Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335) |
RE: Zadania Poboczne - Problemy - Dota - 30.07.2016 Zgub ją między budynkami. Może potem Ci się to zadanie odblokuje. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 30.07.2016 Cytat:Czy mogę ją po prostu zabić żeby za mną nie biegała czy jest potrzebna później? możesz , będzie exp oraz itemki potem możesz wrócić do układania klocków lego bo G2 P nie jest chyba grą dla ciebie RE: Zadania Poboczne - Problemy - Tihako - 30.07.2016 Ty mnie chyba Memorius nie lubisz, wczoraj też mnie cisnąłeś za błąd z DP Próbowałem już każdej opcji związanej z tym zadaniem i nie działa, co innego mogę zrobić? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 30.07.2016 nie wiem , poważnie nie wiem problem w tym że zadanie działa prawidłowo RE: Zadania Poboczne - Problemy - Tituf - 30.07.2016 Chcecie wejść do miasta, udać się do kowala, wykuć mega miecz i nap... zabijać potworki. A może to jeszcze nie czas na ten miecz? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Dota - 30.07.2016 Tihako, nie wiemy dlaczego nie chce Ci zaskoczyć ten dialog. To zadanie w wersji klubowej działało prawidłowo i teraz też działa, bo niektórzy gracze już je skończyli. Jedyne co Ci mogę poradzić, to zgubić Mirellę między budynkami w Khorinis i wrócić do tego zadania później. Może akurat zaskoczy. Choć to jest mało prawdopodobne, a wręcz niemożliwe z poziomu skryptowego. RE: Dyskusja i wrażenia - Beathrax - 30.07.2016 Mogę bez problemu fernanda wsadzić czy Są z nim jakieś zadania związane ? RE: Dyskusja i wrażenia - patoxxx - 30.07.2016 Nie żeby cos ale po co daliście kolejnego wrzoda ? XD jak się jej pozbyć? RE: Dyskusja i wrażenia - Tituf - 30.07.2016 (30.07.2016, 17:47:33)patoxxx napisał(a): Nie żeby cos ale po co daliście kolejnego wrzoda ? XD jak się jej pozbyć?Pochodź po porcie, pytaj, rozmawiaj... RE: Zadania Poboczne - Problemy - Dinozaur7 - 30.07.2016 Bea - zobaczysz. Choć podpowiem że to niesławne zadanie od Fernanda z rudą jest w nowej formie i ten punkt z nim odpada więc tu spokojnie. RE: Zadania Poboczne - Problemy - patoxxx - 30.07.2016 Chodzę już z 30 minut dostałem tylko 1 nowy wpis i juz nic RE: Zadania Poboczne - Problemy - Tituf - 30.07.2016 Trzeba pochodzić, popytać kobiet głównie i jednego robotnika przy budowie statku, w pewnym momencie wrócić do Sabiny. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Jonxx - 30.07.2016 Chodź aż będziesz miał wpis o kretoszczurze. Wtedy idź do NPC Sabina. Tylko pamiętaj, żeby twoja zakochana była blisko ciebie cały czas, lubi się blokować. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Tihako - 30.07.2016 (30.07.2016, 18:36:00)Jonxx napisał(a): Chodź aż będziesz miał wpis o kretoszczurze. Wtedy idź do NPC Sabina. Tylko pamiętaj, żeby twoja zakochana była blisko ciebie cały czas, lubi się blokować. Czekaj, jak chodzę bez niej i gadam z ludźmi to mi nie zalicza? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Jonxx - 30.07.2016 Zalicza, ale w pewnym momencie ona też musi do ciebie zagadać. |