Drużyna Spolszczenia
Epilog - przebieg prac - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Destiny Team - kulisy (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=182)
+--- Wątek: Epilog - przebieg prac (/showthread.php?tid=28)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Dota - 28.03.2017

Dobra robota Panowie. :>

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Token - 29.03.2017

Tak, chapeau  OK

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - bak6 - 29.03.2017

Super. Czekamy na premierę.

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 29.03.2017

Content jest gotowy i godzinę temu poszedł do Proroka do kompilacji.

Content ma rozmiar 6,16 MB ( na dysku 9,95 MB ) i zawiera 1493 pliki w 37 folderach

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Dota - 30.03.2017

Jak wygląda Epilog od strony przygotowania go pod graczy, którzy nie ukończyli Przeznaczenia albo ukończyli go na innej gildii niż MZ?
Bo np. w G2 dało się grać bez przejścia G1. Jasne, pomijało się wiele smaczków, ale gra jako tako była spójna i gracz od początku do końca wiedział co ma robić i nie gubił się w fabule.
Jestem ciekawy czy też wyszliście z podobnych założeń, czy raczej Epilog jest nastawiony stricte pod graczy, którzy ukończyli Przeznaczenie?

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Token - 30.03.2017

Z tego co miałem okazję uczestniczyć do pewnego momentu w przygotowaniach, to zaryzykuję stwierdzenie, że nieco więcej się straci niż w porównaniu G1 i G2, ale jednakowoż przejść z dużą dozą frajdy się na pewno będzie dało. IMO jednak tracić tyle smaczków i nie przejść wcześniej Przeznaczenia MZ byłoby grzechem.

Ja właśnie sam nie wiem, bo utknąłem w Przeznaczeniu na 5 rozdziale i po prostu mi się odechciało grać kompletnie w Gothica. Najwyżej u Majesa obejrzę końcówkę.

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Tituf - 30.03.2017

Grać się spokojnie da. Faktycznie, pewne smaczki i nawiązania będą trochę 'z dupy wzięte' - ale tego i tak 'gracz nie zauważy'.

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Token - 30.03.2017

Można i tak... Czyli zaszedłeś do 5R Mrocznymi, nie wiedziałem...

(30.03.2017, 19:28:05)Tituf napisał(a): Grać się spokojnie da. Faktycznie, pewne smaczki i nawiązania będą trochę 'z dupy wzięte' - ale tego i tak 'gracz nie zauważy'.

Tak, tylko szkoda waszej roboty jak tak ma być...

(30.03.2017, 19:30:31)Token napisał(a): Czyli zaszedłeś do 5R Mrocznymi, nie wiedziałem...

Mam grubo ponad 100 godzin na Mrocznym, ale nie mam czasu teraz grać. Ostatni raz odpalałem Gothica gdzieś w lutym, jak ferie miałem. Teraz już nawet nie pamiętam co tam się dokładnie działo. Próbowałem to dokończyć, ale właściwie tylko po to, żeby przejść i mieć zaliczone przed Epilogiem, bo już mi się Gothic trochę obrzygał od tego ciągłego grania. I tu nawet nie chodzi o Przeznaczenie, bo gdyby było nudne, to nie grałbym drugi raz w ciągu pół roku w modyfikację na ponad 100 godzin. Po prostu mi się odechciało - nie potrafię tego wyjaśnić. Tak czy siak przed Epilogiem albo dokończę Przeznaczenie albo obejrzę Let's Playa Majesa, bo nie wyobrażam sobie grać w Epilog bez ukończenia Przeznaczenia, tym bardziej, że widziałem już intro.

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Tituf - 04.04.2017

Tak sobie testuję chyba trzeci raz i się zastanawiam, za którym razem mi się znudzi. Mam podobnie jak Lewkooo - każdy zapis i wyjście z gry, a potem szybki powrót do kompa. To rzecz jasna sprawa gustu, ale ja tak właśnie mam.

Testy pomału dobiegają końca. Wprowadzone wcześniej poprawki działają, a te obecne, to już chyba sprawdzą sami gracze w rozgrywce klubowej. Kiedy? Całkiem możliwe, że już na Wielkanoc ruszy wielkie granie. Bądźcie czujni...

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 08.04.2017

Niestety wszystko padło w fazie finałowej.
Dziękujemy za uwagę.

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Dota - 08.04.2017

To znaczy?

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Tituf - 08.04.2017

To znaczy, że wersja 'klub' ukaże się za dni kilkanaście.

RE: G2 NK Przeznaczenie - Epilog - Memorius - 09.04.2017

Michał rozwiązał problem skryptowy jaki się pojawił w ramach innowacyjnej akcji i być może, gdy Prorok szybko zrobi patcha, to aktualne testy zostaną dokończone.

Testy zostaną owszem, dokończone, ale wersja i tak wyląduje w koszu.
Trzeba będzie złożyć kolejna i przetestować to od początku do końca jeszcze raz.

Odsuwa to termin realizacji wersji Klub na czas nieokreślony, z różnych przyczyn, o których nie będę pisał.