Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335) |
RE: Zadania poboczne w Khorinis - Memorius - 27.07.2017 (27.07.2017, 16:33:29)MaQo napisał(a): W jednym z dialogów Xardas albo Pyrokar (nie pamiętam który)to Xardas o tym informuje RE: Zadania poboczne w Khorinis - SparrowJacek - 27.07.2017 Eee... to już w sumie nie wiem, czy pisać tu, skoro ma to związek z kultem. Otóż z Andre nie mam żadnej rozmowy(wnioskuję, że będzie gdy już zombie zaatakują Khorinis), a Xardas wysłał mnie na smoki(wciąż mam R3 tylko ich krew muszę pozyskać) i nic nie wspominał nikt o żadnych złych rzeczach dziejących się w Khorinis, albo to ja mam sklerozę... Jakieś wskazówki można prosić jeszcze? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Memorius - 27.07.2017 B_LogEntry(TOPIC_KYLT,"Xardas zamierza przyzwać do naszego świata jednego z Wygnanych, aby zapytać go, w jaki sposób pokonać Kult Raudora. Żeby przyzwać Wygnanego, Xardas potrzebuje krwi czterech smoków. Muszę odnaleźć w Górniczej Dolinie kogoś, kto nauczy mnie ją pozyskiwać."); masz to? RE: Zadania poboczne w Khorinis - SparrowJacek - 27.07.2017 Tak, właśnie tu skończyłem RE: Zadania poboczne w Khorinis - Memorius - 27.07.2017 i ciężko jeszcze raz zagadać do Xardasa? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Klimek - 27.07.2017 (27.07.2017, 16:33:52)Memorius napisał(a):Cytat:Jak je wiec zapoczątkować? Jacek pytał, jak zapoczątkować atak zombie na miasto a nie zadanie z Daronem. Ja grałem dwa razy i dwa razy dostałem to zadanie. Nie pamiętam niestety w którym rozdziale ani w której sytuacji. Pamiętam, że jak Xardas wysyła nas do miasta to nie odnotowuje się to w dzienniku więc nie jestem w stanie sprawdzić w którym momencie o tym mówi. Ale domyślam się, że podczas rozwiązywania wątku starożytnego kultu. Czegoś pewnie nie zrobiłeś jeszcze. Tutaj już może poratować cie OWN RE: Zadania poboczne w Khorinis - SparrowJacek - 27.07.2017 Ok, to było inne "Co teraz?" niż to, które miał od początku gry. No to już chyba wiem gdzie się podział ten wątek gdy grałem Najemnikiem. A właśnie zastanawiało mnie, dlaczego ludzie wspominają o jakichś atakach zombie itp skoro nic takiego nie było. RE: Zadania poboczne w Khorinis - wheelsh - 28.07.2017 Właśnie dotarłem do końcówki V rozdziału i zastanawiam się nad Ostatnią Krucjatą. Ostatni wpis dotyczy odwiedzin nekromanty. Starzec jednak milczy... RE: Zadania poboczne w Khorinis - Tituf - 28.07.2017 Miecz od Morta potrzebny i zwój Constantino, który powinieneś mieć za roślinki od alchemika. RE: Zadania poboczne w Khorinis - wheelsh - 28.07.2017 Zgadza się. Mam także urnę od Erola. Chyba niczego nie popsułem? :D RE: Starożytny Kult - Capitan1234 - 18.08.2017 Tuż przed wyprawą na Irdorah zagadał mnie Akill jak do niego podszedłem dał ciekawe zadanko ostatnia krucjata ni w ząb nie wiem jak je ruszyć jakaś podpowiedz lokalizacja i gildia kogo zagadać? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Tituf - 19.08.2017 To zadanie nie Kultu, ale dotyczące osób zamieszanych w to zadanie. Pogadaj z Alwinem, Iglerio itd. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Capitan1234 - 19.08.2017 Kurde znowu problem bo Erol nie daje urny jest gadka ale urny tak naprawdę nie daje specjalnie opóźnień cały prawie ekwipunek nie ma urny. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Memorius - 19.08.2017 Ta "urna" ma specjalną nazwę i daję ją jeśli za nią zapłaciłeś. Mam nadzieję,że zapłaciłeś. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Capitan1234 - 22.08.2017 Pradawna urna jakiś dziwny błąd bo Erol jej nie dawał wczytałem grę i jeszcze raz i poszło. |