Liczba postów:24
Obu Pielgrzymów znalazłam. Ale muszę ustalić jakieś miejsce spotkania dla nich a do tego jest mi potrzebny przyjaciel Marcelina. Co do kufra - ok, poszukam
- Co robisz? Topisz złoto?
- Nie, siekam cebulkę...
Liczba postów:10.999
Cytat:a do tego jest mi potrzebny przyjaciel Marcelina
skoro rozegrałaś Przeznaczenie to na pewno wiesz kto był jego przyjacielem z Górniczej Doliny - to ten sam
oczywiście jest to możliwe tylko po wykonaniu zadania od Garingora
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:68
A co do zadania złodziej rudy. Co jest najbardziej 'opłacalne' wydac Oriola, czy się z nim dogadać?
Liczba postów:10.999
To zależy. Dlatego właśnie jest wybór. Rudę i tak trzeba zwrócić.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:2.942
(28.10.2019, 22:20:57)Cayen napisał(a): wydac Oriola, czy się z nim dogadać?
To jedno z nielicznych zadań, którego warianty rozwiązania można szybko i łatwo sprawdzić zapisując grę. Wtedy sam ocenisz korzyści.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
A co do kolejnych problemów to gdzie mogę znaleźć następujące rzeczy: śledziai tą laske Edgara z Manx?? D:
Śledź to w okolicy wody. Jak zejdziesz z Przełęczy to odbij w lewo. Już nie pływa...
Laska do wypatrzenia i kupienia.
Mam kolejny problem mianowicie gdzie jest Inge gdy wybrało się pierwszą opcję do zadania zakazana miłość? Przeszukałem cały teren wokół D:
Czyli nie skusiłeś się na topór?
Po odpowiednich chyba dialogach powinien stać nad jeziorkiem - tym przy lodowej krainie.
Mam pytanie odnośnie zadań Druidami, mianowicie czy jak Ortegorix zleca nam znalezienie 'goscia' na bagnie to czy ja czegoś może nie popsułem bo ja tego trolla zabiłem -;- a niedawno się dowiedziałem ze była z nim kwestia dialogowa dlatego też chce wiedzieć czy cos mnie nie ominie bo po tym zdarzeniu Ortegorix powiedział ze nie jestem gotowy...
2.Szósty Zwiadowca - okradłem Pacho z klucza, lec z Mutzbergiem nie mam żadnej kwestii dialogowej D: Co dalej?
3.Żywi i martwi - jestem w trakcie polowań na tych kolegów chciałbym wiedzieć gdzie ich mniej więcej szukać
4.Głupi i głupszy - oddałem temu pierwszemu łuk dębowy zaś ten drugi Eburon zażyczył sobie tego samego, ale nie mam z nim opcji dialogowych, a próbowałem wyrzucić łuk oraz ponownie nim zagadać ale nic się nie dzieje
5.Gdzie mogę znaleźć Pita (nie pamiętam gdzie przebywał w Przeznaczeniu xd)
P.S To prawda że są dwa zakończenia?? D:
1. Pozamiatane - ale to przewidzieliśmy i można grać dalej...
2. Dziwne, bo po kradzieży klucza powinna być opcja zaczepki, że mamy klucz. Kombinuj z upuszczeniem i podniesieniem może.
3. Wszyscy są oczywiście na mapie po wysłuchaniu wcześniejszym wskazówek od Nestoriusza. Czyli na początek Ognista Harpia - zabierasz fanty i wracasz do wieży.
4. Nie, Eburon chciał łuk bukowy.
Tak, są dwa zakończenia, ale wygląda na to, że ty już wybrałeś.
Ale co do druidów to dużo chyba nie straciłem co?
Jak poczytasz temat dogłębnie (wrażenia) to sam do tego dojdziesz.
Liczba postów:1.032
Dość sporo straciles, bo zakonczenie będzie biedniejsze