Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335) |
RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Token - 18.08.2016 W Obozie Myśliwych, w okolicy tamtejszej kuźni. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Crowney - 18.08.2016 Zadanie z winogronami Lifora... Gdzie szukać tej rośliny Sagitty? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Teodor - 18.08.2016 1.Kto ma skrzyneczkę Anatola dla Barbery? 'Grabież' 2.Gdzie mogę znaleźć Fidelisa? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Memorius - 18.08.2016 Cytat:1.Kto ma skrzyneczkę Anatola dla Barbery? 'Grabież' nikt Cytat: 2.Gdzie mogę znaleźć Fidelisa? koło Kleofasa RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Goloriado - 18.08.2016 No jak to kto? W dzienniku nawet masz wpis - a jak nie to z dialogu wynika - że odebrała mu straż. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Teodor - 18.08.2016 Ale kto dokładnie? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Goloriado - 18.08.2016 Każdy strażnik ma imię, zagadaj do każdego. Ja mam inne pytanie - jaką mape mam oddać Brahimowi aby wykonać zadanie? Oddałem mapę DP i Jarka, mam dwie mapy GD ale nie chce ich przyjąć. Znaczy nie ma kwestii dialogowych oraz o gobliny potrzebne do zadania z pergamnem - swego czasu dużo biegałem po wyspie i wydaje mi się, że wszystkie gobliny powybijałem. Do tej misji się zrespią? W dzienniku jest podpowiedz więc wiem gdzie w razie czego szukać, no ale wydaje mi się że wszystkie wcześniej wytukłem. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - SparrowJacek - 18.08.2016 Pełna mapa GD, taka jak z G1 jeszcze go interesuje. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Memorius - 18.08.2016 Cytat:Ale kto dokładnie? wiesz co? ta gra chyba nie jest dla ciebie jednak,skoro na wstępnym etapie, przed pojawieniem się multiquestów powiązanych i wynikających ze skryptowych akcji Konsekwencje nie dajesz sobie rady poważnie RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Teodor - 18.08.2016 Zostało mi 10 questów.A w zaliczonym mam masę. Tylko o to się pytałem. Mam akwamaryn ale gdzie zdobyć odtrutkę na tą rybę? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Chemol - 18.08.2016 Idź trollować gdzie indziej. W dzienniku wyraźnie jest napisane, że ma to związek ze wścieklizną. Czego więcej Ci potrzeba? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Jonxx - 18.08.2016 Przecież Sagitta mówi, że to jest wścieklizna. A kto robi lekarstwo na wściekliznę? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - ExtremeD - 18.08.2016 Gdzie jest ten cały goblin z tą ich relikwią? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Tituf - 18.08.2016 ten goblin lubi kraść magiczne zwoje RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - ExtremeD - 18.08.2016 No zgaduje, że gdzieś w pobliżu Klasztory, ew. Miasta. |