Liczba postów:24
Nie jestem nawet magiem Zakonu żeby pójść do Hagena żeby móc zacząć następny rozdział. Jedyne co mogę zrobić to poszukać ornamentów i oddać je
- Co robisz? Topisz złoto?
- Nie, siekam cebulkę...
Liczba postów:1.032
No to rób co masz do zrobienia.
Liczba postów:54
Siemka, mam ogromny problem ze znalezieniem strażnika głodu, przeszukałem cholera wszystko od latarni morskiej po gospode Orlana, dwie godziny latania i nic, czy chodzi o jakąś inną farmę niż ta Akila?
Liczba postów:2.942
kiedy Imperanon wyczuł ich przybycie - ten strażnik pojawia się na farmie Akila
stoi niedaleko rożna i drzewa, przy którym siedzi Ehnim
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:10.999
BAD_9008_HUNGER
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:20
Potrzebuje Waszej pomocy.
Na którym "smentarzu" szukać tego mchu ? Podpowiecie ? Przeszukałem koło orlana na farmie onara i te w lesie ? Gdzie on moze byc ?
Liczba postów:20
Może mi ktoś powiedzieć co zrobić z mieczem Ogniste Smocze Ostrze Chaosu ? Gram mrocznym wojownikiem i z czego pamięć mnie nie myli chciał jakis tego typu miecz baron w poblizu miasta Zgada sie ? Mozna go jemu oddac? Czy zdecydowanie ciekawiej zostawić do badań magowi ?
Legendarny Miecz Zakonu jest zadaniem głównym w gildii Mrocznego Zakonu. Wnioski sam wysnuj.
Liczba postów:145
Witam, czy w 2 rozdziale po skończeniu Jarkendaru, I powrocie do Khorinis Imperanon zmienia miejsce postoju czy go wcieło? Jeśli zmienia proszę o nie podawanie lokacji, jak wcieło można prosić o kod na przywołanie?
zerknij na PW
Liczba postów:637
A ja mam pytanie czy poza rozwojem postaci/itemami istnieje różnica fabularna/zadaniowa przy wyborze ścieżki maga lub wojownika zakonu?
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
Mroczna Gildia ma tę samą fabułę bez względu na wybór mag/wojownik.
Liczba postów:63
Statue z starego obozu bractwa mogę zwrócić już w 2R(Misja Mrocznego Zakonu)?
PS: Są jakieś questy które teoretycznie mogę zrobić w 2R ale nie powinienem bo może coś sie posypać? (Nie chcę już spamić w innym dziale a cisne 2R do ostatniej misji)