Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335) |
RE: Zadania poboczne w Khorinis - Bansu - 27.08.2016 Mam pytanie. Zrobiłem questa z uwolnieniem Iglerio. Ale tak jak poprzednio pisałem, Kiranor nawet nie mówił mi o tym ani słowa. Teraz mam opcje powiedzenia mu że zrobiłem to, mimo że nie zlecał mi nic prócz zaniesienia rzepy. Czy mogę tą kwestie poruszyć i wziąć te 400 expa czy jak to zrobię to zabuguje grę i będzie wszystko na mnie - pytam uprzedzając. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Memorius - 27.08.2016 Można mu o tym powiedzieć i nie powoduje to żadnych błędów. RE: Zadania poboczne w Khorinis - kukos - 27.08.2016 Potrzebuję lekarstwa na wściekliznę dla Sagitty, żeby zrobić zadanie z farmerem powtarzającym w kółko "ryba, ryba, ryba". Byłem u wszystkich alchemików w mieście, wszystkich magów wody, Darona, Isgarotha. Nikt nie miał żadnej opcji dialogowej, możecie podpowiedzieć gdzie szukać ? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Memorius - 27.08.2016 no przecież nie da się tego zrobić bez zadania "Lekarstwo na wściekliznę" to oczywiste. Mikstura jest dostępna tylko po ukończeniu tego zadania gdy pojawi się w sprzedaży. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Chemol - 27.08.2016 Poszukaj uzdrowiciela w Dolinie Przodków. RE: Zadania poboczne w Khorinis - SparrowJacek - 27.08.2016 Polecam samemu zarazić się wścieklizną, może to pomoże. Podpowiem, że odpowiednia osoba znajduje się w Dolinie Przodków. RE: Zadania poboczne w Khorinis - kukos - 27.08.2016 Ok dzięki, wścieklizną się jeszcze nie zaraziłem bo Gor większość czyści, a że mam dopiero 14 lvl, to dopiero ogarniam zadania z Khorinis RE: Zadania poboczne w Khorinis - alvrez - 27.08.2016 Ten opiekun "Glynnmyr" w zadaniu zadaniu od Memoriusa domyśliłem się, że jest w Jarkendarze, ale go szukam i nie ma po nim śladu ... Czy on aby nie znajduję się w jednej ze świątyń ??? Poproszę o malutką wskazówkę. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Token - 27.08.2016 Nie, znajduje się w niedalekiej odległości od Magów Wody. Było gdzieś już o tym zresztą. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Necro59 - 27.08.2016 Gdzie znajdę drewnianą łyżkę? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Token - 27.08.2016 W Jarkendarze w ruinach bodajże można znaleźć. Między innymi. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Necro59 - 27.08.2016 Ahh. Tam to jeszcze daleka droga przede mną, bo taka jedna dała zadanko, żeby jej narzędzia przynieść. Nie mogę na Khorinis kupić/znaleźć? Zależy mi na tym zadanku bo podobno za niego jest pas siły który mi się bardzo przyda. A jeżeli to nie to zadanko to bardzo bym prosił na nakierowanie do właściwej osoby. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Necro59 - 27.08.2016 NIEAKTUALN! Dla tych co mają problem. 2 sztuki sprzedaję Matteo. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Goloriado - 29.08.2016 Pytanko- jak mam odzyskać dokumenty Lukrecji skoro Benedykt nie żyje od czasów CJ? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Tituf - 29.08.2016 Naprawdę nie wiesz?! Jak nie żyje, to zadanie przepada - taka konsekwencja. Nie wszystkie zadania da się zrobić... |