Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335) |
RE: Zadania poboczne w Khorinis - VVrongVVay - 10.11.2019 Jako Mroczny Wojownik nie dostaję się zadania na odnalezienie smoczych jaj dla Benneta? Koniec 5 rozdziału a ja mam 4 smocze jaja z czego jedno poszło na miksture Neorasa. Może w dwoch jaskiniach w Khorinis było smocze jajo. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Memorius - 10.11.2019 Nie, to zadanie jest niedostępne dla Mrocznego Wojownika. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Tituf - 29.11.2019 Taka promocja dzisiaj... Solucja zadania "Kolekcjoner kluczy", które w wersji 1.5.1 wygląda tak: RE: Oko Innosa i smoki - wątek główny - Konradkk1 - 06.04.2020 Po raz pierwszy w jakimkolwiek gothicu mam problem, z którym sobie sam nie poradziłem. Plx help. Koniec 1 rozdziału - misja skradziony klucz. Hagen prosi o poznanie imienia złodzieja klucza do GD. Gram adeptem MZ. Będę bardzo wdzięczny za info jak wypełnić tę misję. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Tituf - 06.04.2020 rozgrywaj dalej zadanie Starożytny Kult RE: Zadania poboczne w Khorinis - SparrowJacek - 20.04.2020 Trzeci raz przechodzę grę i albo czegoś zapominam, albo znajduję nowe zadania. Otóż mam questa Milosnik Wina, ktore w sumie nie wiem jak ruszyć. Jest to ostatnie zadanie przed Dworem Irdorath i chciałbym je zamknąć. EDIT: Już nieważne, brata Pepe uratowałem, ale ruszyć dupy do środka jaskini to już mi się nie chciało przez 5 rozdziałów. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Tituf - 20.04.2020 post 921... RE: Zadania poboczne w Khorinis - Hellvard - 25.04.2020 Mam pytanie, które dotyczy w sumie oryginalnego G2NK, ale w razie gdyby Przeznaczenie coś zmieniało w tym względzie, wolę zapytać tutaj. Wziąłem glejt od Canthara. Co się stanie, jeżeli przez cały pierwszy rozdział będę go po prostu unikać i nie będzie miał sposobności zagadać do mnie o wyrobieniu Sary? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Memorius - 27.04.2020 Widzę, ze nikt nie kwapi się z odpowiedzią. Sara zniknie z gry, a Bezi w trzecim rozdziale będzie miał poważny problem z handem na targowisku. Tak? Czy może coś pokręciłem? RE: Zadania poboczne w Khorinis - N1kX - 27.04.2020 Все верно. Поэтому если не охото с ним возится, сдаете его Лорду Андрэ и убиваете в тюрьме его (ночью), усыпив охранника. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Hellvard - 27.04.2020 Heh, no to chyba już mi zniknęła, chociaż wciąż jestem w 1R, bo nigdzie jej nie widzę :p Ten problem to po prostu konieczność zapłacenia temu łajdakowi, jak w oryginale? Co do zabicia go, to czy nie jest on potrzebny w jakichś innych questach? Czy czasem to nie on handlował z Sekobem? (zadanie dla Gildii Kupców). RE: Zadania poboczne w Khorinis - N1kX - 27.04.2020 Nie RE: Zadania poboczne w Khorinis - Klimek - 27.04.2020 Nigdy by mi takie rozwiązanie nie przyszło do głowy. A jeśli wsadzimy Canthara i potem go zabijemy to Sara w 3 rozdziale nadal będzie na targowisku czy ucieknie do Orlana? Poza tym zabicie Canthara będzie niekanoniczne z dalszymi częściami Sagi RE: Zadania poboczne w Khorinis - N1kX - 27.04.2020 Jeśli go zabijemy, Sara pozostanie na rynku. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Memorius - 27.04.2020 Tak, skryptowo taka możliwość jest przewidziana już w G2 NK. Co do kanoniczności z Sagą - trzeba było przyjąć jakiś wariant, więc został przyjęty ten najbardziej typowy, gdzie Canthar żyje. |