Jako żę; "Użytkownik nalcix, do którego chcesz wysłać PW, przekroczył limit prywatnych wiadomości - wiadomość nie może zostać teraz wysłana." 

Zielona jest w świątyni. 

Wykonaj; Cenniejsze niż złoto" Tak jak ja nie masz  "Vanadium " 

Geparda, niestety nie pamiętam. 
Właśnie tą ze świątyni  wyjęłam chyba pierwszą i dostałam opierdziel od Saturasa. 
A wiesz skąd Vanadium? Mam Anturium i Chromium nawet nie pamiętam skąd. :o   

Liczba postów:196 

Nie mogłaś wyjąść z świątyni gdyż tam się dostaniesz później, na razie musisz wykonać inne zadania . 
Vanadium poszukaj w skrzyni w kopalnii.

(19.10.2018, 15:31:42)Wiwir napisał(a):  Nie mogłaś wyjąść z świątyni gdyż tam się dostaniesz później, na razie musisz wykonać inne zadania . 
Vanadium poszukaj w skrzyni w kopalnii. 
Chodziło mi o świątynię tą małą obok spalonej farmy.   
Ehh, jak mogłam przegapić.     Dziękuję.    
 Przeszukałam wszystkie farmy itd i nie mogę dalej znaleźć dostawców dla Tireona. Z tabliczkami tak samo stoję, mam też neibezpieczną okolicę do zrobienia... Pomoże ktoś? Chociazby na pw, żeby już nie spamować tutaj dłużej... Ale po prostu nie wiem, a chciałabym wreszcie skończyć tę grę.

Liczba postów:10.999 

(21.10.2018, 15:00:38)nalcix napisał(a):  Przeszukałam wszystkie farmy itd i nie mogę dalej znaleźć dostawców dla Tireona. 
kolejni dostawcy to  
Agerholm 
Fortuno 
oraz Martel jeśli załatwiony jest ostatecznie deal z Fortuno

NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL 

"Only The Strong Survive!" 

(21.10.2018, 16:05:10)Memorius napisał(a):   (21.10.2018, 15:00:38)nalcix napisał(a):  Przeszukałam wszystkie farmy itd i nie mogę dalej znaleźć dostawców dla Tireona. 
kolejni dostawcy to  
Agerholm 
Fortuno 
oraz Martel jeśli załatwiony jest ostatecznie deal z Fortuno 
Nie mogę znaleźć Agerholma.. Z Fortunem nie mam dialogu.. Zostały mi 3 misje do zrobienia, świątynia, tabliczki i to.    

(21.10.2018, 22:13:52)nalcix napisał(a):  Nie mogę znaleźć Agerholma.. 
To specjalista od kiełbasek i szyneczek - pomogłaś mu z czarnym trollem - a teraz przebywa w tym małym obozie.

„[...] on nie zsyła im piekła, on po prostu mówi prawdę, a oni uważają, że to piekło!" 

Jak można nie znaleźć Agerholma i mieć trzy zadania do końca. Przecież jest w oboziku wygnanych przez Czarnego Trolla rzemieślników. 
  (21.10.2018, 22:13:52)nalcix napisał(a):  Z Fortunem nie mam dialogu. 
to pomyśl dlaczego nie masz z nim dialogu 
wyraźnie grasz po łebkach i stąd te problemy

(21.10.2018, 22:17:34)Memorius napisał(a):  Jak można nie znaleźć Agerholma i mieć trzy zadania do końca. Przecież jest w oboziku wygnanych przez Czarnego Trolla rzemieślników. 

(21.10.2018, 22:13:52)nalcix napisał(a):  Z Fortunem nie mam dialogu. 
to pomyśl dlaczego nie masz z nim dialogu 
wyraźnie grasz po łebkach i stąd te problemy 
No nie ma, jest Lombardi, ten co skupuje kły na wieżyczce i jakiś Menhard. 
A co do Fortuna nie wiem o co Ci chodzi, co najwyżej mogę z nim robić interesy sprzedając zioło. 
 Zrobiłam misje ze szkatułkami jeśli o to chodzi.

(21.10.2018, 23:06:44)nalcix napisał(a):  jakiś Menhard 
dlaczego jakiś? przecież już nim wcześniej rozmawiałaś 
Agerholm jest tam też.

Fortuno nie zrobi interesu dla Tireona dopóki nie załatwisz spraw z Agerholmem.

(21.10.2018, 23:12:59)Memorius napisał(a):   (21.10.2018, 23:06:44)nalcix napisał(a):  jakiś Menhard 
dlaczego jakiś? przecież już nim wcześniej rozmawiałaś 
Agerholm jest tam też. 

Fortuno nie zrobi interesu dla Tireona dopóki nie załatwisz spraw z Agerholmem. 
''Jakiś'' ponieważ nie jestem pewna czy dobrze nazwę jego wpisałam. 
Tak rozmawiałam, z tego co pamiętam robił mi amulet cynowy..

Liczba postów:1.043 

Jak możesz to wrzuć save. 

Wszystko jasne, Agerholm po prostu technicznie zniknął. (olaboga!) 

Wpisz se koda na niego będąc w ich oboziku: 
COL_944_AGERHOLM 

Zagadaj z nim i gra ruszy do przodu, nic innego nie da rady zrobic.

Pobiegł walczyć z trollem albo golemem piaskowym.

Liczba postów:1.043 

Niestety ta wyprawa mu się nie powiodła, gdyż nie wrócił na swój łejpojnt o żadnej porze dnia.

|