Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335) |
RE: Zadania poboczne w Khorinis - kubik75 - 13.10.2021 siema 1. mam zadanie z mężem gritty, byłem u piratów i powiedzieli mi że uciekł. Gdzie uciekł? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Tituf - 13.10.2021 Pierwszy raz grasz w Gothica? Jak udasz się do Jarkendaru - na pewno go znajdziesz. RE: Zadania poboczne w Khorinis - kubik75 - 14.10.2021 (13.10.2021, 18:46:35)Tituf napisał(a): Pierwszy raz grasz w Gothica? Nie nie gram pierwszy raz po prostu zalega mi te zadanie w dzienniku i chciałem je szybko zrobić. Nie mogę go znaleźć, mogę dokładną lokalizacje? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Tituf - 14.10.2021 Chata na skale. Tuż przy teleporterze. RE: Zadania poboczne w Khorinis - araxus95 - 22.04.2022 Gdzie znajdę szczotkę dla Zofiji. byłem przy wejściu do DP ale nigdzie jej nie widze. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Tituf - 22.04.2022 Chyba jest od strony wyjścia z DP do Khorinis. RE: Zadania poboczne w Khorinis - araxus95 - 22.04.2022 (22.04.2022, 22:33:14)Tituf napisał(a): Chyba jest od strony wyjścia z DP do Khorinis. Dzięki znalazłem. Jest po lewej przy wyjściu z DP do Khorinis jakby kto nie pamiętał. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Urudin - 10.01.2023 Czy w zadaniu "Mąż Gritty" po powiedzeniu jej prawdy jest przewidziana jakaś nagroda w przyszłości czy bycie szczerym wiąże się ze stratą eliksiru ducha? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Erwin - 11.01.2023 Na 99% nie ma żadnej nagrody. RE: Zadania poboczne w Khorinis - Dynamind - 21.11.2023 Witam, nie mogę dostać się do Lorda Hagena, wykonalem zadania, zbrodnia i kara,handlarz bronią jestem w gildii u Imperanona, oddałem mu smocza zgube, znalazłem Werona, choć nie wiem co dalej w tym zadaniu , a do Hagena dalej zakaz wstępu, ktoś coś podpowie jak to ruszyć? (21.11.2023, 06:33:19)Dynamind napisał(a): Witam, nie mogę dostać się do Lorda Hagena, wykonalem zadania, zbrodnia i kara,handlarz bronią jestem w gildii u Imperanona, oddałem mu smocza zgube, znalazłem Werona, choć nie wiem co dalej w tym zadaniu , a do Hagena dalej zakaz wstępu, ktoś coś podpowie jak to ruszyć? Dobra ruszylo, nie ma tematu ? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Dota - 21.11.2023 A co Cię blokowało? Możesz napisać dla potomnych. Chyba, że sam nie wiesz i losowo Ci zadziałało RE: Zadania poboczne w Khorinis - Dynamind - 21.11.2023 (21.11.2023, 10:43:59)Dota napisał(a): A co Cię blokowało? Możesz napisać dla potomnych. Chyba, że sam nie wiesz i losowo Ci zadziałało Nie wiem czy to blokowalo, ale zamiast dnia przespałem 2 dni i wskoczył dialog żeby ruszyć do miasta i pogadać z pewnym npc RE: Zadania poboczne w Khorinis - Dota - 17.02.2024 Fester mi wziął i umarł, prawdopodobnie poszukiwacz mi go zabił. Pierniczyć się we wskrzeszanie go na kodach, czy on nie jest już potrzebny do niczego do końca gry? RE: Zadania poboczne w Khorinis - Erwin - 17.02.2024 Jak skończyłeś gniazdo polnych bestii, to tylko do kradzieży kieszonkowej. Dla gildii Najemnik ma dialog okazjonalny w późniejszym rozdziale. RE: Zadania poboczne w Khorinis - patryk11256 - 17.12.2024 Mam problem bo utknąłem w drugim rozdziale i nie mogę przejść do jarkendaru a należę do wodnego kręgu a do tego nie mogę odebrać ostatniego ornamentu z górnego miasta, zbugowałem coś czy jak ? dodam że mam list od vatrasa do saturasa że mogę z nimi przejść |