Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335) |
RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 04.08.2016 Cytat:1.Gdzie zdobędę instrukcję dla Ferrietiego? w innej części wyspy Cytat:2.Zadanie z fajką Szelesta czy uda mi się je skończyć gdy Szelest i jego kumpel udali się (chyba za Feolem) na przełęcz do GD? Według dziennika powinienem zdać mu teraz raport ze śledztwa które przeprowadziłem. W okolicach wejścia nie mogę ich znaleźć.. sorry spóźniłeś się i już zadania nie skończysz Cytat:3.Gdzie znajdę Mrok północy? znajdziesz chyba najwcześniej w GD, w sumie w zenach jest chyba 7 sztuk RE: Zadania Poboczne - Problemy - ruunaldo - 04.08.2016 Dzięki za odpowiedż szkoda tylko popsutego zadania. Oby takich wpadek jak najmniej. RE: Zadania Poboczne - Problemy - tatar155 - 04.08.2016 Siemanko mam pytanko o te perły szczęścia, czy to normalne, że gościu na F (zapomniałem imienia) nie chce z nami w ogóle gadać? tzn. gadałem z nim wcześniej, przed otrzymaniem zadania i teraz mam tylko opcje KONIEC. To błąd gry czy muszę inaczej rozwiązania szukać? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 04.08.2016 Cytat:że gościu na F (zapomniałem imienia) mniemam iź chodzi o Fernando, czyż nie? RE: Zadania Poboczne - Problemy - tatar155 - 04.08.2016 (04.08.2016, 20:51:08)Memorius napisał(a):Cytat:że gościu na F (zapomniałem imienia) HAH źle mniemasz mimo, że wiem, że wiesz o kogo chodzi to zaraz sprawdzę i Ci podam :*. RE: Zadania Poboczne - Problemy - tatar155 - 04.08.2016 Faretti ;) RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 04.08.2016 dostałeś od niego w pewnym dialogu 10 sztuk złota? RE: Zadania Poboczne - Problemy - tatar155 - 04.08.2016 (04.08.2016, 21:06:16)Memorius napisał(a): dostałeś od niego w pewnym dialogu 10 sztuk złota? wydaje mi się, że nie. Była tylko gadka, że on nie rozmawia z byle kim. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 04.08.2016 to zjebałeś no chyba że nie zrobiłeś zadania z Fellanem RE: Zadania Poboczne - Problemy - tatar155 - 04.08.2016 nie zrobiłem wiec może to jest wyjście. Hmmmm... jakoś nie lubie tego questa bić gościa bo chce chałupe naprawić RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 04.08.2016 Przeznaczenie to gra brutalna RE: Zadania Poboczne - Problemy - Beathrax - 05.08.2016 Znalazlem brata pepe heliga i kazal mi zabic warga to ten co zaraz obok jaskini prawie stal ? bo zabilem i helig nic nie mowi RE: Zadania Poboczne - Problemy - Opos - 05.08.2016 Warg o którego chodzi w tym zadaniu nazywa się "Zabójca Heliga" RE: Zadania Poboczne - Problemy - Chemol - 05.08.2016 Czy Polikarp zmienia miejsca swojego przesiadywania? Kiedy byłem na farmie Onara pierwszy raz, był tam, rozmawiałem z nim, ale teraz kiedy pewne zadanie mnie na niego naprowadza nie mogę go znaleźć na tej farmie (sprawdzałem o różnych godzinach). Wspominał coś chyba o farmie Lobarta i rzepie, byłem tam i też go nie znalazłem. Jak to z nim jest w końcu? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Hosni - 05.08.2016 (05.08.2016, 11:58:57)Chemol napisał(a): Czy Polikarp zmienia miejsca swojego przesiadywania? Kiedy byłem na farmie Onara pierwszy raz, był tam, rozmawiałem z nim, ale teraz kiedy pewne zadanie mnie na niego naprowadza nie mogę go znaleźć na tej farmie (sprawdzałem o różnych godzinach). Wspominał coś chyba o farmie Lobarta i rzepie, byłem tam i też go nie znalazłem. Jak to z nim jest w końcu? O ile pamiętam on nie opuszcza farmy, rozglądaj się dokładnie. |