Zadania poboczne w Khorinis - Wersja do druku +- Drużyna Spolszczenia (http://druzynaspolszczenia.pl) +-- Dział: SAGA „DESTINY” (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=56) +--- Dział: Przeznaczenie - Gildie/Zadania (http://druzynaspolszczenia.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Wątek: Zadania poboczne w Khorinis (/showthread.php?tid=335) |
RE: Zadania Poboczne - Problemy - Dinozaur7 - 30.07.2016 Nie jest potrzebny RE: Nauczyciele - TaKeoo0 - 30.07.2016 Potrzebuje dokładniejszej podpowiedzi bo po kolejnej partii zrobionych zadań dalej opcja kucia broni jest niedostępna.. ;/ RE: Nauczyciele - Tituf - 30.07.2016 Zrób zadanie dla kobiety w porcie. RE: Nauczyciele - Wiśnia - 30.07.2016 (30.07.2016, 14:53:32)TaKeoo0 napisał(a): Potrzebuje dokładniejszej podpowiedzi bo po kolejnej partii zrobionych zadań dalej opcja kucia broni jest niedostępna.. ;/ No to wykonuj dalej inne zadania RE: Nauczyciele - Memorius - 30.07.2016 a jak go nie wziął? RE: Nauczyciele - Wiśnia - 30.07.2016 To niech gada z każdym npc, to chyba taka podstawa po wejściu do miasta RE: Nauczyciele - TaKeoo0 - 30.07.2016 Czy to chodzi o zadanie z posążkiem, jeśli tak to nie mogę coś wykonać tego zadania bo ten posążek który mam nie chce ona go przyjąć, chyba że to musi być jakiś specjalny hmmm. RE: Nauczyciele - Memorius - 30.07.2016 no widzisz jak dobrze kombinujesz... błąd z G2 NK został naprawiony - Panowie Rutyniarze RE: Zadania Poboczne - Problemy - saturas - 30.07.2016 O co chodzi z zadaniem ekonom obeszłem wszystkich na farmie onara i nic RE: Zadania Poboczne - Problemy - Dota - 30.07.2016 Wróć do niego za pewien czas. Na razie nie jesteś dostatecznie groźny. RE: Zadania Poboczne - Problemy - saturas - 30.07.2016 w zadaniu ekonom gadałem z kajetanem ale dialog z nim nie daje żadnego wpisu a nikt na farmie nie ma żadnego dialogu odnośnie tego zadania ? Czyli nasza postać musi być silniejsza tak? RE: Zadania Poboczne - Problemy - Misiex - 30.07.2016 problem który mam wynika trochę z mojej nieuwagi/roztargnienia, mianowicie zabiłem kilku bandytów z mostu koło farmy akila zebrałem jedną tabliczkę i przez nie uwagę oddałem ją vatrasowi, Czy zadanie z erolem będe mógł ukończyć znajdując jakaś inna starą kamienną tabliczkę czy to musiała być tylko ta od bandyty z mostu. wczytanie nie wchodzi w grę bo błąd zauważyłem dopiero po kilku godzinach gry RE: Zadania Poboczne - Problemy - Dota - 30.07.2016 (30.07.2016, 15:19:10)saturas napisał(a): w zadaniu ekonom gadałem z kajetanem ale dialog z nim nie daje żadnego wpisu a nikt na farmie nie ma żadnego dialogu odnośnie tego zadania ? Czyli nasza postać musi być silniejsza tak? Dobrze rozumujesz. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Dota - 30.07.2016 (30.07.2016, 15:20:12)Misiex napisał(a): problem który mam wynika trochę z mojej nieuwagi/roztargnienia, mianowicie zabiłem kilku bandytów z mostu koło farmy akila zebrałem jedną tabliczkę i przez nie uwagę oddałem ją vatrasowi, Czy zadanie z erolem będe mógł ukończyć znajdując jakaś inna starą kamienną tabliczkę czy to musiała być tylko ta od bandyty z mostu. wczytanie nie wchodzi w grę bo błąd zauważyłem dopiero po kilku godzinach gry O ile się orientuję można mu oddać dowolne tabliczki. RE: Zadania Poboczne - Problemy - Memorius - 30.07.2016 tak , bandyci mają zwykłe typowe tabliczki, takie jak można znaleźć w grze nawet stosunkowo niedaleko chyba |