Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335) |
RE: Zadania poboczne - problemy - Tituf - 15.08.2016 (15.08.2016, 21:23:20)buubmok napisał(a): Czy wybijając ich nie omijam jakiś zleceń i zadań od tych bandytów?Nie RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - saturas - 16.08.2016 Zadanie Droga do bogactwa jak ruszyć zwiedziłem już cały jarek , khorinis i większość GD i u nikogo nie trafiłem na dialog odnośnie tego zadania ??? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Tituf - 16.08.2016 cenna instrukcja jest w pobliżu kowala bandytów w Jarkendarze RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Teodor - 17.08.2016 Jak wykonać misję 'Ekonom' i 'Stary Izbor'? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Tituf - 17.08.2016 Zdobądź określoną ilość atrybutu to zaliczysz Ekonoma, a zadanie z Izborem - po prostu wysil się trochę i pobiegaj po farmie! RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - ExtremeD - 17.08.2016 Gdzie dokładnie jest ten żelaźniak? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Token - 17.08.2016 Poszukaj w jaskiniach, w okolicy Czarnego Trolla. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Teodor - 17.08.2016 Nadal mam problemy może jakaś wyraźniejsza podpowiedź? 1.Skąd wezmę drewno? Połaziłem po majątku ziemskim i nikt nie ma opcji z drewnem ani w handu, poszedłem do Thorbena bo sobie myślę może on ma? On też nic... To gdzie je zdobyć? 2.Próbowałem pobić Kajetana ale się nie udało, więc wczytałem save. Tak samo połaziłem i nie miałem opcji nawet u Onara. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - SparrowJacek - 17.08.2016 Teodor: 1. Niedaleko farmy Onara jest jeden głodny samotnik, który całymi dniami ma rutynę cięcia drewna. 2. Zadanie z Kajetanem? Musisz być silniejszy(tak wszyscy radzą, nie wiem czy chodzi o siłę jako statystykę, czy o dołączenie do gildii) - wtedy pojawia się opcja dialogowa. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Teodor - 17.08.2016 To znaczy pobiłem go ale nic nie chciał mówić. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - SparrowJacek - 17.08.2016 Nie masz go bić, wczytaj lepiej zanim to zrobiłeś. Jak będziesz miał odpowiednio dużo siły bodajże, to opcja dialogowa będzie i bez bicia. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Jonxx - 17.08.2016 Drewno sprzedaje pewien myśliwy w okolicy farmy Onara. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - SparrowJacek - 17.08.2016 Gdzie można zdobyć złoty sztylet dla Lutero? Mam już 4 rozdział, zwiedziłem każdą prawie lokację, a tego jak na złość nie znalazłem. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Opos - 17.08.2016 Był w szkatułce Francisa. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Asymides - 18.08.2016 Gdzie moge znalezc materiały dla kowala ? |