Drużyna Spolszczenia
Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku

+- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl)
+-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56)
+--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65)
+--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335)

RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Bansu - 20.08.2016

(20.08.2016, 21:06:16)Crowney napisał(a): Może po prostu jeszcze nie doszedłeś do tego etapu w grze, żeby proponował Ci wyciągniecie Iglerio z więzienia.

Ale ja już to i tak zadanie dostałem rozmawiając z Andre o więzniach przebywających w więzieniu. Chodzi raczej o polecenie bezimiennego, a Majes miał go na początku gry.

A o list nie wiem o co chodzi, nie wiem czy jakikolwiek list miałem komuś odnieść. Po rozmowie z Kiringorem w mieście nie było nic o oddaniu listu.

RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Dota - 20.08.2016

Po pierwsze: Kiranorem, a nie Kiringorem.
Po drugie zamiast wzorować się na Majesie to graj po swojemu. Jak będziesz w ten sposób dalej działał i nie zmienisz swojego podejścia, to bankowo sobie coś zbugujesz, mogę Cię o tym zapewnić.

RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Crowney - 20.08.2016

(20.08.2016, 22:07:22)Dota napisał(a): Po pierwsze: Kiranorem, a nie Kiringorem.
Po drugie zamiast wzorować się na Majesie to graj po swojemu. Jak będziesz w ten sposób dalej działał i nie zmienisz swojego podejścia, to bankowo sobie coś zbugujesz, mogę Cię o tym zapewnić.

Też o tym myślałem... ludzie po prostu za bardzo się wzorują na czyjejś grze. Oglądają gameplay czy szukają informacji na forum zamiast rozgrywać własną grę, a później się dzieją takie cyrki.

RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Bansu - 20.08.2016

Ale ja rozgrywam własną grę, doszedłem do tego momentu sam, pomyślałem zobaczę sobie czy czegoś nie zwaliłem - jak w Returningu i nie mogłem kontynuować rozgrywki, więc spojrzałem i coś mu się takiego pojawiło - mi nie to piszę żeby potem mnie nie zjechali o to że to mój błąd, proste i logiczne.

RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Crowney - 20.08.2016

(20.08.2016, 22:22:55)Bansu napisał(a): Ale ja rozgrywam własną grę, doszedłem do tego momentu sam, pomyślałem zobaczę sobie czy czegoś nie zwaliłem - jak w Returningu i nie mogłem kontynuować rozgrywki, więc spojrzałem i coś mu się takiego pojawiło - mi nie to piszę żeby potem mnie nie zjechali o to że to mój błąd, proste i logiczne.

Nie oglądałem żadnych filmików i udało mi się ukończyć ta modyfikację. Mogę dać Ci parę wskazówek:
1. Staraj się wykonać jak najwięcej zadań w danym rozdziale, wiadomo, że niektóre mogę być kontynuowane dopiero w następnych rozdziałach.
2. Nie zapomnij wyuczyć się języka uczonych od Myxira zanim pójdzie do Khorinis.
3. Przed zdjęciem klątwy z Corristo wykonaj zadanie Uriziel z ŚŚ.

I to chyba ważniejsze sprawy o których powinieneś wiedzieć. Trzymaj sie pkt pierwszego i wszystko powinno być w porządku. Życzę miłej rozgrywki.

RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Scrander - 21.08.2016

Memorius gdzieś tam pisał że zadanie można zacząć na dwa sposoby, u Kiranora albo u Andre.

RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - boser3 - 21.08.2016

Gdzie moge znalezc skarb kapitana piratów z questa od Jacka, przeszukałem caly Wielki Las i nie zauwazylem niczego, takze w pobliżu Słonecznego Kręgu nic mi nie trafiło w oko - moglby ktos podpowiedzieć gdzie go szukac?

RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Dota - 21.08.2016

Jest w bardzo dobrze widocznym miejscu. Poszukaj na wzgórzach niedaleko od latarni.

Jednak nadal nie udało mi sie znalezc, jeszcze jakas mala podpowiedz?

Orkowie są chyba w tamtym miejscu. Jak wychodzisz dróżką do lasu idąc od latarni Jacka, to wspinasz się kawałek pod górkę i potem musisz wejść w las na lewo. Dokładniej Ci tego nie umiem opisać.

RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - Tituf - 21.08.2016

w tym miejscu jest sporo wargów i wilków

Gdzie można znaleźć Darona po tym jak teleportował się z powrotem do miasta obok jaskini czarnego trolla?

Przejdź się ścieżką prowadzącą od miasta do Martwej Harpii.

RE: Zadania poboczne w Khorinis i specjalne - GreenDoc - 21.08.2016

Mam pytanie... znikł mi kapitan Greg. Z początku było wszystko ok, tekst tradycyjnie jak w g2nk, a gdy wróciłem do niego z ciuchem, jego już nie było (tam przy farmie Lobarta). Ma ktoś jakieś sugestie?

Czy mi się wydaje, czy sytuacja wygląda tak, że jemu zniknął kapitan Greg po tym jak wszedł do miasta?