GLADIATORZY - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182) +--- Wątek: GLADIATORZY (/showthread.php?tid=285) |
RE: GLADIATORZY - Adrian - 07.06.2016 Bo z bonusów wyciągnie się wcześniej czy póżniej 60 siły? to przecież wszyscy poza wojownikami będą expem w tył RE: GLADIATORZY - Polo - 07.06.2016 Kto dostał zadanie od alexa? Nazywało się chyba Nocne wyprawy, jeśli Dota lub Hosni je otrzymają to przeprosze za wprowadzenie w błąd. RE: GLADIATORZY - Memorius - 07.06.2016 Cytat:Bo z bonusów wyciągnie się wcześniej czy póżniej 60 siły? to przecież wszyscy poza wojownikami będą expem w tył nie z zupełnie innych powodów, i nad tym myśleliśmy w swoim czasie pond tydzień w skomplikowanej dyskusji jak skończycie pewne rzeczy to powiem dlaczego RE: GLADIATORZY - Hosni - 07.06.2016 Ja otrzymałem takie zadanie, polo. Adrian, mi się udało wyciągnąć 60 siły z bonusów i artefaktów w R1. RE: GLADIATORZY - Polo - 07.06.2016 To w takim razie mój błąd, wybaczcie, do ciebie Hosni będę miał sprawe później na czacie RE: GLADIATORZY - Dota - 07.06.2016 (07.06.2016, 08:48:49)Polo napisał(a): Kto dostał zadanie od alexa? Nazywało się chyba Nocne wyprawy, jeśli Dota lub Hosni je otrzymają to przeprosze za wprowadzenie w błąd. Dobra, chyba ja też muszę przeprosić, bo się trochę pospieszyłem z moim małym ragem odnośnie problemu z tym kosturem i siłą, albowiem też dostałem to zadanie. RE: GLADIATORZY - Memorius - 07.06.2016 Cytat:mi się udało wyciągnąć 60 siły z bonusów i artefaktów w R1. czekałem aż ktoś napisze to sam jest to możliwe bez nadmiernej napinki, po prostu trzeba zrobić to, co można lub nawet nieco mniej RE: GLADIATORZY - Polo - 07.06.2016 Nikt nie jest nieomylny Dociu RE: GLADIATORZY - Memorius - 10.06.2016 Żeby to było jasne. Nie można być na Arenie i na niej nie być, jak to próbują robić niektórzy. Jeśli do jutra do godziny 20.00 nie będzie w temacie KONWENT 12 głosów, to spośród tych co nie głosowali wylosuję z Kapelusza jednego i usunę go z Areny, a Danyloss zostanie. Czy to jest zrozumiałe dla wszystkich? RE: GLADIATORZY - Dota - 10.06.2016 Dodałbym jedynie mały wyjątek. Chodzi mi o sytuację, w której ktoś nie ma dostępu do internetu i po prostu w ogóle nie pojawi się na forum do jutra, do 20.00. W takim przypadku karanie go byłoby idiotyczne. Z tego co wiem, to Filavandrel pisał, że zmienia dostawcę i przez kilka dni nie będzie się w ogóle logował na forum. RE: GLADIATORZY - Memorius - 10.06.2016 uwzględniam RE: GLADIATORZY - Dota - 10.06.2016 Czy to jutro jest ten wiekopomny dzień kiedy ktoś nas opuści? (Nie licząc tej akcji z Danylossem, ale w jej wyniku raczej nikt nie ucierpi.) RE: GLADIATORZY - Memorius - 10.06.2016 Tak. Wybierzecie jednego z was jawnym głosowaniu wskazując tylko jednego. Oczywiście jest też spora szansa, że wyleci Szaki33 jako jeden z losowanych z Kapelusza obok Rootzkiego. Obaj "nie zauważyli" tematu Konwent jak widzę. RE: GLADIATORZY - Dota - 10.06.2016 Ale jak w sprawie Danylossa zagłosuje przynajmniej 12 graczy, to nawet jak oni nic nie napiszą, to przecież losowania z kapelusza nie będzie. RE: GLADIATORZY - Memorius - 10.06.2016 quaterion94 jeszcze no na razie zagłosowało 10, więc nie wszystko stracone |