Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335) |
RE: Zadania Poboczne - Problemy - saturas - 03.08.2016 (03.08.2016, 12:52:57)Kateyoshi napisał(a): To zadanie jest z podstawki więc sobie odpowiedz. Wiem że z podstawki ale chodzi mi o to że Przeznaczenie dodaje masę nowych zadań pobocznych i żeby nie było tak w 2 rozdziale dostane jakieś nowe zadanie i akurat będzie potrzebna do niego sara więc dlatego pytam osób którzy znają moda? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Kateyoshi - 03.08.2016 Jeżeli byłaby potrzebna to i tak byś mógł zagadać. Więc możesz wydać kogo chcesz. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Beathrax - 03.08.2016 skąd wezmę jajo topielca ? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Michał - 03.08.2016 Mój drogi Beatryczu, rozejrzyj się w okolicach farmy Bengara, czy gdzieś nie ma większego skupiska tych bestii. RE: Zadania Poboczne - Problemy - alvrez - 03.08.2016 Witam, utknąłem właśnie w martwym punkcie w zadaniu "Szczęśliwe perły". Jestem właśnie przy Farettim, a on nie ma mi nic do powiedzenia na temat pereł. Przeszukałem okolicę jego chaty i nic nie znalazłem. Proszę o wskazówkę ;) Zbrodnia i kara - Matissek121 - 04.08.2016 czy zabicie Valentino skutkuje tym , że nie będę mógł przejść jakieś misji w przyszłości ? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 04.08.2016 (04.08.2016, 00:26:40)Matissek121 napisał(a): czy zabicie Valentino skutkuje tym , że nie będę mógł przejść jakieś misji w przyszłości ? tak, pewnego zadania pobocznego RE: Zadania Poboczne - Problemy - Beathrax - 04.08.2016 Chciałem zrobić zadanie z rumem dla skipa ale go nie ma w zatoczce zadanie to już dawno wziełem mam nadzieje ze to normalne ze go tam nie ma ? RE: Zadania Poboczne - Problemy - saturas - 04.08.2016 Witam Chodzi o zadanie najcenniejsza rzecz Edda zleca zadania na zdobycie posążku Innosa , ale mam już 3 takie w ekwipunku a u Eddy nie ma żadnej opcji dialogowej ?? posążki mam z wyspy złodziei , tam gdzie śpią paladyni w górnym mieście a trzeci znalazłem gdzięś podczas eksploracji wiecie może o jaki posążek chodzi bo ten cenny posążek oddałem temu magowi przed wieżą Xardasa RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 04.08.2016 jest jeszcze jeden - jej własny RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 04.08.2016 Cytat:Chciałem zrobić zadanie z rumem dla skipa ale go nie ma w zatoczce zadanie to już dawno wziełem mam nadzieje ze to normalne ze go tam nie ma ? grałeś w G2 NK? Skip przemieszcza się w grze w taki sam sposób RE: Zadania Poboczne - Problemy - Beathrax - 04.08.2016 (04.08.2016, 14:15:39)Memorius napisał(a):to ze on idzie do jarkendaru to wiem ale nie bylem pewny czy znika w 1 rozdzialeCytat:Chciałem zrobić zadanie z rumem dla skipa ale go nie ma w zatoczce zadanie to już dawno wziełem mam nadzieje ze to normalne ze go tam nie ma ? RE: Zadania Poboczne - Problemy - saturas - 04.08.2016 (04.08.2016, 14:14:37)Memorius napisał(a): jest jeszcze jeden - jej własny Domyślam się ze ten posążek wprowadza Przeznaczenie , można wiedzieć gdzie go znaleść bo u złodziei go nie znalazłem RE: Zadania Poboczne - Problemy - Jonxx - 04.08.2016 Ten posążek można kupić gdzieś w Gildii Złodziei. RE: Zadania Poboczne - Problemy - ruunaldo - 04.08.2016 Witam po kilkunastu godzinach gry i u mnie pojawiły się pierwsze pytania na które nie umiem odpowiedzieć sobie sam a więc: 1.Gdzie zdobędę instrukcję dla Ferrietiego? 2.Zadanie z fajką Szelesta czy uda mi się je skończyć gdy Szelest i jego kumpel udali się (chyba za Feolem) na przełęcz do GD? Według dziennika powinienem zdać mu teraz raport ze śledztwa które przeprowadziłem. W okolicach wejścia nie mogę ich znaleźć.. 3.Gdzie znajdę Mrok północy? Bardzo podoba mi się forma odpowiedzi tutaj na zadawane pytania proszę bez podawania na tacę tylko wskazówki! Pozdrawiam Ruunaldo |