Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335) |
RE: Zadania poboczne w Khorinis - Tituf - 08.11.2017 (07.11.2017, 22:34:51)YuichiKitsune napisał(a): W godzinach popołudniowych i wieczornych po prostu go nie ma. Może się to komuś przyda. Nieprawda! Nie szukasz dobrze. Donato ma rozbudowane rutyny i często zmienia lokacje. Np po 8 jest przed drzwiami Hanki, a po 9 jest już u Otto na małym piwku i szlugu. Po południu i wieczorem jest u Coragona, a np po 21 stoi na zewnątrz między knajpą a placem świątynnym. Sprawdzone na twoim save... RE: Nauczyciele - YuichiKitsune - 08.11.2017 Jeszcze wybacz mi kwestię multipostingu ale jue widzę nigdzie opcji edycji posta. Jeśli jrsy dostępna to byłbym rad, gdybyś mnie oświecił. Upieram się przy tej opcji, ponieważ dostałem zadanie z kluczami. Dołączyłem do jastrzębi w sumie przez przypadek, bo jak mnie zagadał to nie było odwrotu już,, ale i tak bym wybrał tą opcję, a kradzież kieszonkowa to nie jest atrybut złodziei co sposób radzenia sobieBeziego w różnych sytuacjach i dobrze o tym wiesz. RE: Nauczyciele - Memorius - 08.11.2017 Nikt nie powiedział, zże zadanie z kluczami trzeba wykonać w R1, ale oczywiście można, bo w R1 kradzieży kieszonkowej uczy także Lucy, tylko trzeba po prostu grać, cierpliwie krok po kroku W Przeznaczeniu niczego nie przyspieszysz. RE: Nauczyciele - YuichiKitsune - 08.11.2017 No przecież gram tak. Tylko nie chcę sobie zepsuć questa a pisałeś na forum by jak najwięcej w pierwszym rozdziale wykonać. Nie wiedziałem, czy to zadanie można kontynuować w drugim. Ale i tak i tak będę miał teraz misje zabicia Wambo, więc muszę mu ukraść klucz zanim go zabiję. Chyba, że to ewentualnie też przeczekam do R2. Dlatego zależy mi nauczyć się tego w R1. Ale skoro jest możliwość to do tego dojdę. RE: Nauczyciele - Memorius - 08.11.2017 (08.11.2017, 20:44:40)YuichiKitsune napisał(a): Ale i tak i tak będę miał teraz misje zabicia Wambo, więc muszę mu ukraść klucz zanim go zabiję.a skąd niby wiesz, że Wambo ma klucz? RE: Nauczyciele - YuichiKitsune - 08.11.2017 No przecież szukając informacji chociażby o Mirelli, bo miałem z nią problem, natknąłem się na jak ktoś komuś odpisywał o kluczach. To jest w jednym wątku. RE: Nauczyciele - Memorius - 08.11.2017 i tak to jest czytać przestarzałe posty RE: Nauczyciele - YuichiKitsune - 08.11.2017 Nawet jeśli bym nie wiedział, to i tak nie zabiję oryginalnie imiennego strażnika, bo nawet w podstawce on miał chyba klucz. Nie wien czy nie do skrzyni w górnym mieście, czy do wieży, czy w ogóle nie miał. Nie pamiętam wszystkirgo na sto procent, ale kojarzy mi się z zadaniem z pucharami. Zwykła przezorność tak czy owak. Grałem kiedyś w Globala, ale doszedłem do trzeciego rozdziału, stąd staram się upewnić co do decyzji, które podejmuję. Tak samo gdzieś były problemy z wydaniem Fernanda a kończeniem jakiegoś questa, ale to chyba w Returningu. Duże mody, czasem mi się przeplatają. RE: Nauczyciele - Memorius - 08.11.2017 Wambo nie ma klucza w wersji 1.4 w ogóle Wambo nie można z niczego okraść poza czcią niewieścią mini wątek przenoszę do Zadania poboczne w Khorinis RE: Zadania poboczne w Khorinis - YuichiKitsune - 08.12.2017 Najemnik Norman poszukiwany. Czy on umarł wraz z Szelestem? :< Dobra, siedzi u Bengara. Cholera, nie pamiętam dlaczego. Kwadrans biegałem po farmie Onara a jak się poddałem i poszedłem robić questy po napisaniu na forum to się znalazł. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Memorius - 09.12.2017 (08.12.2017, 08:34:00)YuichiKitsune napisał(a): Cholera, nie pamiętam dlaczego.Wilk zabiera go jako dodatkową obstawę na farmę RE: Zadania poboczne w Khorinis - Jaskot - 22.01.2018 Witam, Nie mogę zdobyć ostatniego klucza do wieży w Khorinis- Pecak w drugim rozdziale trafił do Koszar i nie ma klucza przy sobie. Stracę coś ciekawego jeśli chodzi o zadania/fabułę, jeśli zadanie zostanie niewykonane? Czy też ten klucz można jeszcze gdzieś znaleźć? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Lewkooo - 23.01.2018 Peck nie ma klucza. Do której wieży ci brakuje klucza? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Jaskot - 23.01.2018 Do wieży z Joe. A głowę bym dał sobie uciąć, że mogłem dokonać próby kradzieży na nim, kiedy sobie siedział w burdelu. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Lewkooo - 23.01.2018 Klucz ma Damazy. A Peck miał pewnie zwykłą kradzież złota. |