Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335) |
RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Memorius - 19.08.2016 zauważ , że Gorn nie jest Najemnikiem jest dokładnie w tym samym miejscu gdzie był po zabiciu smoków w zwykłym G2 NK RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Soczewicanazimno - 19.08.2016 Witam, gdzie znajdę recepturę na topór dla Farettiego ? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Majes - 19.08.2016 W budynku kowala na bagnach w Jarku RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Soczewicanazimno - 19.08.2016 Rly przeszukiwałem go 5 razy i nic nie znalazłem, czy jest to coś podobnego do osławionej już skrzyni u Irwina ? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Token - 19.08.2016 Nie, leży jak byk. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - XaroN - 19.08.2016 1. Czy jest jakaś możliwość zdobycia prochów zombie, jeśli zabiłem już wszystkie na wyspie? Wszystkie oddałem Andre, a potrzebuję 3 dla Constanina? 2. Gdzie szukać receptur dla miłośnika wina - Pomira ? 5. Będąc w 3 rozdziale nie mogę już dokończyć misji "Za kilka sztuk złota więcej"? Odzyskałem tablicę, lecz z magami wody nie mam żadnego dialogu. Dochodzi jeszcze 1 pytanie - Jeszcze jeden bandyta - nie rozumiem co mam zrobić w tej misji, skoro jedyny dialog z Crisem to - Niespodzianka! RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Tituf - 19.08.2016 (19.08.2016, 16:34:26)XaroN napisał(a): nie rozumiem co mam zrobić w tej misji, skoro jedyny dialog z Crisem to - Niespodzianka!popatrzeć chwilę nie wystarczy? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Goloriado - 19.08.2016 A masz jakieś inne kwestie z tym Crisem w ogóle aby móc wybrać? RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - XaroN - 19.08.2016 (19.08.2016, 16:38:33)Tituf napisał(a):(19.08.2016, 16:34:26)XaroN napisał(a): nie rozumiem co mam zrobić w tej misji, skoro jedyny dialog z Crisem to - Niespodzianka!popatrzeć chwilę nie wystarczy? Nie bardzo rozumiem o co Ci teraz chodzi, ale odpowiem Ci, że nie, nie wystarcza. (19.08.2016, 16:52:05)Goloriado napisał(a): A masz jakieś inne kwestie z tym Crisem w ogóle aby móc wybrać?Tylko i wyłącznie Niespodzianka! RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Token - 19.08.2016 (19.08.2016, 16:21:59)XaroN napisał(a): 1. Czy jest jakaś możliwość zdobycia prochów zombie, jeśli zabiłem już wszystkie na wyspie? Wszystkie oddałem Andre, a potrzebuję 3 dla Constanina? 1. Jest możliwość. Na początek udaj się do tego, u kogo się ich pozbyłeś. 2. Proponowałbym poszukać jakichś ukrytych wytwórni alkoholu ;) RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Memorius - 19.08.2016 Cytat:5. Będąc w 3 rozdziale nie mogę już dokończyć misji "Za kilka sztuk złota więcej"? Odzyskałem tablicę, lecz z magami wody nie mam żadnego dialogu. nie to zadanie trzeba ukończyć w Khorinis Cytat:1. Czy jest jakaś możliwość zdobycia prochów zombie, jeśli zabiłem już wszystkie na wyspie? Wszystkie oddałem Andre, a potrzebuję 3 dla Constanina? oczywiście zresztą Constantino i tak nie przyjmie prochów innych niż te od właściwej osoby RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Goloriado - 19.08.2016 (19.08.2016, 16:52:05)Goloriado napisał(a): A masz jakieś inne kwestie z tym Crisem w ogóle aby móc wybrać?Tylko i wyłącznie Niespodzianka![/quote] No to co ci pozostaje do wyboru? Wybacz, ale to jest tak logiczne że się ośmieszyłeś tym zapytaniem. Masz do wyboru tylko jedną kwestię dialogową i nie wiesz co zrobić z tym fantem. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Memorius - 19.08.2016 sama kwestia robienia tego w R3 świadczy o niedbalstwie w rozgrywce RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - XaroN - 19.08.2016 (19.08.2016, 16:57:59)Goloriado napisał(a):(19.08.2016, 16:52:05)Goloriado napisał(a): A masz jakieś inne kwestie z tym Crisem w ogóle aby móc wybrać?Tylko i wyłącznie Niespodzianka! No to co ci pozostaje do wyboru? Wybacz, ale to jest tak logiczne że się ośmieszyłeś tym zapytaniem. Masz do wyboru tylko jedną kwestię dialogową i nie wiesz co zrobić z tym fantem. Nie wiem czy robiłeś te zadanie czy bez żadnej wiedzy próbujesz pomóc, banda Crisa jest nieśmiertelna, więc po dialogu Niespodzianka! i przemianie w beziego bez zbroi nie są oni do zabicia. (19.08.2016, 16:59:38)Memorius napisał(a): sama kwestia robienia tego w R3 świadczy o niedbalstwie w rozgrywce No cóż, może jest drobne niedbalstwo, ale nie wykonałem tego zadania w 1 rozdziale, bo myślałem, że może muszę mu go ukraść, a nie uczyłem się okradania, dopiero u piratów się nauczyłem, poza tym natłok misji pozwala zapomnieć o niektórych misjach, szczególnie kiedy mamy bardzo wiele misji na następny rozdział. Jeśli można, to niech moderator wklei ten post do poprzedniego. RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Goloriado - 19.08.2016 Robiłem to zadanie w 2 rozdziale i ich pokonałem. W moim przypadku nie byli nieśmiertelni. Nie wiem, może masz za małą siłę, za mały % w posługiwaniu się bronią czy co. |