Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335) |
RE: Zadania poboczne w Khorinis - pandomapl - 16.09.2016 Witam mam zadanie "elita zabójców" czy jakoś tak i mam zabić borysa (strażnika miejskiego) i Nikodema moje pytanie jest takie czy te postacie będą potrzebne pózniej do jakiś zadań czy mogę ich pokonać ? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Token - 16.09.2016 Wręcz musisz ich pokonać. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Kravis - 17.09.2016 Z tego co widziałem niejednokrotnie był poruszany temat związany z zadaniem"Kolekcjoner kluczy", ale rozwiązania nie znalazłem. Bardzo zależy mi na zakończeniu tego zadania przed rozpoczęciem R2, a podejrzewam, że pozostał mi do odnalezienia 1 góra 2 klucze. Otóż podwędziłem klucze kilku strażnikom miejskimoraz ukradłem jeden klucz z kufra w koszarach. Może mnie ktoś nakierować, gdzie szukać reszty? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Dinozaur7 - 17.09.2016 Ma go strażnik z GM. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Memorius - 17.09.2016 Klucz o najwyższym poziomie trudności kradzieży ma jeden ze strażników miejskich. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Kravis - 17.09.2016 Ok, czyli najwyraźniej muszę sobie dać spokój z tym zadaniem, przynajmniej na pewien czas. Dzięki za odpowiedź. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Memorius - 17.09.2016 źle zrozumiałeś "o najwyższym poziomie" on nie jest wcale taki wysoki - jest to po prostu najtrudniejsza kradzież z tych kluczy. Po prostu poszukaj właściwego Strażnika. RE: Zadania poboczne w Khorinis - SparrowJacek - 18.09.2016 Zacząłem grę na 1.2 i mam dwa pytania: 1. Kiedy Simon zagaduje w związku jego questem? (Minął dzień odkąd załatwiłem pana Blacka i dalej nic) 2. Co należało zrobić, żeby dowiedzieć się komu można sprzedać skrzynkę Darona? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Lord Hagen - 18.09.2016 2. Jak wykonałem pierwsze zlecenie dla Nagura to zagadał do mnie Vincenzo (czy jakoś tak) i zlecił zadanie z kluczami do wież, u jego również miałem później opcję dialogową o skrzyneczce Darona. RE: Zadania poboczne w Khorinis - SparrowJacek - 18.09.2016 Tak tak, tylko ja jestem teraz Jastrzebiem i stąd moje problemy. Jak byłem złodziejem to oba zadania bez problemu i zastanowienia wykonałem. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Wiśnia - 18.09.2016 Zadanie z kluczami jest dostępne również dla jastrzębi. Ne pamiętam czy jest wymóg pokazanie gestu złodziejskiego ale tak czy siak go poznasz RE: Zadania poboczne w Khorinis - SparrowJacek - 18.09.2016 Aha, więc zepsulem sobie tego questa poprzez wykonanie misji dla Baltrama a nie Nagura zapewne. No trudno. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Wiśnia - 18.09.2016 Dobra rzeczywiście najpierw trzeba wykonać zadanie od Nagura pozytywnie dla niego, no chyba że jest jakaś alternatywa ale nie grałem jeszcze do końca jastrzębiami więc nie wiem RE: Zadania poboczne w Khorinis - SparrowJacek - 18.09.2016 Trochę słabo, chciał człowiek spokojnie poantagonizować złodziei, bo ma dobre serce i brzydzi się kradzieżą, a tu się okazuje, że straciłem min. 2 zadania przez to(trzecie by było przez Halvowa czy tam Havlora jakby go wpakować do więzienia). A co z Simonem? Jego chyba nie dało się zepsuć mam nadzieję tym... A podobno teraz jest ten quest dostępny dla CJ. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Token - 18.09.2016 (18.09.2016, 09:16:12)SparrowJacek napisał(a): Trochę słabo, chciał człowiek spokojnie poantagonizować złodziei, bo ma dobre serce i brzydzi się kradzieżąSkoro tak, to ponieś konsekwencje. Proste. Simon nie ma żadnego związku z tym, z tego co wiem. |